Vinsanity
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vinsanity
MemberMa lasen ka täiesti lõpuni, nii, et tagumine reielihas sääreihasega kokku puutub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidu raskused on väikesed kuna kükki pole väga palju teinud.Vinsanity
Memberok, my bad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vinsanity
Memberega jah randmed siiski üheks võtmeelemendiks rinnaltsurumisel ja igal pool mujal ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> niiet ega see ka mööda külgi maha ei jookse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vinsanity
MemberMul päris nii suur vahe sisse ei tule. Alustan teatud raskusest ja algul 5-e kilo ja hiljem 2.5-e kilo haaval lisan juurde kangile, niiet lõpuks on algraskusele lisandunud +20 kilo, kokku seeriaid tuleb 7-8. Iga seeriaga teen 12 kordust, lõpus teen 10 viimasega, oleneb päevast, kui palju jõuan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma soovitan sul alustada väiksemast raskusest, kui juba teise seeriaga jõuad poole vähem kordusi teha.Vinsanity
Membertugev ranne
MemberParalleelselt küsiks siia siis minu sõpra huvitava küsimuse: kui suurel määral mõjutab jõusaalitrenni suitsetamine. Kuskilt on meelde jäänud võrdlus, et suitsetamine on sama mis võtta ära tunniajasest treeningust veerand tundi, ehk siis veerandik on kaotsi läinud puhtalt tänu tossamisele. Ise arvan seksi kohta küll seda, et ta kahjulik ei tohiks olla, energiat küll võtab aga kes siis vastu ööd voodist jõusaali tormab, hommikuks ikka taastunud jõuvarud, või mis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Joomine aga mõjub negatiivselt, puhas viin vaid teatud piiratud koguses on tervisele kasulik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vinsanity
Memberta ei tohi lihtsalt metsikuid raskusi kasutada. Peab tasa ja targu tegemaJust, paljud algajad kipuvadki kompleksidest kohe max raskustega lahmima hakkama ja see pole üldce kasulik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Algul tuleb nii minimaalsete raskustega teha kus võtab lihtsalt järgmiseks päevaks lihase veitsa valutama ja nii järk-järgult vähehaaval juurde lisades edasi minna
Member189 cm, 76 kg, 16a
Vinsanity
Memberja nende kreemidega tulemusi on, nahk punnidevabam ja puhtam ka? muidu soovitan ise solaariumit, mul võttis kenasti punnid ära, kuivatab ära lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vinsanity
Membersamas siis jääb löök veidi aeglasemaks, kui kogu keha taha paned ja tasakaalu kergem kaotada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vinsanity
MemberÜks küsimus veel minu poolt siia, mis arvate, kas Nitro-Techi võib ka alles korraliku staaziga treenija kasutada? Või piisab aastasest treenitusest?
Vinsanity
MemberHehh..on tekkimas/tekkinud siis ka kategooriline USA toodete ja vastaspoolel siis Tai Kane toodete eelistajad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei hakka kumbagi poolt maha tegema ega üles promoma, arvan vaid seda, et see, millise tootja kaup tarbijale meeldib, see on ka alati õige, sest tema ise nii otsustab ja tahab. Eks äris ju ilma konkurentsita ei ole võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vinsanity
Memberhöhh, tahaks ka kangesti teada kust sellist asja saab
Vinsanity
Memberostsin endale eile Beef Jerkyt .. algul vaatasin pakki (jõlemaruväike) … ja siis hinda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> võttis muigama …a selle kohta ,et väike pakk oli järamist küllaga.. ja üpriski soolane suutäis
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> igati bueno !hehh..ega jah, muidu selline värk ka, et kui ma eelmise aasta lõpus enne jõule traditsioonilist jõulushoppamist perega tegin, siis Kristiine või kuskil prismas tegusteeriti neid Beaf Jerky tooteid, kandiku peal oli kolme erineva maitsega ja lahmi palju tahad, siis ma veel tema head valgusisaldust ei teadnud ja proovisin igalt kandikult natukene vaid, oleks teadnud, siis oleks iga paari minuti tagant natuke lahmind seal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidu jah päris maitsvad asjad, meenutavad neid õllesigareid veidike, samamoodi kallid delikatesslihatooted ja sama soolased-piprased. Ainult jama jah, et nii vähe pakis, vaid 45g ja pääris kirves hind ka ikka 
Vinsanity
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mida veel
AutorPostitused