VirtualCD
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
VirtualCD
MemberEt rinnalt läheb 100kg ülesse, reeglitekohaselt.Sama plaan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>VirtualCD
MemberFeliz Navidad!
VirtualCD
MemberKassiliha
“>Nagu filmis Babylon AD?
Endal muidu sealiha lemmik.
november 19, 2008 at 5:35 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #171489VirtualCD
MemberTulen võibolla isegi vaatama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>VirtualCD
MemberKui “räpane”, siis miks mitte kasutada selliseid asju nagu jalaga keradesse ja sõrmed silma?Tänaval ei anna sulle keegi selle eest trahvipunkte…
VirtualCD
MemberMulle täitsa sobib.Ise 179Cm ja 75kg.
Üks küsimus siiski, kas see on massikava?
VirtualCD
Memberhoidku, et ei korduks ajalugu 1929-1933.Siis saame viiesajaseid tualet paberina kasutada.
VirtualCD
MemberHaapsalus võiks olla, ise olen asjast väga huvitatud.
Praegu siin ainult poks ja taekwondo.
VirtualCD
MemberUurin mis võitluskunstide trenne Haapsalus on…Keegi saaks aidata
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?VirtualCD
MemberMul käis see “klõps” siis läbi, kui ma allavaadates oma meheaud enam ei näinud.Hakkasin samamoodi nagu sina pihta ja praegu on juba osaliselt kõhulihased nähtaval.
VirtualCD
MemberKiiresti ei ole soovituslik pruuniks saada,võib kahjustada nahka,Täitsa jama, mul hakkas kohe vaheaja alguses töö turba rabas.Esimesel päeval olin maasika tooni, teisel päeval hakkas nina ja kõrva küljest naha tükke kukkuma.
VirtualCD
MemberKäisin täna esimest päeva turba rabas tööl.See on nagu trenn ja töö kokku pantud.Võtab täitsa läbi kohe, aga palk on hea, ca 70EEK tund
VirtualCD
MemberEndal ka sama probleem.Hetkel olen kasutan 3 kuud Differini- arst määras, retseptiravi.Aga aidanud see küll pole rind, nägi ja selg ikka täis.
VirtualCD
MemberNüüd on mu treenigutest möödunud umbes kaks ja pool kuud.
Küsimus on siis selline, et kas oleks mõistlik hakata kreatiini kasutama?
Endale hakkas silma see toode: http://shop.fitness.ee/product_info.php?products_id=306
Hind on ka mõistlik.
VirtualCD
Membero.0 Ma söön hommikuti 150g kohupiima ja kõik:(..Pean vist pingutama hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused