Vilps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vilps
Membersegaseks v6ib minna .8elge siis oma arvamus, milline peab olema 6ige kykitehnika .
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4263
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4274
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4295
Äkki on nendest linkidest kasu.
Ok, midagi on nässus..üritan paremaks muuta kohe:)
Vilps
MemberKui inimene on alles algaja, siis pole mõtet ekstreemsustega vaja alustada. Las laob tavalise aeroobse trenniga põhja endale alla.
Vilps
MemberMa juba sellepärast ei kasutaks erinevaid trenažööre, kuna lihtsalt pole motivatsiooni nendega treenida. Esiteks, kui õues on ilus ilm, siis miks ma peaks olema toas ja higistama. Jooksmine ka kordi odavam nendest aparaatidest.
Vilps
MemberVõhm = vastupidavus muidu?Minu teada küll, kui mingeid suuremaid muudatusi eesti keeles pole toimunud:)
Vilps
MemberMis asjandus või elukas seal eelmise pildi peal üldse oli?
Mul jäi intelligentsusest puudu, et pihta saada.
Vilps
MemberPigem ikka vastupidavust, kui jõudu.
Vilps
Membermida nyyd mul soovitate, et v2ltida selliseid lugusid nagu oli eileÕppida õigesti kükkima.
juuli 11, 2009 at 3:53 p.l. in reply to: Fitday reportaazid 2009! Kalmus ja Kiivikas ühisüritustel! #206693Vilps
MemberPalju rahvast treeninguid vaatamas käis?
Vilps
MemberTere, olen 15 aastane ja oleks plaan jooksmas käima. Ise mõtlesin, et kuskil 3x nädalas, sörkida jõuan järjest kuskil 3km (ilma käimiseta.) Eesmärk oleks see, et sügiseks saada hea vastupidavus, et kaua jõuaks joosta ja natuke ka kõhu vähendamine. Kaaluga kõik korras, 58kg kaalun ja 168cm olen pikk, kõhu ja reite peal tahaks natuke rasva vähemaks. Soovitage siis mitu korda nädalas käia ja kui pika distantsi jooksma peaksin.Kaalu pole sul üldse palju, et peaksid selle pärast muretsema. Mina sinu asemel pööraks pilgud pigem jõusaali poole.
Või on sinu eesmärk kondine ja kleenuke välja näha? Näen, et hetkel tüürid sa sinnapoole. Igatahes ilma korraliku toitumiseta sa väga palju ei saavuta. Millegi pärast eeldan, et see pole sul korras.
Keegi siin soovitas sul elueest kõvema pinna peal mitte joosta, siis mina selle pärast nii palju ei muretseks. Loomulikult oleks alguses parem metsarajal näiteks alustada, et jalad saaks koormusega ära harjuda. Tänapäeval on tossud juba nii head, et suurema osa põrutusest võtavad nad enda kanda.
Edu.
Vilps
MemberAga mis see GI eestikeeles ikkagi on?Glükeemiline indeks.
Vilps
MemberMassitsükkli ajal oli seerjate vaheline puhkuse aeg kõigil harjutustel 1minut 15 sekundit.Kas peaksin seda aega jõutsykkli ajal muutma või jätan samaks?
Ette tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõigepealt eesti keele tund – Mitte seerja vaid seeria
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd kehaline kasvatus. Üldjuhul soovitatakse jõutsükli ajal teha seeriate vahe pikemad pausid. 2 kuni isegi 5 minutit. Olen lugenud mingeid uuringuid, et pikemate pauside korral pidi jõukasv olema suurem, kui lühikeste pauside puhul.
Endal ise ka nö. jõutsükkel madalate kordustega. Kella pole, täpselt pausidest kinni ei pea. Üritan oma vaistu lihtsalt usaldada.
Vilps
MemberTere!Selline küsimus, et kas keegi oska öelda, kuidas näeb massiperiood välja. Kas teen kõiki harjutusi max raskusega millega jõuan teha kuni 6 kordus vms? Ehk toote välja kergemaid näpunäiteid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hmmm….EI.
Kordused on ikka 8-10 kandis – nö. vahemik, kus lihashüpertroofia paremini esile kutsub. Lihtsalt toitumises on suur erinevus. Pead päevas sööma rohkem, kui kulutad. Ilmselt ca. 300-500 kcal. Ühesõnaga pead kaalus juurde võtma.
Vilps
Memberkiire küsimus, ei viitsi lehekülgesi lapata, mis on kreatiini negatiivsed omadused?Liigne jõud ja mass.
Vilps
MemberMuretsed, kas jõusaalitreening mõjub kasvule negatiivselt – nii see pole.
Vilps
MemberMingisugust lihasmassi sa sellise toitumisega kindlasti juurde ei saa. Palju annab siin ümber muuta
ja paremaks teha. Siiski see kava on ilmselt kasulikum, kui tavalise kartuli ja sousti sisse ajamine.
Mida mina ümber teeks, kui ise peaks sellist kava kasutama.
Kõigepealt teeks endale ühe korralikku hommikusöögi, praegune söök on täielik naljanumber. Hommikust õhtuni salatit süües kasvatad endale kaks suur hammast ette nagu jänesel, kui oma kapsalehe järamisega jätkad. Jätaks hommikul selle salati ära ja asendaks selle 50-100g (kuivmass) kaerahelbepudruga. Mingil määral võid oma valgupulbrit sinna sisse lisada, kui tahad ning need paar muna kõrvale süüa. Miks mitte kohe ärgates teha endale korralik hommikusöök kella kümnest? Vähemalt minu arvates toitud liiga palju toidulisanditest ja oma salatist. Kindlasti söö rohkem liha, tuunikala pole pidevalt hea variant – samas ajab asja ära. Õuna ilmselt õhtul kaheksa paiku enam ei sööks, paneks selle eelneva toidukorra juurde.
Tervislikke rasvu ei näe kusagil samuti, vajad rasvu, et rasva põletada.
Kardio tee peale raskustega maadlemist.
AutorPostitused