Vitali30
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vitali30
Member…
Vitali30
MemberSelle küsimuse üle ma vaatan tehakse juba nalja, mõttet nõu küsida!!!!
Inimene küsib kuidas rasva põletada, talle vastakse söö jogurtit mis on väga odav, pean ka uuesti märkima et ainult sellest ei piisa.
Parem loege Arnoldi artiklit kuidas rasva põletada ja maha võtta, väga põhjalikult räägib!!!!
Vitali30
MemberKus sa tead, et ma valesti trenni tegin, sa ei ole isegi mind näinud ega tunne mind.
Koju istuma mina küll ei kavatse, sest ei ole selline, kes alla annab!!!
Mõnitada oskab igaüks, seda on näha!
Kui ma solvasin Vend vähki siis väga vabandan!!!
Teen trenni edasi ja mingi vastiku komentaaride pärast ma trenni ometi ei lõppeta. Kuidas inimene saab ülda et tegin valesti kui ta isegi ei tea kuidas ma trenni teen, absurt!!!!
Rohkem ei komenteeri seda!!!!!!!!!!!!!!1
Vitali30
MemberSurun 150kg kükkin 225 kg jõutõmme 250kg. Olen võistelnud ka ja oli ka plaanis kulturismis osa võtta, ma ei ei ütleks et ma olen 6a ilma asjta trenni teinud.
Nii palju kui ma jõutõstmises osa võtsin ei ole kunagi viimane olnud olin koguaeg esikolmikus.
Aga ei ole mõttet rääkida, ma ei ole end spetsialistiks nimetanud avaldasin oma arvamust ja ei olnud plaanis nokkida ka kedagi, aga paistab minust on valesti aru saanud.
Kõige paremat!!!
Vitali30
MemberSelge, aru saadav!!!!
Lahkun Forumist ja enam tagasi ei tule!!!!!!!!!
Paistab, et siin spetsialiste jätkub, ei ole mõttet oma nina siija toppida!!!
Muide ise olen 6a trenni teinud ja väga palju asju oma naha peal proovinud.
Ok hoijan oma suu kinni ja te ei näe mind siin kunagi!!
Kõige paremat!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vitali30
MemberSee küsimus on ka vajeldav, kuna inimestega geneetika on erinev, pean ka märkima et nädalavahetusel ma puhkan, see tähendab et kõhulihaseid teen viis korda nädalas ja ka erievad harjutused!
Teised lihased trennin kord nädalas!!!!
Ärge inimeste geneetikad ka unustage, sest on kolm erinevaid tüüpi inimesi.
Üleliigsed kalorid kehas muutuvad rasvaks. Ideaalne rasva sisaldus kehas meestel 13-18%.
Vitali30
Memberalumised ja ülemised kõhu lihased.
Vitali30
MemberMinu teada töötavad alumiseja ka ülemised lihased, muidugi kui õijeti teed!
Vitali30
MemberEt ilusaid ja puhtaid kõhulihased saada siis esmalt tuleks oma toitumist jälgida, seda mida sööd. Sa tunned küll et kõhu lihased on tugevad, aga sa neid ei näe nii kaua kui toidud õijeti!
Mina teen iga päev kõhulihaseid, kord päevas ja igakord erinevad harjutused täis koormusega!
Pea seda meeles söögist on probleem, et sa ei näe oma kõhulihaseid, võid rabeleda nii palju kui tahad, võid ka teha 3, 5x päevas, aga mõttetu nii kaua kui toidut valesti!
Edu!!!!
Vitali30
MemberMasinad on erinevate konstruktsiooniga, ma olen ise ka mõnda sellist näinud, ühesugused masinad, aga ühe peal on kergem kui teisel harjutusi teha (raskuseste poolest). Väga meletult palju kordusi ka ei tasu teha, sest võib tekkida ületrenimis oht, lihaste kasv jääb seisma! Oled õgel teel ja ei tasu muretseda, et kerge on, leija moodust raskuse suurendada!
Minu arvamus selle küsimuse kohta!
Edu!!!!
Vitali
Vitali30
MemberMarek on juba põhjaliku vastuse andnud ja mida te siin vaidlete. Ei ole mõttet vaijelda, kui ei ole ise seda proovinud. Huvitavam oleks lugeda seda, kuidas ta mõjub igaühele!
Vitali30
MemberPüramiid on efektiivne, suurendad raskuse ja siis vähendaad, aga sellest ei piisa!
Peate tegema ka palju erinevaid harjutusi rinnale.
Kui oled algaja siis ma ei soovita kohe nii jõhkralt raskusi suurendada.
Rinnale mull on neli erinevaid harjutusi, mida ma teen. Rinda trenin kord nädalas.
http://www.amazon.ee otsi siin algajatele trening.
Edu!!!!!!!
Vitali30
MemberOlen Marek Kalmuse jutuga nõus, ei ole võimalik lühikese ajaga nii palju maha võtta!!!
Aga kui inimene tahab oma toidu magusamaks teha ja ei taha magusa toidust loobuda siis ei ole mõttet üldse siija pöörduda. Kui tahad ilus olla pead ka paljudest asjadest loobuma, aga paraku paljud ei taha seda teha.
Väga palju pingelist tööd jõusaalis, paljud ei pea vastu sellele, paar kuud käinud ja siis kadunud!
Edu!!!!!!!
Vitali30
MemberMina ei jänud Vend vähk vastusega rahule, selle pärast ei jutt oli vale, aga selle pärast et oleks pidanud põhjalikum küsimusele vastanud, kui ta juba seda tegi!!!!
Et siin iga ühe kritizeeritakse on kõigile teada!!!!
Vastage palun nimodi et inimene ei hakka kuskil mujal veel vastuse otsima, ainult süüja sellest ei piisa peab ka midagi tegema, näiteks peaks viitsina end liigutada!!!!!!
3. aprill ma ei võistle, olen vaataja hulgas!!!!!!!!
Igatahes edu siis Vend vähkile!!!
Parima soovitusega!
Vitali
Vitali30
MemberOlen ven vähk juttu lugenud, sealt ma nägin ainult seda kuidas ta trenni tegi ja mingi jogurtist on jutt, aga kaaluse vähendamise kohta null, väga palju reklaami ja esinemist!
Mina enda poolt soovitan jälgida mida te sööte ja kuidas trenni teete ja kõige parem leidke treeneri ja tehke trenni koos spetsialistiga, kes ikka asja tunneb!
Muidugi kui te sööte magusad palju ja ei jälgi oma toitumese reziimi siis ei ole ime, et ei saa üleliigsest rasvast lahti. Jõusaalis tehke rohkem aeroobseit harjutusi, see tähendab seda: väike raskused ja palju kordusi keskmise tempoga, puuvilju sööge rohkem aga mitte magustoidud ja palju rasva sisaldavaid toite.
Küsige ka Ott Kiiva käest tema on kindlasti sellega probleemiga palju kokku puutunud ja oskab nõu anda, kui tekkib veel küsimusi!
Edu kaalu vähendamises ja rasva põletamises!
-
AutorPostitused