Vilps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vilps
MemberÄrge hakake jälle neid plätuvendasid (st. mind) maha tegema. Miks peavad mu jalad kuumal suvepäeval tossudes higistama ja haisema, ise samal ajal näiteks rinda treenides. Mis kasu on mul seal tossudest? Loomulikult, kui on jalgadepäev, siis on tossud alati jalas, plätudega on väga ebameeldiv siis.
Kusjuures olen mõelnud osta endale mingisugused spestjalatsid, mida müüakse Tallinna Kaubamaja spordiosakonnas – näevad välja, nagu maadlusjalatsid, ülimalt kerged. Hind on natuke krõbe, 1200.- kanti.
Vilps
Memberuskumatu, kui paljusid inimesi(noori) huvitab ainult raha. Mitte see protsess või tegevus, kuidas seda teenitakse. palju õnne !Ära nüüd raha väärtust alahinda, eriti veel tänapäeval, kui muud hinnad igapäev ainult suurenevad.
Vilps
MemberKes on 2 korda dopingukontrollis vahele jäänud..Marek Kalmus.Kas teema on nüüd Kalmusest ja tema dopingujamadest või sellest, mis teema alguses juttu oli?
Vilps
MemberAga mina lisaks veel ühe asja:…sa kasutad kükipuuri biitsepsi treenimiseks (küünarvarte kõverdused) või rinnaltsurumiseks…
Huvitav, miks see nö. kükipuur rinnaltsurumise puhul halb on? saan aru, et kang on kinni ning liigub ainult ühte trajektoori pidi, aga nii halb see ka ju ei saa olla? Või eksin?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vilps
Member25. Kui sa treenid kõhtu rohkem kui 3 korda nädalas.Hakkasin selle punkti üle mõtlema? Ise teen 4 korda nädalas, ja kindlasti teeb mõni isegi rohkem. Keegi on maininud, et vend_vähk teeb isegi iga päev. Kas ma olen tola nüüd?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õnneks rohkem punkte enda kohta ei leidnud. Kui siin veel natuke kurta, siis jõusaalis, kus ma olen 3 aastat käinud, olen selle aja jooksul näinud 2-3 inimest, kes teevad jõutõmmet. Väga mõnna harjutus minu arust – minu üks lemmikutest kindlasti. Jalgu ikka natuke tehakse, aga kui keegi teeb kükke, siis üldjuhul sellise kangiga, mis on pigem mõeldud biitsepsi trenniks (25-30kg). Väga hästi on näha, et ainsad harjutused, kus inimesed üldjuhul pingutavad on horisontaalil rinnalt surumine ning ka küünarvarte kõverdamine (biitsa trenn).
Kui naised trenni teevad, siis nad kardavad lihtsalt suurte raskustega teha. Võtavad näiteks 10kilose kangi turjale, ning teevad sellega väljaasteid või kükke. Biitsepsile ja deltale tehakse harjutusi mingite 1-3kiloste hantlitega.
Eks väga palju selliseid rumalusi, millega jõusaalis hakkama saadakse, jäävad lihtsalt teadmiste taha. Mõni viitsib uurida ja lugeda erialst kirjanust, mõni jälle mitte ja teeb nii kuidas heaks arvab.
EDIT: Ei üldista, aga kui mõni Vene rahvusest noormees seda loeb, siis palun ära pane pool pudelit odekat endale peale enne trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vilps
MemberMis iganes see Codec-jokur siin nüüd veel enda õigustuseks teha püüab, minu silmis oled sa turakas ja jääd selleks. See ei ole solvang, see on fakti konstateering.Meie kirjavahetuse võid siia ülesse riputada tõesti siis näevad teised ka kui lammas sa oled. Jällegi pole see püüd sind solata vaid sa lihtsalt oled seda.
Tahad Kalmusega sõdida, siis sõdi, minujaoks oled sa lihtsalt pisut tüütuks muutunud sääsk, kes üritab minust toituda. Veelkord, ei solva sind, aga liigsed pinisejad on ju sääsed.
Ühesõnaga, see jääb minu viimaseks postituseks sellel teemal.
Jumal tänatud, et Sa teda solvama ei hakanud – oleks muidu liiga inetuks läinud. Proovi ka sellest aru saada, kui inimene on nö. lammas, turakas jne mingil alal, siis ta pöördubki endast targemate ehk treenerite/õpetajate poole, kes teeks talle mingis valdkonnas teatud põhitõed selgeks. Eespoolt lugesin, et sa tunned end kodus olevat spordipsühholoogiaga. Kui aus olla, siis vähemalt sellest teemast ma seda küll välja ei loe. Ma ei kujutaks ettegi, et mina, kes ma hariduselt olen pedagoog, hakkaks õpilast-treenitavat kusagile auku saatma, kui too küsib natuke rumalaid küsimusi.
Vilps
MemberTere, siin Fitnessis müüakse igasuguseid pulbreid, ise tahaks soetada pakk Whey 2 , aga küsimus oleks järgmine, kus neid pulbreid päris poest osta saab? Pole eriti näinud kuskil Prismas ega Säästumarketis neid pulbreid müüdamas.Ette tänade.
Täitsa naljakas oleks toidulisandeid näha Säästuka lettidel:)
Fitness.ee pood asub is Tallinnas Telliskivi 51 – Kopli kandis.
Vilps
MemberCoral Club 1x 100 eek (jõusaal, saunad, ujula, korralik riietusruum, head treenerid jne )Ma ei kujuta ettegi, kui peaks ühe külastuse eest 100 kr välja käima. Minu jaoks see teeks 400 kr nädalas ning ca. 1600 ühe kuu kohta. Siis ilmselt jõusaalis üldse ei käiks (üliõpilane).
Hetkel maksan ise 25.- ühe korra eest ning ca. 400.- kuus. Väga heas jõusaalis käin, jätan saladuseks, kus see asub. Muidu tuleb sinna liiga palju rahvast:)
Vilps
Member21
Vilps
MemberMarek, kas Terminaator 4 peaosas oled ka sina?
Vilps
Member*klientide monitoorimise ja teiste harjutajate jälgimise tulemusena olen täheldanud otsest seost pulbrite tarbimise ja taljerasva kogunemise vahel, mõnel lisandub ka enesetunde halvenemine. Rasva kogunemine taljepiirkonda (sangad!) viitab otseselt insuliiniaparaadi ülekoormusele – võin kihla vedada, et selliseid juhtumeid on väga palju.Kas neil juhtudel oli sul nende inimeste toitumine täpselt teada, et saad süü ajada pulbrite kaela?
Vilps
Memberaga kas keegi oskab mulle võhikule öelda miks on just näiteks 4x 6 6 4 4 kordused kasulikud?Ma ei tea, kust sa need said, aga eks see kordustesüsteem ole jõu arendamiseks mõeldud.
Vilps
MemberKas oskad öelda, et kuidas neid teha saab?Ma kuulen suht esimest korda, et nimodi saab kah kõhulihaseid teha.
Veelparem oleks kui oleks mingi videoklipp vms.
Vali ülevalt menüüst tööriistad, sealt edasi harjutustepank. Vajuta kõhulihaste peale ning näed erinevaid variante jalgade tõstmisest.
Vilps
Membera ja mis tähendab täpselt 4x 6 6 4 4 kordused….Mulle tundub, et neli seeriat kindlasti. Seerias kordused vastavalt 6, 6, 4, 4
Vilps
Memberkas keegi võiks kirjeldada järgmisi treeningualaseid väljendeid:Positiivsel / Negatiivsel kaldpinnal lendamine hantlitega
Prantsuse surumine kangiga
Positiivne kaldpink – http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…nk/rind/004.gif
Negatiivsel on pea lihtsalt alaspidi…
Prantsuse surumine – http://forums.fitness.ee/uploads/post-32-1139813975.gif
AutorPostitused