Vitali30
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vitali30
MemberHoolitsema enda eest peab, nii kaua ei hoolitsenud, kui häda käes on!!!!!!
Vitali30
MemberSeda lugedes tekkib küsimus, kas sa vaatasid kuhu sa ronisid, ära ütle et sa seal trenni tegid!!
Kelle jaoks saal üldse tehtud oli, see on vist laste jõusaal, kui jutt vastab tõele!!
Ei komenteeri kellegi juttu, aga naljakas siski, olen selliseid kohti ka näinud ja omanikud nimetasid jõusaaliks näiteks: üks jalgrattas ja teleturu surumispink, mis ei kannata isegi 170 kg ja härra nimetas seda kohta jõusaaliks!!!!
Vitali30
MemberTahtsin ka lisada et parem oleks siski puhat ja kui jõusaalis käija siis ka kergelt ülekehale trenni teha mitte rohkem, midagi hullu ei juhtu kahe kuu jooksul!!
Edu!!!
Vitali30
MemberHmmmm.. ja jalad, jalad see on paha, küll enda tervise eest pead hoolitsema. Kui ei viitsi niisama istuda siis võid ülekehale trenni teha, nimodi et jalgu ei koorma.
Parenemist ja ilusad suveaega sulle!!!
Vitali30
MemberSinu eesmärk ikka ei ole selge, kuidas ma saan sulle üelda mida hommikul süüja , kui ma ei tea mida sa tahad saavatutada sellega! Sain aru et tahad süija hästi, kui sind midagi muud ei huvita miks sa siija pöördud!!!
M.M jutt ka õige kõik on võimalik ainult tahtmist peab olema!!!
Sinu eesmärk kõige pealt, mis selle õige toitumise all peidub?? Räägi lõppuni!!!!
Vitali30
MemberVarsti on järgi luu ja kere, kas ma sain õeti aru moosi ja pudru ja võileib mis söök selline on paistab sa rohkem ei söögi ainult seda sinust küll asja ei saa kui sa nimodi edasi jätkad!!!
Toitumisest sa ei tea midagi, soovitus http://www.amazon.ee uuri asja siin kuidas toituda tervislikult!!! Üks asi veel lihast sa kaotad ka nimodi kui nad sull on keha muutub iga korraga väiksemaks, aga esmärkigist siin ei ole midagi raske vastata, kui ei tea mis inimene tahab saavutada nimodi!!!
Vitali30
MemberVäga huvitav, sinu treener tahab vist sinust Arnold S. teha, väga huvitav , kes see on, kui ta sinu treener juba on tema kohus vaadata kuidas areng toimub, kas tema ei oska sinu küsimustele vastata, kui ei mis treener selline on!!!!

Vitali30
MemberKellaajad peavad paigas olema ja valgu konsetraate ka tarbida, kui keha valku piisavalt ei saa siis ereng aeglustu ja eriti suurt kasvu ei toimu!
Vitali30
MemberKui lihast juurde tuleb, kas see on valesti siis sinu arust? Vaata sina ka saad piisavalt valku iga kilogrammi kohta 2g valku! Mina ei näe midagi et sa valesti teeksid!
Sinu eesmärk, kas lihaseid kasvatada või kehakaalu normis hoida? Kui lihasmasi normis hoida siis valesti saa ei tee kui kaalu normis hoida siis valgu tarbimist vähendada?
Sinu eesmärk???
Vitali30
MemberKui sa venitusi ei tee siis kõik kohad valutavad ja taastumine pikeneb aja suhtes!!!
Lihased algasendise vennitamine saalist lahkudes tähendab seda, et lihas on sama asendis mis ennem, aga mitte kokku tõmbunud nagu treenimis ajal!!!
Vitali30
MemberÄrge ka toitumist unustage!
Õige toitumine esmalt, Otti jutt on ka õige!!!!
Edu!!!!
Vitali30
MemberOn ikka jõusaalis selliseid harjutusi mida nad võiksid teha, aga nende trening on suht lihtne selle suhtes et tähelepanu on pööratud rasva põletamisele ja formi hoidmisele.
Väiksed raskused aeroobsed harjutused, aga soovitus ikka aeroobikas ka käija sest seal saavad vastavaid tulemusi ka!!!!!
Edu!!!!
Vitali30
MemberSoovitan tarbida ikka kontroolitu ja testitud tooded, peale robocopi tooded mina ei tarbi küll midagi ja olen täitsa rahul oma tulemustega!!!
Ei tasu iga suguseid toodeid osta, kui ei tea mis ja kuidas ta töötab!!!
Olen ka selliseid tüüpi näidud, kes pakkusid pulbri: küsisin mis see on, vastus oli pulber, kus pärit soomest aga kus silt on mida ta sildab ei ole, aga proovi järgi äkki hakkab meeldima!!!
Sellist juttuga inimesi saatke pikkalt, muidu on hilja kahetseda sitt on juba sees!!!!!!
Kui ostad kontrolli ja kui ei tea mis see on ja kas ta on puhas ära osta!
Edu!!!!!
Vitali30
MemberVennitust praktiliselt on vaja ka selleks et lihas kiiremini taastuks ja seda tehakse pärast harjutust, siis järgmise harjutuse juurde!!!
Vitali30
MemberMina olen kõhulihastega rahul. Aitäh Ottile nõuande eest!!!
-
AutorPostitused