Vilps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vilps
MemberMul praegu on juhe suht koos, ja erilisi retsepti mõtteid hommikuks ei ole. Milliseid toite tuleks sellisel tavalisel hobikorras trenniinimesel hommikul süüa? Muna ka ju igal hommikul ei taha süüa.
Vilps
MemberEsimene mäng siis läbi. Šveits vääris minu silmis rohkem võitu kui Tšehhi .Ise hoian pöialt Hispaaniale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jumal tänatud, et Tšehhi võitis, kuna olin just natuke raha nende peale panustanud:)
Vilps
MemberRannahooaeg on kahjuks juba peal. Oled kõvasti hiljaks jäänud.
Palju kaalu ja pikkust on?
Vilps
MemberKes jälgib ? Kellele pöialt hoiate ?Kõige suurem lemmik on Inglismaa, aga kuna neid ei ole, siis kindlasti Hollandile ja Rootsile hoian pöialt.
Vilps
MemberNeid nim käärudeks. Mõtle, kolju on ju vahepeal.Ei ole võimalik.
Vilps
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.album.ee/node/14808020/50102834
ja õlg
Mind paneb muigama tema pealagi. Ma ei teagi, kuidas seda küsida. Kas ta aju kumerused on paista?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vilps
MemberJep selline Old school läheks peale jah, kogu su juttuga nõus.Midagi taolist näiteks on ka siin videos , 5.20 hakkab:
Tallinna Ülikooli jõusaal. Seal on väga old school aparaadid, kahjuks vähe hantleid. Ei ütleks, et selline jõusaal tõmbaks väga.
juuni 4, 2008 at 3:26 p.l. in reply to: Toitumiskava, Toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus-mõned küsimused #156540Vilps
MemberKas massiperioodil piisab ka täiesti 3 toidukorrast ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei.
Vilps
MemberNo1 segasin kunagi (neljaviljapudrusse), super maitse ja jättis pudru mõnusalt kohevaks! Herat vist olen ka proovinud, ei mäleta täpselt. Olen ka pannkooke teinud erinevate valgulisanditega ning topeltkoguse munavalgetega, väga mõnusad! Peaks proovima Yatesi proteiinidega, neil ju juba iseenesest super maitse, mis siis veel toidu sisse! (n mõni kokteil teha, võtta banaanimaitseline valk, segada piimaga ja banaanitükke ka veel sisse…)Praegu ma ei ole juba 2 aastat varsti putru söönud, seega neis enam katsetada ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui siin veel kokteilidest rääkida, siis maasika maitseline valgupulber (Hera80) + piim + maasikad = milline elamus:)
Külmkapis lasta natuke külmaks ka – maailma parim jook.
Homme lükkan Herat riisi pudru sisse, vaatan, mis välja sellest tuleb.
Vilps
MemberJah, kuna ise kasutan Hera 80 lisavalguna, siis aegajalt ikka panen seda hommikuti pudru sisse. Eelistan vaarika/maasika maitset. Kui herat Lisan, siis tavaliselt suhkurt enam ei lisa. See annab juba ise huvitava maitse.
Vilps
MemberHoo, mul tuleb kenake suvi, nimelt lähen sõjaväkke ja saan 1500 kuus:)muidu oleks ka kindlalt tööle läinud, no aga tuleb ka riiki teenida!!!
Sama siin.
Hetkel teen 4x nädalas jõusaali ning muul ajal lebotan. Lõpetasin just ülikooli.
Saab mõned nädalad veel nö. puhata, kui peab minema.
Vilps
MemberKas keegi saaks mulle toitumiskava koostada (a) ? Või kus seda tellida saab ja kui palju maksab?Ülevalt menüüst vali Tööriistad, sealt Web Trainer.
Vilps
MemberOlen ma siin ainus, kelle jaoks selline menüü tundub liiga ekstreemne? Mina arvan, et kui süüa sellise kava järgi 2.5 kuud, siis kaotad sa kindlasti rohkem, kui 5 kilogrammi. Nö. hommikul süüa üks võileib+tass kohvi ning alles ca. 5 tundi hiljem ette võtta järgmine söök, ei tundu vähemalt minu jaoks väga normaalne. Õhtul kella 20-21 paiku süüa puuvilju ei tundu ka mõistlik. Praegu pole mingit kaloraaži ju ollagi…Kahtlen kas 1500 kcal isegi täis tuleb, ilmselt mitte sedagi. Kui veel trenni ka 3-4 korda nädalas tegema, siis mina sureks küll vist maha.
Vilps
MemberLihtsalt puhtast huvist – milline su tavaline päevane toidumenüü välja näeb?
Vilps
MemberMis testo on laes we
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pervert olen, kes fitness.ee foorumi kaudu noori lapsi tahab ära kasutada.
Tegelt küsisin, kuna naised päris tihti pingutavad oma kaaluga muretsemisega üle. Nende endi jaoks tunduvad nad alati väga paksud. Teiste jaoks samas mitte.
-
AutorPostitused