vman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
vman
Memberkui mu silm nüüd ei eksi siis see raskeim poiss käib minuga samas kohas nüüd trennis.
võimalik et ta on niipalju muutunud et ma ei tunne teda kohe ära.
aga jah.. võrreldes sellega mis ta saates on on ta nüüd taas poisike (kui see on see sama inimene)
ainult nahk ripub igalt poolt nagu basset-houndil
vman
Membermul oli teema algatajaga sama teema, päris ära ehmatas. konsulteerisin perearstikeskusega kes soovitas fastumit määrida. munade vahele eriti ei tahtnud seda määrida. tekkis peale kõvemat jalapressi treeningut (avastasin siis). läks nädal aega ja kadus ära. rohkem pole tekkinud õnneks. oli ka vist lümfi ebaärasus.
vman
Memberaitäh!
vman
Membermiks mitte enne trenni? saab kätre vajalikud bccad ja kreatiini + glutamiin, mida on kindlasti vaja enne ja peale trenniproovisin kaks päeva ainult peale trenni võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . täna aga pool (1/2dl) enne ja nats rohkem kui pool (3/4dl) pärast, hoopis teine tera. ja see piparmündi-sokolaadi maitse meenutab starbucks´i jää-frappuccino´t kui külmaveega lahendada. enne ja pärast võtta on ikka parem minu jaoks, sest trenn : 10-15 min soendust, treeningkava laks + aeroobne 20-30min sinna otsa. kokku siis kuskil 1,5-2h.
söögiisu võiks nüüd tagasi korralikult tulla
vman
MemberProovi vees lahustuvaid magneesiumi tablette.MAGNEX 300mg +B6
sellised vees lahustuvad sain apteegist. mis ajal neid võtta kui tahaks 11-12 juba und näha?
vman
Memberüks arvab ühtemoodi – teine teistmoodi:) mõlemal siis õigus?!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vman
MemberÕigem on võtta ainult pärast.tänud vastamast
vman
MemberKiire küsimus: kas Muscle+ tasuks võtta ka enne trenni?
vana pakendi peal oli kirjas et enne ja pärast, uuel ainult pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kumb õigem on
vman
MemberProovi vees lahustuvaid magneesiumi tablette.kas Mg peaks olema midagi sellist Magnesium
vman
Memberkas keegi on uneraviks sexi proovind..ei usu,sest siis EI saa tulla unetust.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>minu puhul ka see ei toimi. naise puhul aga küll.
vman
Memberpraegu olen teinud 2 1 2 1 ehk 2 päeva trenni ja 1 vaba enamasti, kuid on juhtunud ka et lähen hommikul saali jooksma, rattaga sõitma või ergomeetrile tunnikeseks. kohe peale ärkamist. ja õhtul jõusaal.
külm dush peale trenni aitab mõneks ajaks aga mitte kauaks. võimalik et olen ka ületreeningus kuigi mujalt see ei avaldu. jõudu on teha piisavalt, söön enamvähem õigeid asju ja katsun üldse vabas õhus palju liikuda.
just väljast tuppa tulles talvel on hull piin. kohe peab kõik riided maha saama muidu näost tulipunane. õnneks juba aastaid ei pea enam trolliga sõitma. suveti kunagi käisin jala et mitte palavas trollis olla. ja kaubanduskeskused ei ole üldse mulle mõeldud. triiksärgiga kannatab veel mingi max tunnikese käia, siis ka kõik.
vman
Memberhomsest hakkan magneesiumiga katsetama siis. antud jutud loetud. kilpnäärme analüüsid tegin ära ja öeldi et üldiselt on korras kuid mingid näitajad olid paigast ära.
praegu on ka ilgelt palav, nagu saunas istuks. toas 20kraadi sooja ja särki seljas pole. närvi ajab..
vman
MemberProovi vees lahustuvaid magneesiumi tablette.mis see aitab?
vman
Memberkuum piim meega enne magamaminekut ja magad nagu väike laps
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>teen proovi, kuid mu mureks oli ikka see harva juhtuv aga ebanormaalne higistamine.. kaks päeva pole olnud õnneks
vman
MemberNo võid proovida ka sellist varianti, et ütled naisele “kallis, räägi oma päevast”. Garanteeritud uni peale 35 sekundit. Eelduseks on muidugi kooselu pikkus suurem kui 3 aastat.kallis on praegu usas, veel 2 nädalat, ja kooselu pikkus on poole rohkem.. olen proovinud, see variant ei mõju.
-
AutorPostitused