VirtualCD
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
VirtualCD
MemberMissugused Wiedemannis hinnad on?Fra Mare jõusaali polegi enam? Sellepärast ma nende koduleheküljelt ei leidnudki midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niipalju kui mina mäletan oli kuu pilet õpilastele 305.-kr ja korrapilet 35.-kr.Täiskasvanutele 50.-kr korrapilet ja kuupilet oli sinna 350 krooni kanti..
VirtualCD
MemberIse käin Wiedemanni jõusaalis.Täiesti normaalne, natuke küll peab ootama enne kui mõnda harjutust teha saad, sest masinaid suht vähe.
Minuteada enam Fra Mare jõusaali enam polegi.Vanasti käisin seal muidu.
VirtualCD
MemberJa veel, milline harjutus aitab lõuatõmmet arendada?
VirtualCD
MemberOk, tänan.
Postitan kunagi uuesti, kui uued küsimused tekkivad.
VirtualCD
MemberTänan vastuse eest.
See esimene küsimus, ma mõtlesin seda harjutust, kus surutakse lamades hantlitega.Ning tahtsin teada kas lamades kangiga ja hantlitega surumisel on vahe?
VirtualCD
MemberTere, On siis veel paar küsimust…
1)Mis on vahet õla surumisel ja kangi surumisel?
2)Kas ploki kukla tõmbamine ja kukla tagant kangi surumisel on vahet?
3)Miks on söögikordade vaheline näksimine mittesoovituslik?
VirtualCD
MemberSee kava koostatakse vastavalt sinu soovidele.
VirtualCD
MemberTean et lihasmassi ja kaalu samal ajal lagetada on peaaegu võimatu.Aga minu küsimus siis selline, kas on võimalik alla võtta ja samal ajal jõudu kasvatada?
Kui küsimus on täielik idiootsust, siis vabandust:D
VirtualCD
MemberLoodetavasti.
VirtualCD
Member
“> On isegi arengut näha!Täna olid koolis uuesti kehalised katsed, mille hulka kuulus ka lõuatõmme.Seekord tegin selle probleemideta ära (tõmbasin kolm korda).Ilmselt oleksin ka rohkem suutnud, aga hinde viie saamiseks on see vaja järgmine aasta üle teha, nii et ma rohkem ei teinud.VirtualCD
MemberMa sooviksin ka seda kava.Trenni teen 3 korda nädalas.VirtualCD
MemberMa sooviksin ka seda kava.
chris1234@hot.e
VirtualCD
MemberE,k,r – jõusaal ja t ja laupäev võid aeroobset teha nt, ehk siis erinevatel päevadel ikka teeks mina.Hästi.Siiamaani olin muidu jooksnud jõutreeninguga samal päeval.
VirtualCD
MemberTee trenni nagu inimene 3 x nädalas Nt ; Esmaspäev, Kolmapäev, Reede . Lisandeid kasuta kuskil 4 kuu pealt, siis kui oled trennis korralikult käinud. Alguses Baasharjutusi mida leiad siit fitness.ee saidilt, rääkida võid ka kogenuma treenijaga treeningtunni suhtes./ Vabandan, kui kirjavigu esines.
Okeii..Aga mis päeviti aeroobset?Kas samadel päevadel kui jõutrenn või erinevatel?
VirtualCD
MemberSee mida mina vaatasin on märksa kergem kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused