Vilps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vilps
MemberSelge nii vara hommiku ärkamisest mul küll midagi välja ei tuleks, aga samas midagi süüa jõuaks küll. Salatit vms, mis otse külmkapist võtta ja süüa, et ei peaks tegema hakkama midagi.Ärkan ise nii vara, kuna pole lihtsalt muud valikut – pikk lugu.
Sain aru, et eesmärk sul on kaalus juurde võtta? Sel juhul pead päeva jooksul tarbima rohkem kaloreid, kui kulutad. Proovi kindlasti 4-6 toidukorda ära mahutada, igakord piisavas koguses ~30g valku. Ära ei tohiks unustada ka süsivesikuid ja kasulikke rasvu. Hommikul ei peagi väga vara ärkama, paarikümnest minutist minu puhul aitab, et midagi kiirelt valmis teha. Kasvõi munapuder….Arvuta on BAV kokku ja selle järgi kasvõi vajalikud muudatused toidukogustes.
Vilps
MemberHommikuti ei söö, peaks küll harjutama homikuti söömist aga eriti ei taha (ei ole väga aega ka). Lõuna aeg kas ahjukana kartulite ja toorsalatiga või seapraad vms. Õhtu poole tavaline toit – makaronid või pelmeenid või salat vms. seda mida on ühesõnaga.Vanust 17.
Olen viimased trennid rinda teinud püramiidi süsteemis, tõstes raskuseid iga seerijaga ja korduseid vähemaks ja baasharjutusi – kükid, tõmme jms. 5×5 süsteemis tegema hakanud.
Esiteks, toidulisandid pole mingisugused imevahendid. Kui sul muu toitumine on paigast ära, siis ei ole loota, et neist sulle suurt kasu on. Kindlasti peaksid hommikul sööma hakkama. Sellist asja pole olemas, et pole aega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb lihtsalt varem üles ärgata ja eelneval õhtul varem magama minna, kui ülessaamisega probleeme on. Endal on näiteks neljapäeval ja reedel hommikul 8.15 loengud – neil päevil ajan 6.00 juba end üles, et keeta valmis munad ning juurde teha kaerahelbe putru. Üraegu saan sinust aru, et 2-3 toidukorda sul ongi. Võid ju raha kulutada kallitele toidulisanditele – targem oleks lihtsalt hommikuti sööma hakata ja kindlasti lisada veel mõni väiksem toidukord oma päevakavale juurde.
Vilps
Memberolen 16 , kaalun 60 ja ei ole just eriti tugev.tõmban 5 korda lõuga
30sec kõhulihaseid 32 korda
kodus on 10kg kang ja lõuatõmbamis kang
jõusaali võimalust ei ole.
vaatasin videotest kuidas teisi lihaseid treenida, aga kuidas ma saaksin rinnalihast selle ühe kangiga treenida?
abiks oleksid ka teised soovitused.
aitäh
Jõusaali kusalgi läheduses ka pole? Näiteks koolis?
Vilps
MemberKindlasti oleks mõttekas minna kohe jõusaali, samas võib kõrvalt ka natuke aeroobset trenni teha. Kui oled neli aastat pausi pidanud, siis ülepingutada pole mõtet. Algajatele soovitatakse esialgu 2 korda nädalas iga trenniga terve keha läbi treenida. Eesmärgiga, et lihaseid harjutada tulevase koormusega ning “näidata” neile, mis neid ees ootab. Peale 4 nädalat võid koormust tõsta, hakata käima 3 kolm korda nädalas ning jagada lihasgrupid iga päeva peale ära. Üldjuhul taoline on algajate skeem, aga ma ei ütle, et sa peaks kindlasti niimoodi tegema. Rasva põletamisega kindlasti pole vaja alustada. Rannahooaeg on läbi ning tulemas on pimedam aeg. Õige aeg kasvama hakata.
Toitumise poole pealt on sul õigesti tehtud, et sööd tihedalt ning väiksemaid koguseid. Tahad lihast ja kasvada peaks päevane kaloraaž natuke ületama kulutatud. Kindlasti leiad siit lehelt kasulikke artikleid. Toitumiskava tellimine oleks tõesti kõige lihtsam lahendus, aga miks mitte lugeda siit ning samuti ka Muscle & Fitness ajakirjast, kus on igal kuul erinevaid toitumiskavad välja toodud.
Edu!
Vilps
Memberpalju jalutada päevas võib max???Soovituslik on 10000 sammu teha.
Ürita lihtsalt aktiivne olla – trenniga end ribadeks tõmmata pole ka kasulik. Ürita liikuda. Poodi minnes pargi auto tsipa kaugemale, kui tavaliselt. Käi mööda treppe jne…võimalusi küllalt.
3 jõusaali trenni + 2 aeroobset täiesti normaalne. Eeldan, et oled alles alustanud ka.
Vilps
MemberTerv!Mõtlesin et kas 1 h jooksu ja 6 päeva nädalas 2-3x jõusaali kõrvalt lihast ei põleta,kuid ma pean seda tegema sest see mõjub mulle nii hästi vaimselt just ja rasva põletab ka hästi.Arvamused?
Nagu ka teised on maininud, siis 6 korda on liig, mis liig. Alguses võib ta sulle tõesti vaimselt hästi mõjuda, kuid usun, et pikapeale tuleb väsimus ning kaob ka motivatsioon. 2 korda nädalas on piisav. Kui tõesti tahad rohkem liikuda, siis jaluta.
Kordi tähtsam on sul toitumine perfektselt korras hoida…
Vilps
MemberIlmselge elades yhe pere juures välismaal saan lubada endale mune ja liha aint kuna pere ei söö piima tooteid,kas vahepala toidulisandid ajavad asja ära?ja millised?Toidulisandid ühe toidukorra asendaja ajab asja ära küll. Miks mitte piim + mingi valgupulber või karp tuunikala…. Ise olen teinud Fit Wheyd seganud piimaga, väga hea, kui piim veel külm on. Aga endal pole raha, et piimatooteid eraldi osta?
Vilps
MemberJoo ilgelt tühja kõhupeale, laksab kiiremini ja ei pea niipalju kaloreid sisse lahmima
Vilps
MemberKui korra nädalas patustad, siis ei juhtu midagi hullu. Samas oleneb, kui kui palju sa kavated endale lubada. Nädalas korra mõned õlled ikka võib alla kallata. Aeroobset võid loomulikult järgmisel päeval teha, seda ei keela keegi – kui pohmakas ei sega looomulikult. Toidukorra vahelejätmine oleks kõige halvem mõte. Lihtsalt jätka oma dieeti ning ära midagi vahele jäta. Alati võid peale pidu kõndida, kui on võimalik, näiteks peolt koju. Enne pidu võiksid kõhu siiski täis süüa ning peol ainult alkoholiga piirduda.
Vilps
Membermis oleks selline hea õhtusöök noorele mehele, et ikka tunned et kõht täis ja hea olla pikka aega?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleneb, kas tol noormehel mingisugune dieet vms on käsil. Jälgib kaalu või mida suhu pistab?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui täiesti vabalt midagi valida, siis äkki kana + riis + mingi salat kõrvale…
Vilps
MemberKindlasti oled telekast või mujalt näinud neid üldjuhul naisi, kel on toitumisprobleemid. Pole muud, kui nahk ja kondid. Eks seal see piir tulebki. Skelett + elundkond.
Vilps
Membertere,seletage, mis mõte / vahe on horisontaalis ja kaldpingil harjutuste tegemisel? Pinki saab väga erinevate kraadidega kaldu seada – kui kaldu peaks pingi panema?
Erinevaid asendeid kasutatakse, kuna siis saab mõjutada lihaste erinevaid osasid. Peamiselt rinnatreeningus. Näiteks:
Positiivse nurga (45-60 kraadi) all treenides rinnalt kangi surumist mõjutatakse rinna ülemist osa. Kui on negatiivne nurk ehk pea on madalamal, kui keha, siis rinna alumist osa.
Vilps
MemberTarbin alkoholi väga harva, aga kui joon, siis peamiseks alkoholiks ongi viin – viimasel ajal olen enda jaoks avastanud Zeljonaja Marka.
Vilps
MemberKuidas seda õigesti teha, kas kang tuleb algasendis õagedele võtta nagu klassikalises tõstmises(tõukasmises) või lihtsalt rinna peale?Need kes ei tea, nendel paluks mitte vastata.
Nagu ka videost näha, siis võtad kangi rinnale. Põlvedest kõverdad korraks alla, seejärel üles ning hoo abil tõukad kangi pea kohale.