Vitali30
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vitali30
MemberVabandan väga, minu poolt ok!!!!
ja sull on ka õigus viimases komentaaris!!
Vitali30
MemberMillest jutt, ei saa aru?
Vitali30
MemberSa arvad et turvalisem, õlg on tõesti väike sull ma arvan!!!
Ära surumist ka tee see võib ka vigastisi tekida, ära kükki tee see võib ka vigastusi tekkida, ära söö võid surra, mis loll juttu sa ajad!!!
Väga palju asju on ohtlik teha, aga kui õijeti teed ei ´juhtu midagi!!!!!
Vitali30
MemberTõestama ma ka midagi siin ei hakka!!!! Kellel mida valutab sellest ta ka räägib!!!!
See ei puutu kõiki siis on erandid!!!1
Vitali30
MemberMina avaldasin oma arvamust, mina ei teadnud et kui tahad oma arvamust siin avaldada pead arst olema!!!!! Kus sa tead et mina arst ei ole, kus!!! Sa ei oska sellele vastada siis ära palun siin ka paljun targuta, sest mina ei puutunud sind ja sina ära puutu mind!!!!!
Vabandan kui sain asjast valesti aru!!!!
Vitali30
MemberNäita mulle kus mina olen sinust kirjutanud ja siis räägi süvenemisest!!!!
Vitali30
MemberKui öösel magama lähed ja jalad krampi lähevad see on sellest et sa venitusi peale trenni ei teinud ja kui tegid siis mitte korralikult ja peaks ka masaazi tegema!!!1
Vitali30
Memberkukla tagant 80kg 4X8
eestsurumist 90kg 4X6
Rinnalt 140kg 5X8 Lam.surumine.
Kükk kangiga 170kg 6X10
Jõutõmme 235kg 6X10
Vitali30
MemberKukla tagant teen 80kg X 8 ja eestsurumist 90kg X 6 ise kaalun 85kg.
Vitali30
MemberSee on täitsa õige, et Ott on teistega kuulsastega koos pildi peal, sest seeni Eestis on Kiivikas parim kulturist!! Ka mina võtan tema eest mütsi maha, sest ta on palju vaeva näinud, et püsida edetabelis!!!!
Norijad tehke trenni ja proovige Ottile järgi jõuda ja siis komenteerida, kus ta peab olema!!! Teiste mailma kuulsastega koos, täitsa õige koht Otti jaoks!!!!!!
Kalmus ja Ott, need on kaks kulturisti kes jaavad Eesti kulturismi ajaluku!!!!
Edu Kalmusele ja Ottile!!!!!
Lugupidamisega
Vitali
Vitali30
MemberÜks küsimus, mida see sulle annab kui keegi ütleb et kasutas, mida annab see sulle`? Keegi ei soovita neid teistele ja sulle soovitan mitte esitada neid küsimusi!
Vähem tead parem magad!!!!
Vitali30
Memberväike parandus meeldima!!! ära ole rumal ja mütle ennem mida küsid!!!
Vitali30
MemberMida veel sa teada tahad, kodu adresi telefoni?
Kui plaanis tarvitada ei ole, mida küsid siis kui palju ja kui vanalt keegi kasutas`? Nii rumal inimene ei saa olla, muidugi inimesed tulevad sulle ütlema kus keegi kasutab!
Proovi ise järgi, äkki hakkab meeldiba urood!!!!!
Vitali30
MemberSorry kirjas väiksed vead, aga loodan et aru saad!!!
Vitali30
MemberKodus seda ei saavuta, mida saavutada tahad!!
Võta kulturistide raamat lahti ja loe läbi, ehk saad targemaks. Leijad ka siin http://www.amazon.ee
mida vaja on!!! Siin on absoluutselt kõik, aga paraku keegi ei viitsi oma pead otsimisega vaevata!!!!
http://www.amazon.ee otsi ja leijad seda nida vaja on!!
Edu!!!
-
AutorPostitused