Vinny the Jones
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vinny the Jones
Member1,2—1,7g/kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vinny the Jones
MemberSiin tunduvad kõik liigesed ja lihased omal kohal olevat, selga muidugi ei näe!
Vinny the Jones
MemberSiit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vinny the Jones
MemberTrenn, toitumine ja puhkus?pigem ikka toitumine , trenn ja puhkus
Vinny the Jones
MemberEi nõustu sellega, et jõusaalis teeb nii tugevat trenni, mis vajaks kohe taastumisjooke. Mina arvan, et selleks on puhkus ja uni.kui kaua teie poeg on jõusaalis käinud?
Vinny the Jones
MemberIse väidab, et teeb tugevat trenni. (mina selle väitega ei nõustu)
veebruar 5, 2008 at 8:02 p.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #139153Vinny the Jones
Memberei hakka uut teemat tegema , aga seoses liigestega tekkis küsimus:
– kas keegi on /või teab kedagi kes oleks õlaliigese nihestusest taastunud nii, et see ülejäänud elu vaevama ei jää?
endal on käinud mõlemad õlad korra elus liigesest väljas ja aeg ajalt annavad ikka tunda:(
Vinny the Jones
MemberPaksuks ma siiski ei lähe, kuna olen noor
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ka noored võivad paksuks minna
Membermis seal saab nii erilist olla? ma ei saa aru, huvitav oleks teada mis seal special onvõibolla nii mõnigi aasta kogemusi selles valdkonnas!!
Vinny the Jones
MemberPS! kõht on mu kõige hullem piirkond, see on juba naljakas, kuidas jalad nii ilusasti peenikeseks lähevad aga kõhu alaosa on nagu ujumisrõngas
??:”> (mitte muidugi väga hull, aga propotsioonidest väljas) Seega, ma väga palun, kui keegi teab mida teha sangadega, alakõhuga…Kuidas sealt pekk ära saada???tellisin ise Härra Kalmuse käest toitumiskava ja kõht kaob nii mis mühiseb!!

Vinny the Jones
MemberMõned päevad enne tühjendada ja siis paar päeva enne maratoni laadida jah.mis mõttes tühjendad?

Vinny the Jones
Membermida kiiremini tõde pähe laksab seda kasulikum

Vinny the Jones
Memberolen paar korda elus selle peale üles ärganud, et keegi/miski nagu istuks rinnakorvi peale ja ei laseks hingata
endal silmad lahti ja täie mõistuse juures,
hakka või kollidesse uskuma
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vinny the Jones
Memberprantsuse surumine 3×8 pluss 30 kolmepunkti viset peale=annab hea fiilingu!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)