Voice
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Voice
MemberMa arvan, et sa pead oma andmed seal ära salvestama, siis ta hakkab fite õigesti näitama…mul töötas nii!Andmed olid olemas ja salvestasin nad enne üle ka, ei aidanud. Imelik on see, et nüüd ta ei näita enam kuskil mul fit’ide olemasolu.
Voice
MemberMis jama nende fit’idega on. Poes näitas, et 0 fit’i, aga fitness avalehel 2005fit’i. Kui seal poes vajutasin “Sinu fitid” lahtris nupule “Aktiveeri konto”, siis fit’id kadusid. Mis jama on? Nüüd on seal “Deaktiveeri konto”.
Voice
MemberMingit suuremat massilisajat.
juuli 21, 2009 at 6:04 p.l. in reply to: Kiiroksjon 21 juulil(UUS KESTVUSAEG) on 100% Whey Gold Standard (2,27kg) ON ilt #208462Voice
Member1625
juuli 21, 2009 at 6:02 p.l. in reply to: Kiiroksjon 21 juulil(UUS KESTVUSAEG) on 100% Whey Gold Standard (2,27kg) ON ilt #208457Voice
Member1400
juuli 21, 2009 at 5:57 p.l. in reply to: Kiiroksjon 21 juulil(UUS KESTVUSAEG) on 100% Whey Gold Standard (2,27kg) ON ilt #208452Voice
Member1200
Voice
MemberSoovitan lugeda: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=3483
kui Malto6 on kallis valgukokteili tegemiseks, siis võid kasutada trauben zucker’it(500g 17.- umbes.)
Voice
MemberOlen ise kuivatanud metsmaasikaid tee jaoks. Väga hea tee materjali saab neist küll kui laotad kuskile paberile ja paned õhulisse kohta nad kuivama(nt. õue viludasse). Otsese päikese valguse eest kaitse neid, pimedus pole oluline. Kui nad on nähtavalt ära kuivanud, siis võid veel ahju kõrvale või ahju sisse madalal temperatuuril panna seisma. Temp. ei tohiks üle 50kraadi kindlasti olla.
Voice
MemberTelefon kontoris: (+372) 677 4666
Telefon poes: (+372) 672 1213
Fax: (+372) 6 774 666
E-mail: info@fitness.ee
mul oli sama juhus, saatsin maili ja tehti asi korda.
Voice
Memberhttp://www.balsnack.ee/index.php?page=1452…=30∏=58
näksides 100g seakamaraid saad 63g valku
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>20g pakk oli vist mingi 5.-
Voice
MemberJa see muudab effekti kuidas ?Müüt
5. Kreatiini peab kasutama laadimisega. Paljud uurimused leiavad järjest rohkem, et kreatiiniga ei pea kuuri alustades laadima. Piisab, kui te manustate lihtsalt päevas 5 – 10 g kreatini ja see on piisav kogus. Loomulikult forsseeritud laadimine küllastab teie lihased kreatiiniga kiiremini, ent suuremas plaanis ei ole sellel tähtsust. Sellega ei võida midagi.
Selgus, et tarbides 20gr (jagatuna tervele päevale) päevas nädala jooksul, viib kreatiini kuni 25%-lisele taseme tõusule lihaskiududes. Samas selgus, et sama taset on võimalik hoida, kui edaspidi tarbida kreatiini väikestes kogustes – 2-5gr.
Tulemus peaks olema pmst sama “laadimiseta”, aga võib natuke rohkem aega võtta.
Massilisaja asemel võtaksin mina kindlasti pigem valgu ja süsivesikute joogi 1/2 suhtele sisse.
Voice
MemberVaata seda:
ja loe kindlasti paremal olevat descriptionit. Kui sa pole tõesti tükk aega teinud harjutusi, siis kätele ei maksa kohe suurt pinget avaldada, tee mõistlikuse piires.
-
AutorPostitused