Vilps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vilps
Membersiiski võiksite kirjutada tõhusaid harjutusi sangadele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige tõhusamad harjutused on “normaalne toitumine” ja aeroobne treening. Lokaalset rasvapõletust, mis näiteks sangadele mõeldud pole olemas.
Vilps
Member1. Kas mass jääb alles, mis olen eelneva massitreeninguga saanud?2. Kaua ma peaks üldse jõutsükklit tegema( probleem oligi selles et massitreeninguga enam ei kasvanud ja mõtlesin, et teen ainult jõudu mingi aeg)?
3. Kas kolmest päevast nädalas piisab jõutsükkli ajal?
4. Kui tihti tuleks harjutusi vahetada?
5. Kas samasugune valgu ja süsivesikute jms tervislike toitainete tarbimine jõutsükkli ajal on sama tähtis kui massitsükklil?
6. Kas lihas kasvab kasvõi natukenegi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Ette tänades!!
1. Jääb alles, kuid kindlasti pead ka enda toitumist jälgima.
2. Ma arvan ka, et vähemalt kuu aega peaks kindlasti tegema. Sellest allapoole ilmselt nii palju kasu pole. Tee täiesti tunde järgi. Kui raskused pidevalt kasvavad, siis anna minna. Isegi, kui pikkus küündib kahe kuuni, mis pole tegelikult väga pikk aeg. Kui tunned, et aeg on jälle režiimi vahetada, siis mine pikemate korduste peale tagasi.
3. Jah.
4. Soovitusi on erinevaid. Üks uuring soovitab kuu aja tagant, teine veel tihedamalt. Võid igas trennis mõne harjutuse millegi teise vastu vahetada. Kuid usun, et kui kuu aega ühte ja sama kava teed, siis kahju sa endale sellega kindlasti ei tee.
5. Massitsükkel on minu arust tsipa teistsugune. Kuna seal on eesmärgiks mass ja lihase kasvatamine, siis peaks sealne energiabilanss mõne võrra plussi jääma. Jõutsüklis, kus kordused on ilmselt 6 ja veel madalamal, pole lihaskasv nii intensiivne. Seal erilist ülesöömist kindlasti ei soovita.
6. Kui esimene postitaja ütles piisav, siis mina ütlen, mitte piisav. Kordused on siiski vahemikus 3-6 ja see loob sooda olukorra siiski suuremale jõukasvule, kui lihaskasvule.
Minu arvamus, keegi võib alati parandada:)
Vilps
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2417
Kindlasti üks artikkel, mis sin aitab.
Vilps
Memberno ütleme nii, et ma söön siis kui mul on isu. täiesti suvaliselt ajal. Viimasel ajal küll olen hakanud jälgima seda, mida söön, palju söön ja kuna söön. Tahakski korda saada oma toitumine. Kust ma saaksin mingit informatsiooni kuidas oleks õige toituda ?Kui oled täiesti asjatundmatu, nagu mulje näeb, siis oleks kõige targem sul toitumiskava tellida.
Vilps
Memberheal juhul max 6-7 kuudTore oleks, kui lisaksid oma umbkaudse kava. Äkki on seal midagi valesti.
Ilmselt on toiduga probleeme. Võid küll 5 korda päevas süüa, aga äkki peaksid koguseid suurendama. Tahad kasvada, pead päevas sööma rohkem, kui kulutad.
Vilps
MemberMa olen kuulnud sellist väljendit, et tossudega kükkimine on umbes nagu kükkimine voodis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pehme tallaga tossud on ebastabiilsed ja ohtlikud, minu meelest oli jrx point siin täiesti õige.
Ise ma kasutan sptesiaalseid adidase tõstekingi, hea tugeva ja stabiilse tallaga. Kand jääb ka pisut kõrgemale kui varbad, ei pea kettaid kanna alla toppima nagu ma olen mõningaid näinud tegemas. Ainuke miinus on see, et need kingad on pisut kallid. Kui odavamalt soov läbi ajada, siis Chuck Taylor ketsid tegelikult ka hea valik. Aga jah jooksutoss ei ole tõesti kangiga küki jaoks sobilik jalanõu.
Ise küll ei kurda kehva stabiilsuse üle. Pole mingeid probleeme tekkinud.
Eks siin palju asjad on sellised üldised ja individuaalsed, nagu jrxi eelpoolmainitud asfaldil jooksmine. Neid inimestel, kes tõesti pole trenniga kokku puudet olnud, võiks esialgu asfaldilt mingil määral eemale hoida. Samas, kes aastaid tegelenud mitmeid kordi nädalas erinevate aladega ning, kui kantakse veel tänapäeva tosse, mis seda põrutust kordi vähendavad, siis otseselt küll ei soovita kõva pinnase eest hoiduda. Eks selliseid üldiseid soovitusi on palju, ja erinevate alade kohta.
Vilps
MemberKolbapurustaja on prantsuse surumine(selili). Ise seda harjutust ei harrasta, kuna see ikka väga eba ja väärib ka oma nime. Biitsepsi harjutused kõik parajad pähklipurejad. Kuna endale meeldib scotti pink, siis las jääda see
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti on pr. surumine üks minu lemmikharjutusi üldse. Mis temas nii “eba” on?
Panin väikse lingi ka kolbapurustaja kohta.
Vilps
MemberKas suhkru tarbimine kuidagi kahjulik pole, kuna olen suur kohvi ning tee fänn ning tarbin teed ja kohvi vaheldumisi ja suhteliselt tihti..?http://rheumatic.org/sugar.htm
Asenda suhkur meega, kui tahad jooke magusamaks teha.
Vilps
MemberTossu kohta küsisin, kuna jrx siin ühes eelnevas postituses mainis, et toss pole küki jalanõu.
juuli 26, 2009 at 7:05 p.l. in reply to: Väsimus peale jõusaali, treenimine peale pikka joomis pausi. #209299Vilps
MemberKui sa pole pikka aega teinud, siis pole praegu imestada, et peale trenni tunned end laibana.
Peale sellist pausi tuleks rahulikult alustada, oma enese tervise huvides pole mõtet rahmima hakata. Kindlasti tuleks mõned nädalad rahulikult kergemate raskustega teha, et lihased taaskord selle trenniga ära harjuks.
Trenni ajal higistamises pole midagi imelikku, täiesti tavaline. See oleneb suuresti ka inimesest, kuna mõned higistavad tunduvalt vähem. Teine võimalus enda kogemusest, saal on palav ja umbne.
Alguses ei pea kohe alustama selliste tavaliste erinevatele päevadele jaotatud programmidega. Soovitatakse lihtsalt paar korda nädalas keha läbi treenida. Kindlasti võid oma treeningutesse ka aeroobset lisada, mis muudab sind ka jõusaalis vastupidavamaks.
Keegi siin ütles, et ära seda ühte õlut ka joo. Ei usu, et see halba teeb. Anna aga minna.
juuli 26, 2009 at 7:04 p.l. in reply to: Väsimus peale jõusaali, treenimine peale pikka joomis pausi. #209295Vilps
Membertopelt tuli-
Vilps
MemberOot, oot sain ma nüüd õigesti – tossudega ei tohiks kükki teha?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millega siis?
Vilps
MemberOT … päris ei nõustu. Naiste rasva % on looduse poolt erinevatel põhjustel tiba suurem, kui meestel, seega, kui naisel u 25-30 a on rasva % seal 20-30 vahel, pole veel midagi hullu lahti… kui nüüd mehel (kel loomulikult peaks olema madalam %) on samad näitajad, on see selge märk halbadest elukommetest ja vähesest või mõtestamata füüsilisest tegevusest. Nt liigne grillvarda, õllekannu ja suvalises järjekorras suvaliste raskuste tõstmine saalis oleksid eesmärgita füüsilised tegevused.Ma ei saa ainult aru, mis seos oli sinu postitusel minu omaga:)
Vilps
MemberMa arvan, et kõik ilmselt teate, et paksemaid naisi vaadatakse veidi teistsuguse pilguga, kui ülekaalulisi mehi. Eks sellepärast naised muretsevad ka rohkem.
Vilps
MemberSelgroog tundub väga viltu olevat. Nagu vibu.Selle asja nimi on nõgus. Sa vist hakkasid mingist toidust rääkima? Selle asja nimi on aga selgroo.
Kuidas sa näed külje pealt, et see viltu tal on? Supervõimed?
-
AutorPostitused