Olgu, proovin muuta oma mõtlemist – parem olen nt. 55 kg ja ilus-vormis, kui 48kg ja lodev.
Tegelikult ei näita ju kaal midagi..Aitäh jrx.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ei kavatse 5 nädala pärast trenni pooleli jätta, oh ei. Lihtsalt siis on puhkuse aeg ja tahaks oma nahas end hästi tunda, peale puhkust teen trenni samamoodi kui mitte hullemini. Üldiselt olengi võtnud nõuks võtta toitumine kontrolli alla just seepärast, et see õhtune krõpsukott teleka ees võib küll olla maitsev, aga mitte vajalik. Olen alati alt üles vaadanud inimestele, kes suudavad rämpsule ja pidevale näksimisele “ei” öelda, tahan ka selliseks. 
Toitumiskava on mul kindlasti halb – kuna teen süüa ka mehele, siis toidud on korralikud ja kodused – käivad läbi igasugu pastatoidud kui wokid, korralik liha ja kartul. Arvatavasti pole selline söök just toidusedelil teretulnud? (liha on küll peamiselt kanafilee) Aga kardan, et endal (rääkimata mehest) on keeruline loobuda korralikust lõunasöögist.
Näksimistujusid proovin rahuldada rohelise tee või pähklitega, söön palju puuvilju (peaasjalikult greip!) ja nüüdsest proovin hommikut alustada pudruga. Kohvijooja ei ole rohkem kui kohvikus latte’sid limpsides. Alkoholi ei tarbi, suitsetamine on tagasihoidlikult päevakorras.
Kõige suurem viga on vast see, et söön harva ja ka söögikorra suurused ei ole proportsionaalsed – suuremosa ajast oli lõunasöök (kella 16-17 paiku) mu esimene ja ka ainuke söök, väiksemad toidukorrad nagu nt. hommikune jogurt ja õhtune puuvili ja ka õhtune näksimine.