Vilps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vilps
MemberKokkuvõtteks: soovitan kindlasti läbida ajateenistuse! Nüüd on teenistusaeg ainult 8k ja kord pidi ka väga nõrk olema.
Suvel minnes pead olema 11 kuud, sügisel 8 kuud.
Vilps
MemberKeegi mulle ei raatsi seda kava saata?
Rind on just selline asi, mis seisab ühekoha peal. Samuti huvitab, mis selles kavas erilist on:P
Vilps
MemberKristjan Kangur on ka kriips?LOL…
Sa mine vaata mõne meistriliiga trenni siis näed kuidas seal jõusaalis rabatakse…
Eesti korvpallurid, eriti noorem generatsioon alla 20-aastased on ikka väga kehva füüsisega.
Kangur on lihtsalt erand ja mõni pallur ehk veel.
Vilps
MemberHetkel 10. klass aga kunagi tahaks minna.Samas ei tea, et kas epale keskkooli või peale ülikooli, juhul kui sisse saan.
Mine kindlasti peale keskkooli ja seda vist soovitaks kõik. Väga nõme on nüüd peale ülikooli hakata minema, nagu mina teen.
Vilps
MemberIse lähen Tapale aega teenima. Tõesti loodan, et seal saab jõusaaliga kasvõi mingil määral tegeleda.
Keegi olukorrast Tapal ei tea midagi?
Vilps
MemberTere Ott Kiivikas. Oleks niuke küsimus kas on normaalne olen 14a. kaalun 104.7kg ja pikkus 197cm ja viimase kolme kuuga 3cm kasvand ja ma näen täiesti normaal kaalus inimene välja. Ei ole kunagi kasutanud massilisajaid või minegeid muid spetsiaalseid aineid. Trennid olen kunagi käind 6a. ujumises, 3,5 a. jalgpallis, 0.5a korvpallis ja 0.5a. karates praegu käin jõusaal + korvpall (centerit mängin).Kohe varsti 15a. saab täis. Küsimus seisneb selles palju ma veel võin kasvada? Ma ei treeni enda jalgu jala pressi all ega kuskil mujal kui välja arvata korvpall.Ma pole küll Ott, aga…ossa rsk..mulle su pikkus väga meeldib, aga kaalu natuke palju. Ilmselt pole sa nobedamate killast?
Mul oleks sinusugust poissi enda trenni vaja:)
Teiseks, arvan, et ott ei oska sulle vastata. Samas mina loodan väga, et sa paned 10-15 cm vähemalt juurde. Koondisel on pikkadest jube puudus:P
Vilps
Memberma olen igakord õnnelik kui kana ja kodujuust laual on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui kodujuustust rääkida, siis kas keegi uut apelsini-ananassi kodujuustu on proovinud?
Täna ostsin, viis keele alla:)
Vilps
MemberTäna just üks tuntud spordiarst rääkis, et näiteks seljaprobleemide tagajärjel võivad krambid säärtes tekkida.
Mida ma öelda tahan, et alati ei pruugi viga olla just vähese vee joomisel või mingite vitamiinide/mineraalide puuduses.
Miks mitte minna arsti konsultatsioonile, kui probleem on pikka aega esinenud.
Vilps
MemberTee kõik risti vastu ülevalpool toodud soovitustele ja kaal langeb.Raske ja intensiivne jõusaalitrenn (eriti jõutõmme ja kükk) on kordades efektiivsem sörkimisest madala pulsisagedusega.
Soovitasin rohkem aeroobset, kuna ühest selle lehekülje artiklis mainiti, et rasvapõletuseks jõusaali minna oleks siiski julm enda tapmine ning pigem tauniti seda. Aga olen jällegi targem. Aitäh parandamast – kindlasti on sul keeruline noobide asju parandada:)
Vilps
MemberKumb on parem rasvapõletuseks kas rattasõit või jooks. Arvatavasti jooks aga kuna jõusaalis käies oleks parem ratast teha kas sellest mingit abi oleks?Et kui põletada kuni 2000 k/cal rattaga sõites kas kõhu pealt ka mingil määral rasv väheneks?
See 2000kcal on sul ca. 100g rasva eeldades, et süsivesikute ja rasvade osakaal energiakulus peaks ca. pooleks minema.
Aga sellist kogust korraga põletada on suht julm. 2.5-3 tundi peaks selleks kindlasti minema. Loodan, et sa ei kavatse selliseid trenne hakata tegema.
Vilps
Memberniisiis, trenni teen täitsa normaalselt nüüd, käin 4-5 korda nädalas jõusaalis, ometi tahaks rasvast lahti saada, mis vedeleb keha peal. te räägite, et tee aeroobset trenni, minu trennid on praegu umbes nii, et enne trenni 20 min ratast ja siis tavalised jõukavad. lugesin, et lihas võib kasvada, aga pekk ei kao, ometi oleks peamiseks eesmärgiks peki kaotamine, kuid olulist rolli mängivad loomulikult ka lihased. toitumise koha pealt nii palju, et kuna olen erineva reziimiga inimene, pole lihtsalt võimalik süüa koguaeg iga 2-3 h tagant, käin koolis ja nv’tel olen öösiti väljas… koolitoit pole ka väga maitsev kahjuks meil. praegu toitungi nii, et üritan võimalikult palju mune ja kodujuustu süüa, 2-3 h enne magama minekut mitte midagi süüa ja trenni ajal fat burnerit tarvitada. hommikuti söön kergelt, lõunal on üsna tugev söök, peale trenni tugevalt ja õhtul siis mitte midagi.Lugedes su esimest postitust, siis jääb nagu mulje, et sa loodad kõik väga kiiresti. Samas ma ei tea, kui kaua sa oled
trenni juba teinud. Vähenda jõusaali osa ning tõsta aeroobset osakaalu oma treeningutes. Ma ei tea su treenitust, aga näiteks 3 jõusaali + 2 aeroobset nädalas või 2+2. Trenniga ei pea sa ennast väga palju tapma, kuna võrreldes trenniga on sama suur osa ka toitumisel. Minu arust oleks just oluline toituda iga 2,5-3,5 tunni tagant.
Sa mainid, et hommikusöök on kerge, lõuna ja peale trenni sööd aga tugevalt. Tahakski teada, mida sa sööd ja kui palju?
Rasva kaotades on targem just süüa väiksemates kogustes 4-6 korda päevas.
Vilps
MemberJooksmine on väga kasulik.
Vilps
MemberNagu rooli moodi asi oli, pidin seda käes hoidma ja pigistama. Sisse pidin kirjutama kaalu, pikkuse ja vanuse.Minu arust on selle “rooliga” see jama, et ta pigem keskendub ülakeha rasva hulga mõõtmisele.
Õiget tulemust ta ei näita, see on kindel.
Vilps
Memberkäin 5x nädalas jõusaalis ja peale seda 20min ujumist..jõusaalis alustan 20min spinneril ning seejärel jõuharjutused nii ülakehale kui ka alakehale ning lõdvestuseks ujumine ning saun, treengu ajal ja peale kasutan spordijooki. Toitumist püüan kontrolli all hoida kuigi olen sunnitud ameti tõttu (kokk) kõike proovima. treeningut ilmselgelt palju?Igal jõusaalipäeval võtad üla- ja alakeha läbi? Natuke segaseks jäi, vähemalt mulle – ehk annad põhjalikuma ülevaate.
Minu arust on viis jõusaali küll väga palju.
Vilps
MemberJumal tänatud, et keegi selle teema tegi. Tahtsin juba ise eile selle algatada, aga mõtlesin, et mind peetakse imelikuks sel juhul.
Täiega käib pinda see reklaam:)
-
AutorPostitused