Vilps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vilps
MemberYour score is 1.92.
Your body is closest to a Mesomorph
Vilps
Member1. Süstemaatiliselt treeninud? Hea küsimus, mitte kunagi. Pole sellist võimalust olnud ja alati on midagi vahele tulnud. Samas praegu aretan midagi ja loodan, et nüüd aastaid ei tule selliseid paar kuu pikkuseid pause vahele. Üritan ka toitumist paremaks alati saada, kuna polnud sellest aimugi. Jõusaaliga tegin tutvust esimest korda, kui olin ilmselt 16. Praegu 22.
2. Pikkasid pause on nende aastate jooksul tulnud ette palju. Peaaegu iga suvi on vahele jäänud, kuna jõusaal suviti 4 korda nädalas imelikel aegadel lahti, tööga hõivatud ja pole aega olnud käia. Alles hiljuti sel aastal jäi vahele veebruar kuni mai lõpp. Ajateenistus segas, oli liiga palju metsa.
3. Teine ala millega tegelen on korvpall, mis on ilmselt nr.1 mu jaoks. Jään mõlemaga tegelema nii kauaks kuni jõudu ja jaksu on. Teen praegugi ilmselt liiga palju trenni. Kohati imestan, et taastun alati enam vähem ära. Eks aastatega on korralik põhi allalaotud. Korvpallurite kohta peaks olema normaalne rinnalt suruda 100+ ning kükkida veel rohkemaga, aga avevalt Eestis sellised korvpallureid on, kes sellega hakkama saavad.
Vilps
MemberÄkki mingisugune vitamiinide/mineraalide puudus? Näiteks Ca, Mg ja D-vitamiin.
Vilps
Membernoo, nüüd panin pildi ka.Kõhu juurest tsipa udune, aga tundub, et muretsed asjata.
Ilmselt täiesti tavaline “faas,” kus muretsed oma välimuse üle. Ilmselt kõik inimesed on seda tundnud:)
Vilps
MemberMina olen selline, et mulle reklaamid väga korda ei lähe. Kui mingit teatud toodet reklaamitakse, siis see ei pane mind selle järgi jooksma. Loomulikult, kui antakse teada, et kusagil on megaallahindlus, siis olen küll kohal. Aga need reklaamid, mis selles teemas välja on toodud, absoluutselt ei mõju mulle. Minu jaoks on lihtsalt ilusad naise pildil hoidmas mingit toodet ja kogu moos. Võib-olla olen ainus taoline.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vilps
Member1 ikka, muidu ei jõua muud teha ju, kui teed 3x nädalas, sest artikli järgi pidi just 3xkorda nädalas inimene “kasvama hakata.
Võib ka 2 kuid siis on raske rinnal puhata, arvan mina.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alati võib teha ühe kerge ja ühe raske rinnapäeva.
Vilps
MemberMõni targem inimene võiks siin kohal sõna võtta, aga ma ise arvan et näiteks 20g valke enne trenni (80Kcal) pole ju mingi märkimisväärne rasvapõletuse takistaja. Heal juhul põleb 10 grammi vähem rasva. Kui võtta näiteks 75kg kaaluv inimene, kes jookseb 10 km/h, siis tema energiakulu on ca 800Kcal tunnis. Rasva peaks ta selle trenniga põlema ca 110g.Ma loodan, et tegin arvutused õigesti ja ka mõte liikus õiges suunas. Mina järeldan siit küll, et mingi 20g valke enne trenni on okei, või siis selle asemel veidi bcaa-d.
Mina pole ilmselt see targem inimene, aga nii palju, kui ise olen kirjandust lugenud ning õppinud, siis valgu võtmise osas enne aeroobset (eriti hommikul enne sööki) nõustun täiesti. Kui õigesti meeles, siis isegi selles samuses foorumis on seda soovitatud. Loomulikult on aeroobset teha rasvapõletuse efektiivsuse mõttes tühja kõhuga kõige parem, hetkel kui süsivesikute tase madal. Aga täiesti tühja kõhuga kannatavad ka lihased kõige rohkem ilmselt.
Olen kindel, et isegi kulturistid, kes aeroobset hommikul teevad, võtavad kerge valgukoksi enne, kui hakavad trenni tegema.
Pole matemaatik, aga oma arvutusega panid puusse. Pigem on põleb rasva koguses ~50 grammi eeldades, et treenitakse 60-70% max. Sinu arvutus ütleb, et põletab tunni 800 kcal ja seal juures 900 kcal rasva (110g), mis pole loogiline:)
Olen mina ohmu või arvutasid sa valesti?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vilps
Membermis toimub??? muffigi ei jaga lahti…Tehakse reklaami jälle…..nagu kombeks saanud.
Hea pilt iseenesest. Oleks me hetkel reidis ja oleks mul seal konto, siis saadaks sulle kümneid.
Vilps
MemberTegemist on lapsega, mis vähemalt minu jaoks tähendab, et siin ei saa üksühele BMI-d arvesse võtta.
Tundub küll, nagu pedofiil räägiks, aga kui sa postitaks endast pildi – riietega loomulikult, siis kindlasti oskaks me paremini öelda. Oled noor alles, hoia magusast eemale, tee trenni ja probleeme ei tohiks tekkida.
Vähemalt mõõtude järgi ei tundu sa paks kohe kindlasti. Keegi mainis, et oled alakaaluline isegi ,seda ei usu. Pole küll ekspert, aga teatud eas peaks tüdrukud sealt keskkohast natuke laiemaks minema ning seda kaalu peaks tulema juurde nii või naa.
Vilps
MemberTänud vastuse eest! Aga kas oskab keegi ka soovitada millist nendest olemasolevatest kavadest peaks kasutama hakkama ja mille peale edasi liikuma…?Kui käid kolm korda nädalas, siis vali sealt sobiv kava. Seal on kõik kestuse kaupa ära järjestatud.
Vilps
Membernoh ega saalis treenin ma 4x n2dalas .treeningutest saan ma t6esti mingit rahulolu, kui n2iteks yks p2ev ei l2he siis tuju kohe halb .
Mul on selline tunne, et kuna sa oled nii noor ja alast palju ei tea, siis kohati sa ise ka ei tea, mida tahad.
Alles lugesin kusagilt, kus sa mainisid, et tahad endale megalaia selga saada – nüüd tahad saada maailma parimaks jõutõstjaks.
Pane prioriteedid paika ning võta mingi kindel eesmärk silme ette. Kui sul üks päev ei lähe hästi ega pole tuju, siis mõtle, mis sa päeva peale oled valesti teinud. Äkki oled eelnevatest trennidest veel väsinud, pole piisavalt maganud jne. Isegi, kui trennis ei suuda neid raskuseid ületada, millega said eelmisel korral hakkama, siis pooleli jätmine ja kojuminek õige otsus ilmselt pole. Ega raskused ei peagi iga trenniga mühinal suurenema. Tee oma asja nii hästi, kui oskad ja ära põe! Edu!
Vilps
Membermul klassivennal on suht geen juba sees, ta ise ei k2i kuskil trennis, istub iga p2ev arvutis, kaalub 70kg ja surub ikkagi 50-55kg .peaks talle kunagi ytlema et teda soosib geneetika tegelema sellise spordiga .
See pole midagi erilist. Suruks ta enda kehakaalust juba rohkem, siis oleks minu arust juba teine asi.
Vilps
MemberMillegi pärast ajas kerged judinad peale selline pilt, et taoline asi üldse võimalik on.
Vilps
MemberMa ei ole varem tähelepanematusest ilmselt märganud, et kellelgi need kolm pead niimoodi välja joonistuks.
Vilps
Membertere oli endal kah kunagi eelmine aasta suur kõht ees ja kaalusin 102 kg nüüd pole mingit dieeti kunagi pidanud aga kaalun 85 see lihtsalt ellusuhtumisest kõnni rohhkem liigutage ennast .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võiks paar kirjavahemärki ka lisada, et tekst oleks loetavam. Lugesin 4 korda, et aru saada.
Muidugi tubli, et 17kg alla said, aga mingisugust muutust toitumises sealjuures ei toimunud? Küsin, kuna ütlesid, et dieeti ei pidanud või pole sul lihtsalt dieedi mõiste selge.
-
AutorPostitused