Vilps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vilps
MemberTegemist on trapetsiga.
Seda arendavad kangiga/hantlitega õlgade kehtitused ja kangi tõmbed lõua alla (mingil määral). Esimene neist on siiski efektiivsem ja enam levinud ilmselt.
Vilps
MemberPole ka minu maitse. Ei meeldi, kui naised ennast päris selliseks muudavad. Loomulikult on ta vaeva näinud ja kõvasti higi valanud, tubli selle eest, aga naiselik ta enam pole. Pigem meenutas paruka ja seelikuga meest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vilps
MemberMis päevadele tuleks mingid asjad panna, kui tegelen korra nädalas, neljapäeval, korvpalliga. Tahaks teha neljaks jaotatud kava nii, et see ei segaks korvpalli. Olen proovinud mängida päev pärast rasket rinna ja triitsepsi trenni ning visked olid alla igasuguse arvestuse. Millist nädalakava soovitaksite?Tahad sa hästi mängida korvpalli või olla edukas jõusaalis? Korvpall tundub vähemalt praegu olevat tagaplaanil, kuna kõigest korra nädalas teed trenni.
Kui palju on jõusaali staaži? Selle järgi saaks trennid paika panna.
Vilps
Memberok,aga kas selle 3-4 korra sees on aeroobsed ka või tuleb aeroobset teha eraldi arvestuses?Mis on sinu eesmärgid?
Praegu räägime ju jõusaali treeningust ning olen kindel, et kahest trennist piisab täiesti praeguse taseme säilitamiseks jõinäitajate puhul. Sa mainisid aeroobset. Kui sööd vähem, kui kulutad ning teed aeroobset peale, siis ma ei imesta, et võid märgata kaalu langust. Aga mingit lihaste kadumist, kui sellist üleöö ei toimu. Võid ka endale praegu lihtsalt ette kujutada.
Vilps
MemberTerv!Kui tihti nädalas peaks treenima,et ei toimuks lihaste nõrgestumist ja hääbumist,minu puhul 2x nädalas jääb väheks,vähemalt tundub nii.Mida teie arvate?
Tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2 korda nädalas peaks minu arust tegelikult kindlasti piisama, et hoida oma praegust taset. Ilmselt kindlasti oleneb ka praegusest tasemest. Kui sa pole nii tugev, kui Kaido Leesman ja pole nii lihases, kui Kiivikas, siis 2 trenni peaks piisama.
Eelpool veel mainiti, et 3 peaks selleks olema, millega ma kindlasti ei nõustu. 3 trenniga nädalas saab ennast väga edukalt nii jõu, kui lihaskasvu poolest edasi viia.
Vilps
Member650
Vilps
MemberWikipeedia ültleb, et Bolti rekord 400m jooksus on 45.28 – mis on tegelikult päris kõva aeg, kui arvestada, et lühemate sprindidistantside treeningud erinevad 400m omast. Kuigi ma usun, et ta on võimeline kohe praegu selle aja alla 45 sek. jooksma.
Vilps
MemberMeeldib rinnalt suruda ,jõutõmme jms ei istu, liiga kondine ka selle jaoks. Ja kuidas taipoksis kaalurühmadega on. Hetkel kaal 66 aga ma arvan et võtab oktoobriks mingi 2-3 kilo juurde.Ise mõtlesin võtta muidugi kava kellegilt , et saaks treenida ikka täiskoormusel.Aga kas sa selle peale pole mõelnud, et äkki oledki jõusaali jaoks liiga kondine?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vilps
MemberVõiksid oma ligikaudse toitumiskava ka postitada. Kui tihti ja kui palju sööd.
Vilps
MemberEi usu ületreeningusse sellise koormuse juures. Seda pole palju – kaks korda nädalas hüppetrenni ning 2 võrku ei tee sulle halba. Ennast kaks korda nädalas näiteks ainult hüppetrenni teha on ilmselgelt trenni jaoks vähe. Kindlasti on kavade juurde mõeldud, et midagi muud peale selle tehakse ka. Võrkpall on minu arust hea vaheldus.
Vilps
MemberKuhu kanti need hinnad jäävad?Hinnad:
Treeningkava: 500.- EEK
Toitumiskava: 500.- EEK
Treeningkava + Toitumiskava: 900.- EEK
Vilps
MemberKrt, vorm ei saa kaduda paari päevaga, närvid ei saa ###### minna mingiks võistluseks jne. Ma ei kujutaks ette, et trennis surun ilma särgita 200 ja võistlusel surun 170- pole võimalik. Ainuke kahtlane värk on selle oma uue Kanteri nimelise kettaga- 2 nädalat enne võistlust sai kätte, äkki ikkagi ei harjunud ära vms. Jube kahju, aga midagi oli viltu. Kaotasin mitmeid konjakeid, aga sellest ei ole kahju, kahju on kullast ilma jäämisest. Edaspidi igatahes edu Kanterile ja hoian püialt alati edasi:)- ja pronks on ikkagi suur suur pettumus-Siiski olid tema parim katse finaalis ja kvalifikatsiooni heide samasse auku. Liigne võistlemine ei olnud minu arust tark tegu. Ta oli hooaja alguses heas vormis, kui üritas maailmarekordit. Peale seda oleks võinud loogilselt tulla vormi langus ning ta oleks võinud keskenduda treeningutele ja samal ajal võisteldes, kui mitte nii tihedalt, kui ta seda tegi. Kaks vormikõverat hooaja jooksul on normaalne. Juba Eesti meistrivõistlustel oli näha, et pole enam seda värskust, mis oli hooaja alguses. Ta oleks pidanud kindlasti suuremat tähelepanu pöörama MM-iks valmistumisele.
Ning rinnalt surumine ja kettaheide on kaks eri asja, mille tulemusi võrrelda
Vilps
MemberLoomulikult ootasid kõik kulda, ka ise. Aga millegi pärast oli juba selline halb eelaimdus, et seekord jääb säravaim medal saamata. Arvan, et saatuslikuks sai liigne võistlemine ja kõik sellega kaasnev. Mina olen siiski medaliga rahul – Kanter juba on olümpiavõitja ja maailmameister. Üks tiitel sinna tänna pole hullu:)
Aga mida te sellest Lõuna-Aafrika 18-aastasest 800m jooksjast arvate. Räägitakse, et äkki on mees. Ise olen ka vist samal arvamusel. Kui keha on lihases, siis on tavaline, samas nägu kuuluks nagu meesterahvale. Väga kahtlane. Pikalt lüpsis kõiki.
Vilps
MemberKindlasti midagi sellist, milles oleks piisavas koguses süsivesikuid. Näiteks Muscle+, Reco2….
Vilps
MemberKui teed ülepäeva trenni korralike raskustega , siis on see kõva ületreening. Lihas peaks saama miinimum 3 päeva aega et taastuda korralikult ja kasvada.Kas jõusaalis peab käima, siis üle kolme päeva? Seega minu teisi-, nelja- ja laupäevane trenn on täiesti vale?
AutorPostitused