Vilps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vilps
MemberVilps
MemberEespool küsiti Sõrmuse raske operatsiooni kohta, aga vastust ei tulnud. Panin tähele, et tal oli paremal pool kõhu alumises osas külje peal selline suurem plaaster. Kas ta käis pimesoole opil?
Vilps
MemberSüsivesikud peale trenni ja õhtul, sest teevad uniseks.Võib-olla tõesti mingid uuringud on selle poolt, et teeb uniseks. Mulle on ka nii õpetatud – näiteks tühja kõhuga matemaatika ülesannete lahendamine mingil eksamil on tõhusam, kui selle kõrvale šhokolaadi süüa.
Kui võtta kaalulangetus aluseks, siis jätaks need õhtused süsivesikud mängust välja. Vähemalt enda näitel hommikune puder küll erinevalt ei mõju, kui võrrelda näiteks omletiga.
Vilps
MemberHuvitav pikk lugemine. Kuna keegi pole suvatsenud vastata ning hetkel on Ukraina – Eesti korvpallilahingus poolaajavaheline paus, siis panen kirja oma arvamuse. Teised võivad alati parandada.
1. keha asub rasvavarude kallale alles pärast 45 min aeroobset trenni (st, aeroobne trenn peaks olema pikk. näiteks 2-3 korda nädalas, aga vähemalt 1h).
Siiski ei ole see 100% tõde. Rasvavarude kallale minnakse ka kindlasti kohe peale trenniga alustamist. Lihtsalt esialgu on süsivesikute kasutamine ülekaalus, kui glükogeeni varud on täidetud. See on üldjuhul peale süsivesikute rikast toitu. Näiteks hommikul on insuliini tase madal, mis tähendab, et kui sv-id pole, siis suuremas osas põleb rasv. Ühesõnaga kõik oleneb trennile eelnevast toidukorrast. Samas hommikul enne sööki soovitatakse tarbida ka aminohappeid (nt. BCAA), et takistada lihasmassi kadu. Teine näide – peale jõusaali trenni on aeroobne treening rasvapõletuse eesmärgil edukam, kui enne. Põhjuseks jõusaalitrenniga põletatud süsivesikute sisalduse tõttu.
2. palju ja pikka aeroobset trenni ei ole hea (kortisool, musklite hävitamine, “chubby aerobics instructor syndrome” etc).
http://www.wellnesstips.ca/fat%20loss%20no%20aerobics.htm http://www.bodyessence.ca/Pages/Articles/a…kysyndrome.html
Kindlasti tõsi, aga ideaalse toitumisega on võimalik seda pidurdada. Kasuta otsingut, leiad kindlasti kasulikke arikleid. 5-6 korda aeroobset pole nädalas tõesti mõtet. Samas, kui sa ise tahad just kaalust lahti saada, siis esialgu proovi üleliigsest kaalust rasva arvelt lahti saada ja hiljem, kui oled soovitatud kaalu saavutanud, hakka rohkem jõusaali trenniga tegelema ning mingil määral lihaseid kasvatama.
Seega, mu küsimus: kas aeroobne osa peaks olema pikem?
Minu jaoks tundub praegu täiesti paraja pikkusega. Vähemalt sinu kirja pandust järeldan, et teed väga kõvasti trenni.
7 korda nädalas ennast kurnata on ilmselt palju. Minu arust see näitab kohati meeleheidet ja tahab kiirelt saavutada, mis siiski võab rohkem aega.
Söögi poole pealt arvan, et tarbid liiga vähe kaloreid ja ilmselt peaks sinu päevane kaloraaž algama numbriga 2. Ideaalne oleks, kui sa telliks endale toitumiskava, mis kindlasti aitab sind rohkem. Süsivesikuid tarbi ainult päeva esimese poole jooksul ja peale trenni. Eks ise ilmselt tead ka seda ise.
Kui veel küsida tahad, siis ole julge, võin oma teooriat rääkida:)
Vilps
Member7 korda nädalas on siiski palju, tee 3 korda ülepäeviti või 4 korda [E,T ja N,R]. Puhkust on ka siiski vaja. Sellise kavaga ja selliste raskustega siiski lihasesse ei saa. Raskused väga kerged, liiga palju korduseid. Iga harjutuse puhul peaks kordustearv jääma 8-10 kanti. Samas mingigi parema vormi võivad need harjutused tagada, kuid lihast ei kasvata kindlasti. Teine tähtis asi on söömine, sest lihase kasvatamiseks tuleks süüa rohkem, kui kulutad päevas. Kui tahad siiski kodus treenida, siis tuleks treeningus muutusi teha. St. harjutusi hantlitega on olemas 100 vähemalt. Kunagi oli mul selline plakat, kus oli 100 harjutust hantlitega.
Vali ülevalt menüüst tööriistad – kavad…vali enda jaoks sobiv ning saad harjutused hantli trenni jaoks sobivaks muuta.
Keruline ei tohiks olla.
Vilps
MemberSugu: MeesVanus: 17
Kaal: 58 kg
Pikkus: 170 cm
+ , mis oleks kõige efektiivsem kardio?
Olen kindel, et vajad just rasvapõletamist? Vaadates sinu kehakaalu ja pikkust, siis paks pole sa ju kindlasti. Paljud naised kaaluvad sama pikkuse juures sama palju, kui sina. Võid on sul eesmärk ennast väga kõredaks treenida?
Pigem soovitan sul jõusaaliga tegelema hakata.
Jooksmine, rattasõit, ujumine, kepikõnd/jalutamine, rulluisutamine…valikuid leiaks ilmselt veel.
Vilps
MemberMa tahaks oma keha rasva % vähendada, kuid ei tea täpselt, kuidas seda teha. Ma olen palju artikleid lugenud ja seal on alati kirjas, et kui liiga suure intensiivsusega teha, siis ei põleta sa mitte rasva vaid lihast. Et ma tahaks soovitusi ,et kuidas oleks kõige parem teha kardio trenni?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rohkem peaksid oma toitumisele rõhku panema. See suure intensiivsusega lihase lõhkumine, see oht on ilmselt hommikul tühja kõhuga treenimine. Paljud inimsed näiteks ei teegi kardiot madala pulsiga, vaid treenivad väga intensiivselt.
Pulsivahemik 60-70% maksimaalsest.
Vilps
MemberTere. Tahaks teada, mis keha osadele ( kui võimalik, siis harjutused) tuleks teha trenni jõusaalis, et korvpalli “oskused” areneksid.Aitüma.
Mida sa korvpallioskuste juures silmas pead? Oskused palliga või füüsiliste võimete parandamine? Selgita, äkki saab aidata.
Ise käisin sel hooajal esimest korda sees peale viskamas ja vise on superhea. Ei jõua uut hooaega ära oodata. Peamiselt on suvel rõhku pannud põrgatamise arendamisele. Kuna hakkasin suht hilja mängima, siis lihtsamad elemendid on kõige raskemad. Saab Tallinna kossuliigas madistada.
Vilps
MemberIga inimene tehku, mis paremaks peab. Kes need meie oleme, et peaks siin kritiseereima. Mulle keskerakond ei meeldi ning uudis jätab väga külmaks sel teemal.
Vilps
MemberEesmärgiks on mul lihaskasv ja ma olen suhteliselt algaja, kuna olen tegelenud jõusaaliga umbes poolteist aastat, aga mul on pikad vahed ka sellest olnud.Hetkel treenin ma kodus hantlitega ja teen kolm 3 korda 10 seeriat nii bitsepsile, tritsepsile kui ka õla lihasele.
Jalgadele teen raskustega käärkükke.
Jõusaalis käies, teen ma tavaliselt lihastele kaks 3 korda 10 seeriat.
Millegi pärast arvan, et selline treenimine väga efektiivne pole. Eriti kodus hantlitega, kus kindlasti raskused piiratud. Lihaskasvuks on siiski vaja teha peaaegu maksimaalsete raskustega ja korralikult vaeva näha. Ning hantlite kahjuks on ka see, et sa ei saa ilmselt teha korralikke baasharjutusi massikogumiseks.
Siiski ootaks lisandite kasutamisega, kõigepealt võiks korralikult ja regulaarselt jõusaalis käima hakata.
Vilps
MemberTere ma olen viimasel tõsiselt võtnud eesmärgiks lihaste kasvatamise, ma teen nädalas 4-5 korda trenni ja iga kord 2-3 tundi.Ma tahaks kreatiini kasutama hakata, aga ma olen kuulnud, et kui kreatiini kasutamine lõpetada, siis vajub lihas ära. On sellel ka mingi tõepõhi???
Ja üks asi veel, et ma olen ülekaalus, kas mul on üldse soovitatav kasutada lihasmassi lisajaid ja kreatiine ???
Enne, kui mingisuguse toidulisandi kasuks otsustad, tee kindlaks oma eesmärgid. Kas sinu eesmärk on kaalu langetada või pigem lihaskasv on eesmärgiks?
Oled algaja?
Kas need 4-5 korda nädalas 2-3 tundi veedad jõusaalis. Lihtsalt huvitab, millist kava kasutad. 2-3 tundi jõusaali on nüüd küll palju, kui see tõesti nii on. Kui alustasid trenniga, siis mina alguses kreatiini ei soovita. Alguses on areng üldjuhul suht kiire ning võiks kreatiinile mõelda, kui tekin pikem seisak arengus.
Vilps
MemberJoon kraanivett rohkem, kui pudelivett. Meeldib, vähemalt see vedelik, mis enda kraanist tuleb. Külmana ja peale trenni näiteks on väga hea. Pudelvetest joon Värska oma tikri või valgesõstra maitselist. Gaasiga vesi ei meeldiu absoluutselt ja hakkab väga vastu.
Vilps
MemberJärgmine kord tuleks kindlasti ka see pisidetail ära mainida, et kohal on ka kümned ilusad naised üles Eesti:)
Vilps
MemberMulle endale meeldib kõige rohkem mu selg. Natuke näha, et ikka treenitud. Seljasirglihas on korraliku vao tekitanud ning ka midagi muud nagu pressiks naha alt välja.
Vilps
MemberKas keegi oskab mulle õelda mingi kava mida ma saaks kangiga teha .Pm mul on kodus tõstmiskang ja see lamamistool kust tõsta . Aga kas keegi oskab öelda mulle mingeid muid harjutusi kangiga .
Praegu ma teen rinnalt surumisi , rinnalihast ja selga .
Kui te oskate mind aidata siis palun kirjutage mulle siia mingi kava mida ma saaks kodus teha .
Harjutustepanka soovitan vaadata, nagu eelnevalt mainitud.
Kang on ideaalne asi. Kui on piisavalt kujutlusvõimet ja kogemusi sel alal, siis saad terve keha ära treenitud,.
-
AutorPostitused