Void
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Void
MemberKuna leidsin, et kasutatud raskuseid ükshaaval nii naljalt ei leia, siis avastasin, et saab päris soodsalt neid liivatäidisega (plastik?) raskuseid.Küsimus siis selline, et kas need katki ei lähe pika aja peale või nii? Ei tahaks eriti kilode kaupa liiva omale tuppa.
//sorry kui vales alagrupis. :S Ei osanud kusagile paigutada.
Pika aja peale ikka kipuvad katki minema ja siis hakkavad jah liiva välja ajama.
Void
MemberTere,Küsimus selline, et kui kasulik/kahjulik on maasika piim. Ma ise ei tea eriti midagi nendest asjadest ja lihtsalt huvitab, kas tasub seda juua. Üks päev lambist ostsin ja päris hea on kulistada.
100ml kohta:
Energy 265kJ/65kcal
Protein 3.0g
Carbohydrate 9.8g
of which sugars 9.8g
Fat 1.2g
of which saturates 0.9g
Fibre 0.8g
Sodium 0.05g
Calcium 120mg (15% päevakogusest)
Vitamin B12 0.21ug (21% päevakogusest)
Kirjas et no artificial flavours or sweeteners.
Kus kohast ostsid ?
Void
MemberMa olen kolm kuud seda kasutanud ja massi on normaalselt juurde tulnud.Palju ”normaalselt” juurde tuli siis ?
Void
MemberTervist!Mida oleks kõige parem süüa koolis näiteks koolilõuna asemel. Kuna tihti koolitoit mulle alla ei lähe siis mida oleks hea kaasa võtta kooli.Midagi toitvat sööki,jooki. Kuna koolilõuna mul tihti vahele jääb tuleb mul ette koguni 12tunniseid söögi pause. Kuna koolis eriti ei söö ning peale kooli-enne trenni midagi suurt süüa pole aega, jääb mul nii palju aega söömata.
Teen 4x nädalas pallitrenni ning jõukas käin 3x nädalas.
Tänud.
12 tunnine vahe söögipausil on minu jaoks mõeldamatu . Selle aja sees söön juba 4 korda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga kuidas aega pole ? Tõuse varem hommikul üles ja mine varem magama siis saad aega süüa küll ju . Ja trenni minna mina isiklikult küll tühja kõhuga minna ei saa enne peab midagi ikka sööma .
Void
MemberJube kraam . nagu mingit okset pulbrina sisse süüa …. ei soovita .
Void
MemberMis krdi kangitõstmine?Mida see tähendama peaks?
Ja mida sa veel 45min teed?
Teeb biitsa ”kangitõstmist” äkki pool tundi
Void
MemberEi , lihtsalt jõusaal ei võimalda seda eriti
Peab veel uurima seal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paksus ei sega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas ei võimalda ? kas alaselja pinki pole või hack küki oma , seal saab hästi teha.
Void
MemberMaximas ja Selveris peaks ikka olema, Selveris kohe kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina ei ole Maximast ega Selverist seda leidnud ainult Maksimarketist.
Void
MemberPalju õnne, jõudu ja jaksu edaspidiseks ka minu poolt !
Void
MemberSelle järgi küll mitte teha
See tüüp teeb küll seda väga valesti . See video on jama .
jaanuar 14, 2009 at 6:05 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #179677Void
MemberKrt just tulin trennist ja magasin maha
Need kes vaatasid , kuidas oli saade?
Saade oli täitsa OK . Ei tea miks ta ainult viskas kaamerat lumepalliga saate lõpus ?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Void
MemberMa täpset hinda ei tea aga Konsumis ka suht sama hind. Kui keskkoolis käisin siis ikka sai söödud seda. Usun, et valgu sisaldus seal peal on ikka õige.Mis selle batooni täpne nimi on ?
Void
MemberOstsin siis poest viinamarja suhkru, tahaks teada kunas seda tarvitada, kui palju ja millega.Oleneb mis on eesmärgiks . Tarvitada võib seda millega tahes aga kui sa tahad peale trenni sheigis kasutada siis 35g Valku ja 50 g viinamarja suhkrut .
Ja kreatiini tarbides on kasulik seda ka manustada koos kreatiiniga.
Void
MemberKuna tõmbasin selja ära, siis olen otsustanud kükist ja jõutõmbest loobuda, muidu hakkaks vigastus korduma. Niisiis sooviks teada mis oleks nendele harjutustele alternatiiv, aga samas ei koormaks alaselga. Tahan just sellist harjutust, mis sarnaselt kükile tõstaks keha testosteroonitaset. Veel tahaks teada, mis harjutusi teha reiele, peale jalapressi, kui kükki teha ei saa.Mis ajast kükk tõstab testosterooni taset ??
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Void
MemberJälle kordub minuga sama jama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … Vasak õlg jälle valus peale õlatrenni. Äkki teen midagi valesti või liialt suurte raskustega ? Eriti küll ei tahaks küll ühte nädalat jälle vahele jätta.
(Ja see valu hetkel õlas tekib siis kui käed välja ette sirgeks sirutada (nagu rinnalt surumist tehes ))
AutorPostitused