Vilps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vilps
MemberÜhtegi harjutust otseselt ei vihka, aga leidub selliseid, mis piina valmistavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näiteks lõuatõmbed, biitseps kangiga, jõutõmme ja rööbaspuudel oma keharaskusega surumine…..Rohkem selliseid harjutusi meelde hetkel ei tule. Samas lähen 1.5h pärast jõusaali, võimalik, et seal meenub midagi. Kõiki neid eelpool nimetatud harjutusi teen regulaarselt. Kõik oleneb ka päevast, kuna mõnikord trenni minnes pole sellist tunnet, et kukuks lammutama. Kükke ja muud jalgadega seonduvad meeldib teha, käärkükk on seal selline raskem.
Vilps
Memberplahvatuslik ….mida soovitaad?Mis spordialaga tegeled? Sportmängudega?
Kreatiin ongi ka mõeldud alade jaoks, kus on vaja plahvatuslikust ning jõudu – näiteks korvpall. Kindlasti võid seda proovida, samas ka sellega peaks üldjuhul kaasnema väike kaalutõus.
Vilps
MemberVahet pole, kui kaloraaz on sama, ainult piimaga saab valku rohkem, kui vahukoorega vms.Ma arvan, et sa ise ka ei saanud aru, mida täpselt öelda tahtsid. Ainus asi, mis toitainete poolest vahukoort ja piima eristab on rasva sisaldus neis. Poest saadaval piimal maksimaalselt 3.5%, aga vahukoorel kuni 35%. Valku on neis mõlemas ca. 3g 100g kohta. Pigem soovitaks jogurtit juua. Ei kujutaks ette, kuidas seda vahukoort endale sisse ajada, kas lased vahtu ning hakkad maiustama?
juuli 19, 2009 at 6:56 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #208079Vilps
MemberNagu juba öeldi, on kohad lahtised ja tõde selgub alles koos dopingukontrollide tulemusega.Jah, loomulikult olen kursis sellega. Kui aus olla, siis isegi loodan, et keegi meestest põrub. Absoluutselt ei salli dopingu kasutajaid. Samas spordiala mainele kellegi põrumine nüüd head kindlasti ei tee.
juuli 19, 2009 at 3:11 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #208059Vilps
MemberOlen rahul, kuna ise ennustasin mõlemad neljandale kohale ja seda tegid peale minu kaks kasutajat veel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vilps
MemberMa pole küll tissiekspert vms, aga kas mitte see naine polnud mingisugune tissimiss meil kunagi?
“Nägu” on tuttav.
Vilps
MemberMinu kõige nõrgemaks küljeks on kindlasti käed, mis ei taha areneda – eriti küünarvarred on peenikesed. Biits pole ma midagi erilist. Ülejäänud kehaga olen rahul, kuna pole alati saanud regulaarlselt teha ja selline olukord on ka praegu. Õnneks augustis olukord paraneb.
Vilps
MemberMinu hääl läks aga hoopis nr. 6-le…täpselt sama siin…
Vilps
MemberEhk põhjendad?Eks ta ilmselt mõtleb põhjendusena seda, et kõhulihased taastuvad väga kiirelt. Nii kui nii kasutame neid igapäevaselt erinevate toimingute juures.
juuli 14, 2009 at 4:37 p.l. in reply to: Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud) #207308Vilps
MemberOtt 4
Natalija 4
Vilps
MemberMiks 1:10 just selline maagiline piir on?
Vilps
MemberSa endast mõna pilti ei raatsi üles panna. Ei pea ilmtingimata nägu näitama.
Vilps
Memberei hakka uut teemat tegema, sama valdkond enamvähem,segaseks jäänud need seeriad ja kordused,
ise treenin nii, treenin näiteks rinda, 15kg hanlitega lendamist, mingi 40 sek umbes, siis teen mingi minut pausi ja teen kükki ja siis jälle ülakeha mingit osa, on see õige?
Äkki on parem, kui sa ülalt menüüst tööriistade alt valid endale sobiva treeningkava.
Treenid tervet keha alati?
juuli 13, 2009 at 11:36 e.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #206993Vilps
MemberÜldjuhul Suvereporterit ei vaata, aga täna tuleb vist erand teha:)
Vilps
MemberVabandan ette, aga ma pole juba ammu midagi nii naljakat lugenud.
Sinu päevane kaloraaž on ~1000 ning arvad, et ei tegele enda näljutamisega. Esiteks seda on vähe, teiseks võiksid kindlasti seda poole võrra tõsta. Olen kindel, et selle madala kaloraaži pärast kaal just ei langegi. Rohkem söömine teeb imesid, usu mind. Seda võivad ka siin foorumis paljud inimesed kinnitada sulle. Võiksid endale ka dieedi mõiste selgeks teha.
Lõunane söök ei kõlba mitte kusagile, kartuli ja soustiga kaugele ei jõua. Kus on valgud, praegu on sul menüüs süsivesikud.
Samuti kella kolmene söök minu arust ei kõlba kusalegi. Miks peaks keset päeva helbeid (suhkrut) sööma, kui just pole tegu väikse kogusega süsivesikutega peale trenni. Ja õhtul enne kella kuut sööd veel putru…Müstika. Ma tõesti ei imesta, miks sul kaal ei lange. Hommikust õhtuni ainult süsivesikud. Puuduvad valgud ning rasvad.
Peale kella kuut mittesöömine on väga suur rumalus. Ütled, et õhtuti kõht tühjaks ei lähe? Väga suur vale müüt on mittesöömine peale mingit kellaaega õhtul.
Ära oota, et need toidulisandid või muud kammajaad sind aitavad. Kahtlen, kuna sinu praegune toitumine on valgusaastate kaugusel ideaalsest.
Telli endale toitumiskava või muidu sa ei jõua endaga mitte kusalegi.
-
AutorPostitused