Skip to main content

Vimka

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
  • Vimka
    Member

Mulle lapsena väga meeldis kettaheide ja kuulitõuge, minu parimaks saavutuseks jäi naabrimehe klaaskasvuhoonesse kivi lennutamine…..
    in reply to: sinu pikkus ja kaal, vanus? #261805
    Vimka
    Member

1.88 cm , kaal 81 kg , 25 vanus

in reply to: kaal ja toitumine #227471
    Vimka
    Member

Nagu siin eelnevalt ka juba mainiti,et suurem osa sinu menüü koosneb ainult süsivesikutest.Kaalu langetamine pole ühekordne tegevus (suveks saledaks),vaid peab saama sinu elustiiliks.Kõige targem oleks sul end ise kurssi viia asjadega.Selle alast teavet on siin lehel enam kui küll.

Nii,et usinat peale hakkamist!

in reply to: “Imelapsest kulturist Lesukov” tegutseb jälle! #227378
    Vimka
    Member

Proffides ei ole vaja hakata inimestele seletama, miks nad näevad sellised välja nagu nad näevad ja minusugused naturaalid ei peagi ega ürita ka nendega rinda pista. Lesukovi sugused mehed aga on eeskujuks paljudele noortele (mitte et Cutler või Kalmus ei oleks), kuid noored tahavad samastuda ja varsti seisavadki peegli ees küsimusega, miks mina selliseks (mis on Cutlerist veel omakorda väga kaugel) ei muutu – süües valku ja juues taastusjooke.

Lesukov on amatöör – veel esialgu. Ja niikaua kui amatöörspordis kasutatakse dopingut on mul põhjust sinna näpuga näidata, sest see ei ole aus teiste võistlejate osas, kes üritavad ilma dopinguta hakkama saada.

Mujal liigades tehku mis tahavad ja proffides sama – iga üks valib oma tee ja järgib oma tõekspidamisi, need kes kasutavad kiidavad takka neid, kes seda teevad ja vastupidi.

Tekib küsimus, Kalmus on avalikult tunnistanud ,et ta on kasutanud dopingut.Kas tema on siis nii saamatu ja geneetika on nii halb,et Härra Kiivikas on meil naturaalselt nii head tulemused saavutanud. Imelaps nagu Lesukovgi

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)