Skip to main content

Vitali30

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 76 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Jõusaal #36579
    Vitali30
    Member

Ei teadnud et valk keemija on, absurd!!!

Valgud ei ole kahjulikud ja sa pead neid saama, sest valk on ehitusmaterjal, mis sinu keha vajab!!

in reply to: 7 Maailma parimat kulturisti?????? #37945
    Vitali30
    Member

Fitnesis 1 koht ja ka absoluudis 1koht!!

Palju õnne ja loodame sind esikohal absoluudis kulturismis näha!!!!!!

in reply to: 7 Maailma parimat kulturisti?????? #37944
    Vitali30
    Member

ei vaidle vastu kõik on õige

in reply to: Võibolla ületreening??? #38063
    Vitali30
    Member

Kui tahad jõusaali külastada siis tee trenni kergelt ja parem oleks 2 nädalad puhata! Kahe nädalaga ei juhtu midagi, lihas ära ei kao. Vaata, kas on abi, proovi. Võid jalgrattaga sõita kaks nädalad või jooksmas käija vali endale tegevis!!

Edu ja loodame see jõud ja tahtmine tuleb tagasi!!

in reply to: Võibolla ületreening??? #38060
    Vitali30
    Member

1. Kui oled keelatu aineid võtnud ja enam ei tarvita siis on ka põhjus, miks nii on!!

2.Stress tekkitatud kellegi poolt, et trenni lähed teise mõtega!

3. Söök, vähe sööd võibolla, või mitte korralikult!

4. Magamis reziim rikkutud´ehk paigast ära, liiga väsinud vaimselt!

5. Viitaminid, suvi, päike ja sellel periodil pead palju vitamiine saama ehk neid on koguaeg vaja!!!

Võibolla nendes 5 sümbtomites on viga!!!

in reply to: Ribid #38067
    Vitali30
    Member

Vaata kulturiste, kuidas nendel need lihased on siis küsi uuesti!!

in reply to: Prantsuse surumimine #38035
    Vitali30
    Member

Peaksid nende tulemstena jõutõstmise võistlusel käija, sest tritsepsid sellisega raskusega tevad vähesed!!!!!

Või sa juba võistled?

in reply to: Prantsuse surumimine #38032
    Vitali30
    Member

Olen stinaga nõus!!!!

in reply to: STEROIDID #37816
    Vitali30
    Member

Mida sa loodad inimeste käest saada, kui esitad selliseid küsimusi aaa!!!!!!!

Kõik teavad, et see on keeltatud ja mida sulle vaja on? Kas oled mingi pastor, et sulle peaks üles tunnistama!!!!

Bioloogia, keemia, anatoomia, mine õppi siis seal, mida siia tuled küsima!!!

Steroidid kahjulikud, rohkem keedi sulle ei ütle ma arvan ja kui tahad teada kuidas mõjuvad proovi siis saad teada, kui ei taha kasutada siis ära päri liiga palju!!!!!!

Isiklikul ei ole neid kasutanud!!!!

in reply to: Õla jõud #37992
    Vitali30
    Member

Ütled, et peaks võistlema!!

Pean mainima, et mina võistlen juba 4a jõutõstmises!!!! Hetkel puhkan ja valmistun!!

in reply to: Õla jõud #37977
    Vitali30
    Member

Vilbo ära pane tähele, mees on blokkis ei tea mida öelda, ta teab et meil on õigus lihtsalt sokkib siin liiga palju!!!!

in reply to: Õla jõud #37976
    Vitali30
    Member

Küsimus on ka teistele, mis te arvate, kas kukla tagant on ohtlik teha kui seda õijetii teha? Teised ignoreerivad seda harjutust ei tea miks!!!

Rohkem ei komenteeri!!!

in reply to: Õla jõud #37973
    Vitali30
    Member

Väike parandus ja see mees oli 130kg, aga kõik on võimalik turvaliselt teha kui seda tahta!!

Ainult jõusaalist ei piisa tuleb ka jooksmises käija, tahad seda või mitte!!!

in reply to: Õla jõud #37967
    Vitali30
    Member

Paistab et mina olen loll, eks otsige tarka!!!!!!

see et 100kg 6 korda ei ole mingi näitaja, minu jaoks see ei tähenda midagi!!!!!

Igal ühel oma hädad, olen sellega harjunud juba!!!

Soovitasin ühele jooksas käija ja teate mida ta mulle vastas; jooksmine on väga ohtlik kuna kaalun 100kg ja olen 25 astane, jooksmine on ka ohtlik sest võib palju vigastusi tekkida!!!

Ei viitsi sellist möla kuulata ja rohkem ei komenteeri seda tehke mida te tahate ja mis kergem on ja turvalisem, valik on teije keegi ei keela, aga kui tahad kaugele jõuda tuleb ka ka ebameeldivaid harjutusi teha, aga mitte need mis on kerged ja mõnusad!!!!

Edu teile siis!!!!!

in reply to: Õla jõud #37965
    Vitali30
    Member

Kes ütles et õlad ###### on ja ka ei teadnud et saa ni lapsik oled et ka kükkist loobud, harjutusi tuleb õijeti teha ja igal harjutusel on oma oht kui seda valesti sooritad!!!!

See on loll jutt kui õlgu teed tagant siis varsti nad on ###### mina olen õlgu 9a trenninud ja siijamani terved ei ole viga midagi, kuna harjutused olid õijeti sooritatud!!!

Paistab et tead väga vähe asjast et nii palju hädaldad ja vingud!!!

Ei tasu ka teistest asjadest loobuda mingi komentaari pärast!!!

Soovitus: Kasva suureks!!!! Ole mees aga mitte titta!!!!

Edu imidzi muutmises!!!

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 76 total)