Skip to main content

violet

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Mesi #104954
    violet
    Member

Pigem mesi soodustab rasvade põlekut!
    in reply to: Mesi #104934
    violet
    Member

Aga nüüd tekkis mul jälle üks küsimus seoses meega. Kolasin ringi ja lugesin igasugust infot mee kohta.

Kuna ma peale kella kuut ei söö, siis kuskil oli täpselt selle kohta kirjas, et tavaliselt läheb siis uneajaks kõht tühjaks ning kui lusikastäis mett enne magamaminekut süüa, siis see mitte ei ladestu rasvaks, vaid see läheb energiaks, et hakata rasvu põletama.. Aga ei tea kohe mida selle kohta arvata.

in reply to: Mesi #100346
    violet
    Member

Okei… Aga, kas siit siis järeldub see, et suure magusaisu ajal on targem võtta tükk 75% shokolaadi ennem kui lusikatäis mett?

in reply to: Mesi #100327
    violet
    Member

Oleneb teist endast. Kui raskesti see kaal langeb? Minu dieeti mesi kuuluda ei saaks.

Ega ta kõige kiiremalt kaduda ei taha. Teatud numbrini läks ilusti, siis jäi suht seisma. Viimasel ajal on jälle natukene alustanud allalangust. :???:”>

in reply to: kas või/ja mida teen valesti? #88386
    violet
    Member

Hmm… 5 korda päevas. See saab raske olema, aga eks saan hakkama.

kas on mingi vahe gaseeritud ja gaseerimata veel? mõbned ütlevad, et gaseeritud on tervislikum juua, teised väidavad vastupidi. sama on ka sellega, kas peale trenni on tervislik süüa? olen otsinud ja otsinud ning ühed allikad väidavad üht, teised teist. Kumba uskuda?

in reply to: kas või/ja mida teen valesti? #88277
    violet
    Member

Jah, esialgne tekst oli tõesti liiga…. mittemidagiütlev. Vabandust.

No nii, eks vaatame siis. Mida ma teen? Kõnnin, sõidan rannataga, ujun. iga päev tegelend ühega nendest, v.a. pühapäev – puhkus.

Sel nädalal oli esmaspäeval tundi kõndi, eile 45 minutit ujumist ja täna tuleb 1-1,5 tundi rattaga. (Maastik on erineva, tüüpiline lõuna eesti ikka. nii sirget kui mägesid, korralikku teed kui kruusateid).

Söön… joon umbes kaks liitrit vett päevas, poole sellest moodusab roheline tee, ilma suhkruta. alguses kasutasin mett, aga ka puhas roheline tee on hea. toitun… ise arvan, et siit võibki tulla viga minu tegemistes. mingi aeg sõin ainult siis kui kõht tühi oli. nüüd on probleemiks see, et ega ei olegi kõht enam eriti tühi. päeval umbes 150-200g jogurtit(0,2% rasvasisaldusega) ning müsli. õhtusöök on pool kuus, siis olen teinud miskit Kaalujälgijate retseptiraamatust(see mis neil mingi aeg välja anti).

Nii, on veel küsimusi?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)