VirtualCD
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
VirtualCD
MemberSeda ka, et ma ei taha treenida ainult lõuatõmbe eesmärgil.Eesmärk on üleüldse parema füüsislise seisu saavutamine.
Siin muidu üks lehekülg, mis pakkus mulle huvi.Seal on mingi 100 erinevat harjutust, toitumisnäidised jms.
http://www.aweber.com/z/c/?znys3cxhls6wshb2nmpty036mg==5829
Pange tähele, et see sait on tasuta, nii et mingi mõtetu topshopi pahn pole…Vähemalt ma arvan.
VirtualCD
MemberKas mingi põhi ka all on? Näiteks mõni treeningkogemus kuskilt vms?Ainus treening mida ma teinud olen oli ujumine.
Ja üldse, enne kui fitness leheküljega tutvusin, mõtlesin, et kõhulihaseid saadakse tehes 30 kõhulihaste harjutust õhtuti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>VirtualCD
Memberkäi alustuseks 2 korda jõusaalis nädalas ja siis kuu pärast liigu 3 korra peale. aeroobset tee nädalas 2 korda.Aga miks nii vähe?
Kuigi ma olen kindel, et sul on õigus…
VirtualCD
MemberMul oli siuke naljakas asi kah et ei jõudnud isegi elueest punnides1 lõuatõmmet ära teha aga sinust erinevalt oli minu kaal mingi 40 50 kilo sust rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> minu soovitus oleks sulle et kui sul nagu kaal nii väike on siis tee jõukas just neid baasharjutusi nagu rinnalt surumine kükk ja jõutõmme, söö palju valku ja ära rämpsu väga söö.loomulikult tee ka muidu harjutusi aga põhirõhk just nendele harjutustele.Paari kuu pärast peaksid juba päris rahul olema
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Umbes selline mu plaan on jah :

VirtualCD
MemberNii et see viibki siis mind jõutrenni juurde?
VirtualCD
MemberPikkus on mul 175cm.
Kas see tähendab et mu armastatud 1Päkk on tingitud treenimatusest mitte rasvast?
Tundub et ma peaksin tõesti hakkama lihasmssi kasvatamisega.
Ja seda ka et ma viskasin viimase aastaga umbes 10 cm…
VirtualCD
MemberVäga hea, ainult 4 korda jõusaalis ja 3 korda aeroobset liiga intensiivne algus ei ole?Ma vist lugesin ka midagi selle kohta, et alguses pole eriti tark palju teha.Kas peaksin natuke tagasi tõmbuma?
-
AutorPostitused