Void
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Void
MemberTere Kaido .
Kas oleks võimalik saada 4 päevast rinnaltsurumise arendamise kava ?
Ettetänades .
Void
MemberKõigepealt ma peale ühe tsükli lõpetamist puhkaksin natukene (1-2 nädalat teeksin kergelt, mõnuga).Siis ma teeksin vabalt valitud kava pikemate kordustega (nagu siin ka öeldi). Sobivad kõik üldised- ja massikavad.
Pikalt tasuks teha massikava ??
Void
MemberMa tahaks ka kuuspakki omale, see olemas, aga nähtamatu. Toitumine on enamvähem korras, nüüd lisasin hommikusöögi menüüsse ja kaalu viskas 72 peale, enne oli 65 kg. Tarbin kreatiini(alustasin alles), kuid ei näe mingit mõju sel. Kõhul on pekki natuke küll, kuid hästi vähe on seda kolmandat alumist paari näha. Ei tea, ei kõiguta eriti see, kuigi rannas on ikka hea ja enesekindel tunne kui värske sixpack on ees:DKuidas sa tead ,et sul kuuspakk on kui see nähtamatu on ?
katsud ja tunned ,et nähtamatu 6 pack on kõhul või
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Void
MemberPikkade seeriate puhul higi lendab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Void
MemberJube naljakas oli küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
tead 12 kolo kukkus kohe kolinal, nüüd pean veel vaid ühe kilo alla v6tma

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis sa arvan,et olen loll ja ei tea kui palju vaeva peab alla saamise nimel nägema???
Olen ennemgi kiirest alla v6tnud( juba eelpool selle üle räägitud) ja mäletan väga hästi milline päev välja nägi: Enam jaolt 3* trenni päevas aga juhtus ka päev olema kus oli 4* . Ja ka söömisega hoidsin suht tagasi. dieedi ajal tundsin veits väsimust, aga see läks kiiresti üle ja asendus poweriga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3;4 trenni päevas ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mis trennid ?Void
MemberTead ikka tuli. Ja nagu ma ütlesin enestunne oli ka super pärast seda. Kui ma oleks aint vee arvelt kaotanud, oleks need kilod ju pärast tagsi tulnud, aga väta näpust , ei tulnud vot!Sa ei söönudki ju eriti midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kust see vesi tagasi siis tulema pidi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Void
MemberKusjuures mul just tuli lihaseid juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> selle 14 korra nädals trenni sees oli palju j6usaali külastusi.
See on nagu kaa ju toit!!!
tahaks näha palju sul neid lihaseid juurde tuli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Void
MemberSeda ei tasu peale seljavigastusi teha.Siis jah mitte .
Void
MemberGood Morningut ma ei ole kunagi teinud. See sirgete jalgadega Sumo tõmme… noh, see oli mingi ideevälgatus. Alaselga tegi päris hästi. Seda enam, et ma tegin seda peale tavalist jõutõmmet.Good morning hea harjutus soovitan teha .
november 27, 2008 at 8:28 p.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #172453Void
MemberMa ei taha nüüd mingi party pooper olla, aga nii palju kui mina kuulsin (ja piltidelt nägin), siis läks Kaidol 270kg ajal tagumik pingilt lahti. Ega ei saa ju süüdistada ka – vaja suruda ju, suur raskus ka.Pärast olevat see seal jutuks ka tulnud, kuid siis tuli jõutõsteliidu presidendi staatus jutus välja.
Ma kuulsin seda juttu küll. Mingist staatusest juttu polnud.
Esiteks rääkis seda ainult 1 mees.
Vaatasin pärast ise videot 3-st kaamerast võetuna, eri nurkade alt, absoluutselt lähedale ka polnud.
Homme on siin video üleval, saad hinnata.
Näita mulle pilti, kus tagumik on lahti – jään huviga ootama?
Kus videot näha saab ?
Void
MemberKäte tugevus peaks ajapikku loomulikust tulema treenides.Hea harjutus on raskuse rullimine kätega üles ja alla.Kas võib olla viga selles ,et kasutan kindaid koguaeg ? Peaks tegema ilma randmetugede ja kinnasteta trenni ?
Void
MemberKas keegi oskaks öelda kuidas see pöidla lukk käib ?
Void
MemberAinult pulbriga hakkama ei saa.
Pead palju trenni tegema ja rasva sealt kõhupealt maha ajama ,et üldse oma six pack nähtavale tuua .
Void
MemberEi näe sel suurt mõtet, eriti kui veel kolm korda jõusaalis käid ,ei taastu piisavalt. Kui ikka korralikult teha,siis piisab kolmest korrast nädalast mitteproffile küll. Lisaks vaevalt,et sul nii kõrge kaloraaz on,mis seda suurt kulu suudaks ületada,aga ilma ülekaloraazita ei ole kasvamine pikemas perspektiivis võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaloraazi suudan ületada küll.
Void
MemberMul endal sarnane asi ainult et mul ühel rinnalihasel sisekülg hoopis teise kujuga kui teine ja see ajab suht masendusse
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis sa mõtled nii et nagu ühe lihase nurgast oleks osa puudu ?
-
AutorPostitused