vman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vman
MemberMandlid on korras ?pidin mandlite pärast teise ilma minema aasta tagasi. praegu ei saa kurta et midagi viga oleks aga jah, minevikust on halb näide tuua nende tervise seisukohapealt.
vman
Membertrenni (jõusaali ja aeroobset) teen 4-5x nädalas 1-2h korraga. muscle+ kasutan vaid taastuseks. minu puhul töötab väga hästi. laseb igapäevaselt trennis käia ilma et kuskilt miski lihas kõvasti valutaks. tunda annavad ikka küll. võibolla on higistamise põhjuseks stress, võibolla õhtune söömine. õnneks viimasel ajal on söögiisu kahanenud tunduvalt. 3-4h tagant väike eine aitab.
enne magamaminekut lasen ühe paki kohupiima rosinatega, hullult maitseb. seda ma ei saaks kõrvale jätta. olen õhtuse söömisega olnud alati.
vman
Membermenopaus – hea nali aga puht füüsiliselt võimatu
xanax – on pakutud kuid viimased 27 aastat puhas olnud
see öö siis ei olnud seda kesköist higisena ärkamist. tarbisin siin Muscle+ -i aga sai otsa. Proovin tänasest uuesti siis. Et ehk on just see selle põhjustajaks.
uni on lühike. magama sain kell 2 ja äratus juba 7.30. väsimus hakkab koitma peale lõunat. uni uneks, puhkan välja kuid just see öösel higisena ärkamine.
justkui oleks teinud 2 Fervexit enne magamaminekut tõbisena:s
vman
Membermul ka unehäired. lisaks on tulnud öösel higistamine. ja mitte väike. ärkan kell 3 öösel üles nagu oleks basseinist välja astunud? on sel seost trenniga või mitte ma ei tea.
ilgelt närvi ajab. toa temperatuur on koguaeg normis ja öösel keegi keskküttele hagu ei anna. on kellegil veel midagi sellist kommenteerida?
vman
MemberKägoga ei jäänud rahule. käisin 4-5 korda. maksin ilget hinda ja kasu ei midagi. ütles et “tule käi ikka veel ja veel.”
rahakott pole mul kummist nii et teda ma ei SOOVITA kellelegi. kuigi paberid kusiganes rootsi ülikoolidest ja kus veel.
ja hr.kiropraktik, kui see sina oledki R.Kägo, siis ära solvu. see on AINULTt minu arvamus ja ma jään selle juurde.
vman
Memberpalun loe punkt 5 uuesti ja korralikult läbi…kurrja, minu viga, seda saab kaheti mõista.. ma asetasin rõhu MITTE peale ja saingi kohe vale mõtte
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sry, my bad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vman
Member5) Joo taastusjooki ükskõik peale millist treeningut (mitte ainult peale jõusaali)Loodan, et nendest vihjetest on abi.
On tooteid mida olen kasutanud viimased 10 aastat vahelduva eduga, sõltumata sellest kas olen soovinud juurde või maha võtta.
Kui on mingi toode, mida sa tunned, et see aitab sul paremini taastuda, siis võid seda ka pikemat aega kasutada, ilma et peaks seda ilmtingimata vahetama.
Tekkis ikkagi üks küsimus. Kui punktis 5 ei soovita eelpool kõneleja taastusjooki peale jõusaali siis miks on Muscle+ pakendil on kirjas et tarbida enne JA PÄRAST treeningut?
Müügitrikk?
vman
MemberOn ju nii. mu naise pealt on väga hästi näha
Jah, siis saab kandilisema lõua
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vman
Membernärige palju nätsu..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vman
MemberMul olid ka selja mured, tööl õnnestus selgroolülide vaheline disk pesast välja keerata kui auto ukse paku peal selili olin. Hakkas pressima seljanärvi peale. Gadox toob maale häid seljavöid. Firma sponsoreeris ja sai soetatud selline. tugevalt ümber, ei veni, õhuke, hästi “hingav”, regullitav ja kerge. Suvel kuni 20*C oli enamvähem kanda, edasi läks juba palavaks. Teraslehtedega saab jäikust reguleerida. Kiropraktikust polnud muud tolku kui sain hunniku raha tuulde loopida. Elastiksidet kannan ka vahest kui aias töötan tuulega. Hoiab sooja.
“>vman
MemberVeits loll küsimus küll, aga kuidas seda kasutada? Mul saalis selline asi olemas. Mõtlesingi, et mille jaoks see on.Niipalju kui lugenud-uurinud olen, siis seda ei tasu ilma vastava kvalifikatsiooni omava juhendajaga kasutada. võib endale rohkem viga teha.
Muidu lihtne. Jalad lukku ja siis kallutada ennast taha ülakeha horisontaalasendist allapoole 15-30 kraadi. või siis üldse pea alaspidi rippuda.
Kus selline sul olemas on ja kas on ka kedagi kes asjast rohkem teab? Ehk sa uurid kellegi käest seal.
vman
MemberLoodetavasti tuleb ka Rituali
-
AutorPostitused