Void
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Void
Memberei usuma ei tahaks ka eriti uskuda .
Void
MemberKäi 2-3 korda nädalas ujumas, ja küll näed millised kõhulihased sul tulevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>on ujumisest palju kasu ? Kui on siis võiks mõnikord ujuma minna , muidu ültse eriti ei ole tahtmist ja suurt huvi ujuda tegelikult.
september 14, 2008 at 10:00 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #165931Void
MemberOotan huviga filmi !
Void
MemberTeadupärast seotakse randmed tugevalt kinni. See aga peatab vereringe labakätte peaaegu täielikult. Ise kasutan randmesidemed METAL Black. Need on veel eriti jäigad. Küsimus siis selline: “Kas see võib ohtlikuks osutada, kui suruda randmesidemetega?”. Suuremate raskuste puukidelt mahatõstmisel on selline tuune, et pöial lõhkeks. Peale esimest kordust see tunne küll kaob.Kindlasti ei osutu ohtlikuks , kui targalt kasutada. . Ega siis neid ei pea niipalju kokku suruma ,et kätest veri läbi ei käi.
Void
MemberTere jälle. Selline asi siis, et rind on teistest lihastest palju nõrgem. Teen rinnalt surumisega seeriaid mingi 40 kg. Toon mingised näited kõrvale, kuidas teiste lihasgruppidega seeriaid teen. Biitsepsit tehes võin võtta kätte 35kg kangi ja probleeme pole. Triitsepsil teen ploki alla surumist mingi 65-ga. Selja tõmbeid kukla taha 75ga. Õlaga teen kangi tõsteid lõua alla 35kg kangiga.Teised, kes teevad ka umbes nii, suudavad rinnalt üles lükata vähemalt mingi 60 kg..
Suur mure, mida peaksin ette võtma?
Triitseps peab sul küll arengust palju eespool olema siis kui seda võrrelda rinnaga .
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Void
Memberütleme, et eile oli palavik kerge( 37.2-3), täna oli temp normis, kerge nohu ja kurguhaigus? Kossutrennis olen tavaliselt just joostes haigustest lahti saanud, jõutrenni pole haigena nii sattunud. Ega’s ma päris haige pole, aga noh nii, kerge külmetus. Tahaks kodust välja saada, oleks trenn hea mõte?Endal sama küsimus . Ise ka kergelt haige vahepeal kerge palavik ,kurk valus , nohu .
Aga arvan ,et ei tasu vist ikka trenni teha haigena ?
Void
MemberEndomorfidel selles osas veab, nagu mulgi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
@Void: Kui pikk sa oled? Ja kaua oled treeninud jõusaalis?
Umbes 1.78 cm ja ainult mingi 9 kuud no peaaegu aasta täpselt ei mäletagi .
Void
MemberKui rahakott kannatab, siis anna tuld rasvaga. Peab vähem õgima ja cal tunduvalt rohkem, kui süsikates. Kui ma peaksin sööma siis, kui isu oleks, siis ma saaksin vabalt hakkama päevas 2 korraga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üle ei tasuks selle rasvaga ka pingutada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Void
MemberKui sa pole varem valgukokse tarbinud, siis võib uus asi kehas vastureaktsiooni tekitada ja põhja alt ära lüüa küll. Kui aga oled valku varem ka sellisel kujul tarbinud, siis on kahtlane.Kui ma esimest korda proovisin mõjus küll väga hästi mingeid kõrvalmõjusi ei esinenud.
Void
MemberHeipa! Selline asi, et ma sain sõbra käest mass 2. Ta ise lõpetas jõusaali tegemise kubemelihase pidevate vigastuste pärast. Mass 2 on mingi 4 kuud tal kapis lahtisena seisnud. Kas võiks hakata seda kasutama või peaks ennem veidi kontrollima? Pakendil on kirjas et parim enne nov.2009a.Ei usu , et midagi nüüd pulbriga juhtunud on ikka võib kasutada.
Void
MemberHarjutusi on üsna palju kasuta youtube’i näiteks…. leiad palju videosi , millest abi saada.
september 8, 2008 at 7:33 p.l. in reply to: Mida tuleb süüa, et mass nii väga ei kasvaks, aga lihased tuleksid välja #165303Void
MemberNo toitu söömata kohe kindlasti ei saa.
“>haha seda küll jah .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 8, 2008 at 7:19 p.l. in reply to: Mida tuleb süüa, et mass nii väga ei kasvaks, aga lihased tuleksid välja #165296Void
MemberKüsimused siin foorumis lähevad ikka päevast-päeva järiest paremaks
“>Ja jah . oleks tore kui saaks toitu süües musklisse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Void
MemberMilline sellise uhke nimega kava ka välja näeb?Alustasin ise ka selle ”uhke ” nimega kava kasutamist . väga hea tundub olevat.
Void
MemberMa usun ,et ei tasuks kohe ainult kreatiini kasutada , pigem proteiine kui üldse midagi.
AutorPostitused