Vilps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 27, 2010 at 12:11 p.l. in reply to: Fitnessi MM Mexico 2010 – tulemused peale dopingukontrolle! #277848
Vilps
MemberLiisa 7.
Natalia 6.
Vilps
MemberKetšupist koppa ette ei viska?
Vilps
MemberVilps
MemberNo, mida veel siis kuulata ? Ülejäänud muusika pole muusika
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Proovi Lamb Of Godi, tõmbab kõige rohkem käima, ei tea miks. Polnud kaua kuulanud ja siis mõtlesin, et kuulaks ja nüüd pool playlisti seda täis 
Kuulasin seda korraks youtube´st, aga muusika see minu jaoks pole. Ei saa ju sõnadestki aru ja minu jaoks on see niisama lahmimine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ma ise kuulan, siis eelistan ka pikem sellist alternatiiv roki poole kalduvat musa.
Vilps
MemberKui sa seda kava vaatad, siis seal on ka need “teised” lihased juures ja täitsa korralikus koguses. Ei ole vaja mitte midagi juurde panna.
Vilps
MemberKirp, mis koolis käid ja mida tudeerid?
Vilps
MemberOled sa teisi hüppevõime parandamise kavasi ka kaalunud/lugenud?Selle kava kõrvalt peab ka teisi lihaseid treenima!
Mis need teised lihased on?
Vilps
MemberLoodetavasti pole ma ainus, kes on aru saanud, millest selline vaidlus. Loomulikult on see põhjustatud Delfi pealkirjast antud artikli puhul. Muidu kena, ilus ja tugev naine. Ning rääkides kadedusest – tundub selline 10-aastaste jutt.
Vilps
MemberJube vara higistate siin kui 16 oktoober alles võistlus. Kirp teeb ka JUBA soojades dressides trenni. Does not make sense to me. Ainus funktsioon on see, et vara näed paremini vormi ära. Aga see veega mängimine nii vara lükkab üldisele ainevahetusele bloki peale ju.Võib-olla mõtled seda dresside asja sarkasmina või mingi naljana, aga minu teada teeb kirp alati pikkades dressides trenni!? Või eksin
Vilps
MemberPuht sportlikust huvist, miks just ühe kuuga 5 kilo alla?
Vilps
Memberideele 10p
august 31, 2010 at 3:55 p.l. in reply to: oleks abi vaja toitumisel,kaaluga ja toidulisandi valmisega.. #274615Vilps
MemberMa söön kohupiima, kodujuust, liha, kala, kõike.ma ei sa aru kas keegi lihtsalt ei võiks midagi head soovitada ja kuidas seda oleks siis kõige õigem kasutada, kes on proovind ja teab
Ära raiska raha sellele toidulisandile, sul pole seda lihtsalt vaja. Tee korralikult trenni ning toitu vastavalt vajadustele ning saavutadki oma kaalu.
Vilps
MemberIMDb-s 7,6p actionfilmi kohta on kõva tase.Peab hakkama piratebayd refreshima:P
Kui mingi sõna seda filmi hästi kirjeldaks, siis oleks see awesome
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga lahe film, mulle küll meelds. Ei teagi, mis süžeed Aless sellisest filmist ootas. Etteteada, et actionfilm ning üldjuhul ei pöörata sellele kõige suuremat tähelepanu. Arnie, Sly ning Willis ühes ruumis oli küll jummala mõnus vaatepilt. Arnold on ainult päris vanaks jäänud, kuigi Stallonega peaks nad mõlemad ju 64 olema. Üks mees on endaga tegelenud, teine mitte. Head näitlejaskond valiti, nalja sai ka. Statham oli ka super. Ühtegi halba sõna ei oska selle filmi kohta öelda. Mõnus action.
Pigem soovitan seda filmi kinno vaatama minna. Väikselt ekraanilt mingi kehva kvaliteediga seda vaadata, pole kindlasti nii põnev.
edit: keegi tahab ajusid ragistada, siis Inception on teie film.
Vilps
MemberKavatsen kindlasti vaatama minna. Kahju, et Willise ja Arnoldil ainult hästi miniväike osa on.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused