Vilps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vilps
Memberise olen mineja ja tahaks ka teada kes veel lähevad ja kuhu.Jumal tänatud, et ajateenistus lõppes mul täpselt 1.5nädalat tagasi:)
Olin 11 kuud Tapal.
Paar vihjet:
– Õhutõrje peaks vast kõige lebom olema, eelmisel aastal seda polnud..Seekord peaks vast tulema.
– Suurtükiväepataljon – olin ise seal..Täitsa mõnus elu.
– Pioneer – kui meeldib labidaga kaevata, siis andke minna. Jutud käivad, et kõige karmim ja nii ta ilmselt on.
Tapal oli päris hea, jäin valikuga 100% rahule. Anti ka võimalus kuppi minna, jumal tänatud, et sinna ei läinud – Linnaluba on armas asi ning Pühapäeva hommikul pole vist väga lõbus hakata sinna tagasi rändama. Keda huvitab spordi tegemine, siis pioneeri ei soovita – päris tihti ei lastud nende mehi võistlustele. Samal ajal mina, kes ma Suurtükis oli, saime käia. Meil spordi vastu ei oldud. Olin ka kohalikus korvpalli meeskonnas – Mängisime Lääne-Viru MV I liigas. Omameeskonnas valiti parimaks. Käisin veel Tapa sisestel kergejõustiku võistlustel, 2 korda osalesin Eesti Kaitseväe Meistrikatel Sõjaväe 5-võistluses – päris kõva ala! Tahaks tsiviilis ka seda teha. Noorteajal käisin ka Kaitseväe Triatloni MV – oma klassis olin 4. Oleks kolme hulka tulnud, siis oleks isegi noorteajal välja saanud nädalavahetuseks.
Tapal on jõusaal, mida kahjuks esimesed 2 kuud kasutada ei saanud – polnud täiesti valmis veel. Kui tuli NAK-i aeg kätte oktoobris, siis ise valisin meditsiini eriala. Toimus vahipatis kuni Jaanuari keskpaigani. Sain parameediku paberid kursuse lõpus. Huvitav oli see, et saime kursuse jooksul kolm korda käia kiirabis praktikal. Vahipatis on päris hea jõusaal ning keda huvitab, siis üritage end meditsiini sebida. Seal sain trenni teha ikka päris korralikult. Rinnalt surumise rekord isegi paranes 15kg võrra. Kaalu tuli ka kõvasti juurde. Nüüd üritan seda maha võtta. Seal oli kõige lebom elu üldse:)
Vilps
MemberTa võiks ükskord Arnold Classicu kinni panna ja Hummeriga koju tulla:)
Vilps
MemberMilline sinu praegune söömine välja näeb?
Vilps
MemberIse ootan ka seda filmi – lähen kindlasti kohe ka vaatama.
Võib-olla eksin, aga kas mitte Arnoldil ei ole seal filmis hästi väike osa, kus ta iseennast mängib?
Selline asi on kusagilt meelde jäänud.
Vilps
MemberKahju jah, et selline asi nüüd…aga Kalmus jääb alatiseks minu iidoliks!!!!Kuidas saab olla inimene, kes foorumis lapsikult sõimab teisi inimesi ning kaks korda dopinguga vahele jääb, veel olla kellegi iidol. Uskumatu. Selline käitumine näitab lihtsalt, et Kalmuse kahe kõrva vahel on täielik tühjus.
Vilps
MemberKuidas nüüd öelda. Mõtlesin, et esimene kord oli juhus ja rohkem seda ei juhtu, aga nüüd võib järeldada järgmist.
Marek kalmus = Idi**t
“On üsna lapsik arvata, loota, et kohupiima ja kartuliga su biitseps paisub 57cm-ks,” lisas ta.
See lause ütleb kõik.
september 20, 2008 at 10:44 e.l. in reply to: Ennusta ja võida – Kes võidab Mr. Olümpia 2008? #166406Vilps
Member1. Jay Cutler
2. Phil Heath – loodan, et siiski võidab:)
3. Dexter Jackson
4. Dennis Wolf
5. Melvin Anthony
6. Gustavo Badell
Vilps
Membertere, küsimus oleks seesugune:kust saab tallinnas osta hantleid raskustega?
tahaks regluleeritavalt osta endale hantlid kuskil 10-22 kilo.
ja mis hind võib olla?
Näiteks minu teada Tallinna Kaubamaja 4. korrusel müüakse hantleid. Hinda täpselt ei tea, aga ma ei saa aru, et miks sellise metalli eest nii kõrget hinda küsitakse:)
Vilps
MemberTeema algataja võiks on viimae paari toidukavad siia postitada. Oleks huvitav näha.
Vilps
MemberEi pea tervisemure ka olema, on ilma millegitagi pääsetud, lihtsalt räägiti s*tta kokku või mängiti debiilikut.Täpselt nii see on!
Mäletan, kui käisin arstlikus kontrollis, siis kõige lõpus on lühike vestlus komisjoni esimehega, kellele saab igast muresid ja asju veel kurta. Ma ise loomulikult hoidsin terve selle aja oma suu kinni. Ei hakanud mainima, et mõnikord teevad põlved ja selg natuke valu. Erinevalt paljudest teistest, ei näe ma sel mingit mõtet. Ega mul sõjaväest pääsu polnud niikuinii. Komisjoni esimees isegi veel kiitis mind. Ütles, et olen viimaste päevade jooksul esimene, kes pole mitte millegi üle kurtnud. See loomulikult tegi endal tuju kohe heaks:)
Vaatan, et mõnusaks off-topicuks on läinud…
Vilps
MemberKeegi lähinädalail peale minu ka sõjaväkke läheb?
Vilps
MemberTõid küll väikse osa oma toitumisest välja, kuid siiski on süsivesikuid liiga palju ja rasvu liiga vähe.
Vilps
MemberKüsiksin kõigepealt, et millised on su kogemused jõusaaliga?
Vilps
MemberPalju matas punkte said?
Vilps
MemberLihtsalt meeldetuletuseks – ära väga üle pinguta, eriti alguses on see kerge juhtuma, kui tahad kõike kähku saavutada.
Jäta ka see meelde, et trenni võid teha palju tahad, aga kui toitumine on sealjuures ikka ligadi-logadi, siis selle alla kannatab ka kilode mahasaamine.
PS! Ära ennast näljutama hakka!
AutorPostitused