Skip to main content

Vilps

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 676 through 690 (of 987 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kiiroksjonil on 19 augustil Creatine 600gr Fast ilt #214409
    Vilps
    Member

800

in reply to: Kas on sobiv ? #214405
    Vilps
    Member

teen trenni, üle päeva, ühel päeval jõutrenni, teine päev kõhulihastele ning jooksen . !

Mis on eesmärgid?

Kindlasti ära unusta puhata. Ei tea sinu staaži, aga 7 päeva treeninguid nädalas on liiast.

in reply to: Kiiroksjonil on 19 augustil Creatine 600gr Fast ilt #214403
    Vilps
    Member

650

in reply to: Lahtine pakk #214374
    Vilps
    Member

Mul veerand kotti HTR’i seisnud ca 9 kuud kapis. Klambriga ikka enamvähem kinni et õhk vahele ei saaks.

Kas ma võin seda veel üldse tarvitada või seal võivad olla mingid bakterid sees?

Pakendile peaks olema peale märgitud parim enne. Kui seda pole ületatud, siis kindlasti võid tarbida. Ei tohiks midagi juhtuda selle ajaga.

in reply to: treening korvpalliks(hüppe võime) #214372
    Vilps
    Member

http://www.higher-faster-sports.com/articles.html

See on kindlasti üks kasulik link – Vertical jump bible´i looja tehtud, kui ei eksi. VJB peaks olema internetist samuti saadaval. Mõned nädalad tagasi oli siin isegi üks teema, kuhu oli vajaminev link postitatud. Ma ei leia seda enam üles kahjuks.

Põlvede teema kohta nii palju, et igasugune hüppeprogramm võib negatiivselt mõjuda. On neid, kes ütlevad, et Air Alert rikub põlvi ja on ka neid, kes vastupidist väidavad. Ei saa päris üksühele ka seda võtta. Tunnistan ka ise, et ka mulle hakkas see lõpuks põlvedele – jätsin peale kuuendat nädalat pooleli. Kui aus olla, siis ei näinud enam erilist mõtet sellega jätkata. Aga ise käisin veel jooksmas ja jõusaalis ka selle kõrvalt, st. koormus oli suur. Kui puhkad piisavalt, mis on kindlasti asja võti, siis võivad tulemused kindlasti head olla ning põlved jäävad terveks.

in reply to: Mis koha saab Gerd Kanter? #214340
    Vilps
    Member

Praegu on käimas meeste 10-võistlus, täpsemalt kaugushüpe. Raja alustas enda kohta hästi, kui Pahapill mängib oma ja teiste närvidega. Esimesel kahel katsel tulemust kirja ei saanud. Huvitav milles probleem? Kas on peas kinni või lihtsalt hoojooks ei klapi. Loogiliselt võttes, kui oled ühe katse üle astunud, siis teine tuleks kindla peale teha. Loodame, et kolmandal katsel saab 7.50+ kirja, muidu võib oma võimalustele kõrge koha nimel kriipsu peale tõmmata. Kaugus peaks tal olema üks trumpalasid.

Vilps
    Member

Teine põhjus. Selle foorumi aktiivsed kasutajad, kel FITte üldse on, teavad toitumisest ja treeningust ilmselt piisavalt, et lihtsalt ei vaja seda kava. Samas mõned tunnid on veel jäänud, võib alles pakkumiseks minna. Praegune hind on küll väga soodne.

in reply to: Pekisena lihast kasvatada kergem ? #214201
    Vilps
    Member

Küsin juurde, et kui pikad peaks olema massiperioodid ja kui palju siis juurde võetakse ja palju siis dieediga alla?

See juurdevõtmine oleneb inimesest kindlasti. Ei saa ühest numbrit välja tuua. 8 nädalat on selline paras pikkus massiperioodiks.

in reply to: Pekisena lihast kasvatada kergem ? #214188
    Vilps
    Member

“Kui rasvaprotsent kukub alla 10% on soodne anaboolne keskkond häiritud ja see ei ole enam soodne (juhul muidugi, kui te ei ole juba sündinud ja loodud omama tavalises konditsioonis vaid 5% keharasva).”

Mul on naturaalselt madal rasvaprotsent , siis vist polegi mõtet ennast mingit massilisajat jms täis toppida et seda tõsta vaid lihtsalt keskenduda treenimisele, sest praegult mul 6pack ja üldse lihaseid hästi näha kui rasvaprotsent tõuseks siis ma arvan et see kaoks ära.

Mis on su kaal ja pikkus?

in reply to: Mis koha saab Gerd Kanter? #214172
    Vilps
    Member

Loodan esimest kohta, aga kardan, et võib äkki veidi nihu minna. Medali saab ta nii või naa, selles pole küsimust. Nagu ta ise mainis tuleb kindlasti viimaste aastate põnevaim esikohaheitlus. Konkurentidest jättis kvalifikatsioonis parima mulje Harting. Võistleb kodus, mis kindlasti aitab kõvasti lisa sentimeetried juurde saada.

Tammertist on kahju, kõigest 5cm välja jääda finaalist on väga nutune. Ei tea, mis selle Israeliga juhtus, vigastas end, nagu aru sain. Kunagi ei püsi Eesti sportlased 100% terved, väga imelik minu arust, et meil laatsas alati nii palju sportlasi on.

in reply to: Usain Bolt vs Tyson Gay 100m #214117
    Vilps
    Member

Ok, unustame selle idiootse teema nüüd ära. Jätkame kergejõustikuga.

Kanteril probleeme ei olnud, kui finaal tuleb väga põnev! Harting tundub head vormis olevat ja kindlasti on konkurente veelgi. Loodetavasti ka Tammert suudab tulemust parandada, kuna praeguse tulemusega ta finaali ei pääse.

Marek Niit sai ju ajaks 21.21 ning pääses teise ringi. Aeg ei ole midagi erilist, kuna ta võiks ikka alla 21 iga vormiga ära joosta. Õhtul näeme, kas suudab parandada, sest siis peaks olema kergem joosta.

in reply to: Tere kreatiini kuur läbi. #214027
    Vilps
    Member

Tunnen ka huvi, enda kõige pikem kreatiinikuur on jõudnud vaid 10ne päevani, siis on pidu vahele tulnud! (suvi)
    in reply to: Usain Bolt vs Tyson Gay 100m #214020
    Vilps
    Member

Nõustun Frodoga. Mõttetu on mängida mingit tõusikut (BOLT) . Oled parim siis ole,mitte ära tõmble. Eriti veel kui mees võib olla kõndiv keemialabor mis igahetk plahvatamas. Ja kui välja tuleb et steroidid siis pole siin mingist inimvõimete piirist juttu,parimal juhul keemia võimete piirist. Mainin ka ära et mind ei kõiguta see kui keegi tuleb mind steroidide liigses mahategemises süüdistama vms. Igal inimesel oma arvamus mida ta kaitseb ja ongi kõik.

Miks ta tõusikut mängib, kuidas seda üldse arvad nii – sa ju ometi ei tunne teda. Nagu mainiti vähemalt 6 meest eile näitlesid enne starti va. ameeriklased. Miks teisi mehi maha ei tehta? Nemad tegid täpselt samasuguseid nägusid nagu Bolt.

Miks arvad, et Bolt dopingu peal on? Mees jooksis alaealisena juba ulmeaegasid – kas hakkas teismelisena dopingut pruukima?

in reply to: Usain Bolt vs Tyson Gay 100m #214016
    Vilps
    Member

Ma ootasingi, et keegi nii sõnavabaduse, kui ka rekordite koha pealt sellise vastuse kirjutab.

Sõnavabaduse lipu taha ma pugesingi teatud huumoriga. Sellest ka jutumärgid. Sellegipoolest ajas natukene naerma, et sa lausa seadusi tsiteerima hakkasid. Isegi kui sa läbid 100m 9.58s ei tähenda, et sa oleksid kriitikast üle. See, et Bolt ebasportlikult käitub, ei ole päris kindlasti ainult minu arvamus. Kes vähegi ajalehti loeb, teab, et seda arvavad ka spordi autoriteedid.

Nii palju, kui on inimesi on ka erinevaid arvamusi. See, et kunagine tippsportlane ütleb, et Bolt käitub ebasportlikult, siis miks see peaks meile üldse korda minema. Kas sellepärast, et kunagine kuulsus arvab nii, siis pead ka sina samamoodi arvama. Erki Nool ARVAS eile, et 100m sprindis sünnib üllatus – pani pikalt puusse. Alan Prost pakkus välja enda variandi, miks Schummi tagasi ei tulnud. Kõike ei pea tõe pähe võtma. Bolti käitumine kindlasti meeldib paljudele, ja sama palju on neid, kellele see ei meeldi. Paar aastat tagasi oli üks USA sprinter (kelle nime olen eilsest saati üritanud meelde tuletada), kes minu meelest oli ainus, kes sellist pulli enne starti tegi. Oli üldjuhul ainuke. Mulle meeldis ja samas ei olnud tegu kõige kõrgemas tipus oleva mehega. Praegu teeb iga mees enne starti nägusid, las teevad, kui see aitab neile paremini valmistuda. Kes oleme meie neid kritiseerima. Ning millegi pärast Bolt kõigil hambus, miks mitte ei kritiseerita teisi mehi?

Ka Isinbajeva näide on mulle teada, kes omakorda kopeeris Sergei Bubka(edit). Esiteks, ei ole Bolt kunagi enda käitumist rekordi rahaga põhjendanud. Ta ei saakski, sest rekordite eest saadav tasu ei ole temasuguse ülihästi teeniva superstaari jaoks eriline summa. Sama ei saa öelda kahe eelmise sportlase kohta.

Rekordite tegemine sprindis ja teivashüppes on sama tihdalt seotud, kui öö ja päev. Täiesti kaks eri asja. 100m on nii lühike distants, kus aeg oleneb paljudest asjadest ja meelega kindlasse auku joosta on võimatu..

Teiseks. Kurb tõsiasi on see, et Bubka ei saanudki kunagi teada enda tegelikku tippu, sest tõstis kõrguseid ainult 1 cm kaupa. Selleasemel, et tippvormi ära kasutada ja maksimaalset kõrgust proovida. Tundub, et Isibajevaga läks/läheb samamoodi. Pole ta ju viimasel ajal rekordeid teinud. Aga äkki nüüd teeb? Loodame.

Nende kahe sportlase puhul on selline rekordite eest saadava auhinnaraha jahtimine tiba arusaadavam. Selle alaga ei käi kahjuks kaasas sama glamuuri ja rahasummasid.

Sellegi poolest kas ei ole kurb, kui sport seisneb raha tagaajamises, mitte tulemuste saavutamises? Võid ju öelda, et see on paratamatu ja “normaalne” aga vale on ta sellegipoolest.

Edit: Lugesin su teksti uuesti läbi ja paistis, et sa panid “au ja populaarsuse” sellise teguviisi puhul esikohale. Bolti jaoks ei ole ka kumbki neist erilise tähtsusega.

Edit2: Nonii naiste kõrgushüpe läbi. mott.

Ma arvan, et väga paljudel inimestel on oluline raha tegemine, et tulevikku kindlustada. Samas ise olen erand, kuna minu alaga miljonäriks ei saa. Elab ots otsaga ära.

Ja mida oleks juurde andnud nii Bubkale kui ka Isinbajevale need paar lisa sentimeetrit? Mitte midagi. Teised on praegu valgusaastate kaugusel ja usun, et neile pole oluline, kas rekord kestaks 1,10 või 100 aastat.

in reply to: Usain Bolt vs Tyson Gay 100m #213902
    Vilps
    Member

http://sport.delfi.ee/news/kergejoustik/be…e.d?id=25151505

Siin siiski täpsemalt, mida ta selle kangiga tegi.

Jumal tänatud.

Viewing 15 posts - 676 through 690 (of 987 total)