Skip to main content

Vinsanity

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 67 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Praemuna #49682
    Vinsanity
    Member
    in reply to: naise keha #47602
    Vinsanity
    Member

Ma olen niimoodi aru saanud, et kehakaal korrutada 2,5ga ja siis sealt ära lahutada kõik see, mille toidust kätte saad umb. ja siis ülejäänud nagu peakski toidulisanditest saama? parandage kui eksisin.

in reply to: Õla praksud #42269
    Vinsanity
    Member
    in reply to: Solaarium. #42257
    Vinsanity
    Member

Mina käin, minut on 4 eeki, soovitan kohapealt spets kreeme osta, algul tundub, et liiga kallis, kuid tavalise päikesekreemiga pole tulemused nii head, lihtsalt pole mõeldud solaariumis kasutamiseks. See 4 eeki per minut ei ole linnas vaid alevis nimega Märjamaa, kuigi aparaat on suht uus ja efektiivne ise

in reply to: lõuatõmma #47091
    Vinsanity
    Member

Ahsoo…OK eks vaatan mida teha saab, tänud info eest

in reply to: lõuatõmma #47079
    Vinsanity
    Member

Mul üks küsimus. Mul on nii, et lõuga ma piinlikult üldse ei jõua tõmmata. Rinnaltsurumised jne on ikka kõik normis enda arvates ja rööbaspuudel pumpamine, kuid lõuga ei jõua tõmmata, puhtalt enamgi veel mitte. Mis te aravate, kas asi võib olla käte pikkuses? Nimelt mul käed üsna pikad võrreldes teistega, nuh ikka kõvasti pikemad. Nagu nii on, et ma lõuga lõpuni nagu peale ei saa, võin 20 lahmida küll, kuid neist 12-13nel korral ei saa lõuga korralikult peale ja selles ongi probleem

in reply to: võitlus rauaga #47020
    Vinsanity
    Member

Nii ta on jah, loogiline ka ju

in reply to: trenni pikkus #46952
    Vinsanity
    Member

Mina ka ilma muu sebimiseta puhtalt trenni kuskil 1,5h (plussmiinus 15min), sealhulgas ka alguse venitus ja soendus ja lõpuvenitus ja lõdvestus.

in reply to: Kätekõveruste haarde laius? #46887
    Vinsanity
    Member

Kuskilt kuulsin, et kui laia haardega võtad ( laiemalt kui õlad ) ja nukkidel teed siis mõjub õlale ja tiivale. Vb see info on ka siit foorumist läbi käinud, pead ei anna :???:”>

in reply to: Ülemised rinnalihased #46845
    Vinsanity
    Member

Sry OT aga ma küsiks siia juurde mõne hea alumise rinnalihased harjutuse, pakkuge kõik oma lemmikuid!

in reply to: Satur8 #46732
    Vinsanity
    Member

Hehhh…ütleme siis nii, et pane otsingusse kas Satur8 või NOX3, saad 3-4 head informatsioonirikast teemat, kust lugeda nende kohta. Lühidalt pumba efekt on see, kui trennis tänu kas siis Satur8-le või NOX3-le veri edukamalt lihastesse tuleb ja lihas meeletult punni läheb, parktilist kasu ma sellest pole veel suurt kuulnud et on, kuid psüühiliselt on see suureks innustajaks :???:”>

in reply to: jokerile #46677
    Vinsanity
    Member

Väga palju :???:”>

in reply to: jokerile #46669
    Vinsanity
    Member

Pooldan ka :???:”>

in reply to: Solaariumi kohta küsimus ! #46534
    Vinsanity
    Member

Üheks suureks plussiks on ka punnide kadumine, sest solaarium meeletult kuivatab ka näonahka. Ma ei tea kui vanade persoonidega ma räägin, aga ise olen 17 ja punnide kadumine on päris heaks lisapõhjuseks minu jaoks, mille pärast käia solaariumis :???:”>

in reply to: kükid #46515
    Vinsanity
    Member

Põhilised liigesterikkujad on ka pallimängud, ma ise 8 aastat korvpalli mänginud ja ma ei tea juba piinlik on et ei paindu üldse, ei tea mis värk on, eriti põlvedest jne. Ega ma teen kükki ka naeruväärse raskusega, jalatrenniga tegin algust selle aasta algul :???:”>

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 67 total)