Vilps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vilps
MemberKreatiini manustamisel ja kava ühildumisel sellega ei ole mingit seost. Teen nii, nagu enda eesmärgid on.
Vilps
MemberKas teen kolm seeriat kuni “surmani” või kindlat mingi 10 või 12 vms?Kui on kolm seeriat, siis vähemalt neis kahes ürita maksimum võtta.
Alati võid aegajalt ka superseeriaid proovida – 1 baasharjutus + midagi muud veel kõrvale.
Vilps
MemberNagu näha, siis antud teema on suuresti Alessandro kohta. Ei tunne inimest ega oska väga palju halba tema kohta öelda. Tavaelus kindlasti täiesti normaalne ja tore inimene. Ainus asi, mis häirib on see, et ta teeb kohati selliseid sarkastilisi märkusi. Mulle üldjuhul sarkasm meeldib, aga kui see on selline väga solvav, siis ega ilus ei ole. Ei oska enam küll ühtegi konkreetset näidet tuua, aga viimasel ajal on mõningaid selliseid postitusi tähele pannud. Saan aru, et inimesed, kes pole nii targad ning aegajalt võivad midagi sellist kirjutada, mis pole täiesti õige. Antud olukorras tuleks lihtsalt seda inimest parandada ja küll järgmisel korral on ta targem.
Teiseks, kuna tegemist on foorumiga ehk suhtluskohaga, siis on normaalne, et tehakse ka selliseid mõne jaoks mõttetuid postitusi. Ei ole vaja taolisi kasutajaid FITide kogujateks tembeldada. Kõige lihtsam oleks see FITtide süsteem foorumist üldse eemaldada, aga olen 100% kindel, et see ei muuda mitte midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vilps
MemberLend küljele hantlitega.
Vilps
Memberkorrigeerisin toitumist.Ei korra nädalas pizzadele ja ei alkole.Kuigi see punnkõht on ikka rõve vaadata näen 20 a selle tõttu vanem välja.Rõve.Selle nimel kõigeks valmis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Milline neäb välja sinu umbkaudne igapäevane toitumiskava?
Vilps
MemberPeale trenni sisi avastsin sellised näitajad:Pulss: 92
Süda: 84
On see võimalik? Olen ise ka teadlik ,et mdiagi on väga valesti.
Olen teinud nii EKG kui ka koormustesti. Üldvastupidavus pidi nõrk olema.
Enda arust olen nutikas, aga mis tähendab Süda 84? Kas katsusid südant ning lõi 84 lööki minutis?
Vilps
Memberpaps küll arvab et panen söögile liiga palju rõhku,enamus nende toite ei söö,söön oma kana rinda
Vilps
MemberOssakurat. No valgustage mind ka mõne artikliga siis !Kui sa googeldaks, siis leiad kindlasti mõne artikli. Aga vale pole eelpool mainitu kindlasti. Raevukus võib olla üheks droogide kasutamise kõrvalnähuks.
oktoober 5, 2009 at 8:24 p.l. in reply to: Soome MV 2009 kulturismi ja fitnessi meistrivõistlused #224631Vilps
Membersoomes on tase töesti körge…ja osalejaid oli 160 .. eestis 40
vahe on suur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eestis vöidab peaaegu igaüks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mingi koha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas, kui nüüd rahvaarvu vaadata, siis Soomes elab 4 korda rohkem inimesi. Seega kõik on täpselt tasakaalus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vilps
MemberToime on hea, mulle meeldib maitse ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Soovitan soojalt.
Mis tähendab, et toime on hea?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui hakkasid kama tarbima, hakkas lihas paremini kasvama?
Vilps
MemberEi tea nüüd, kui oluline minu arvamus on, aga ikkagi.
Mitte kunagi pole teiste kommentaarid oksjoni teemades seganud. Neid lihtsalt pole palju ja mida see üldse halba teeb? Mitte midagi. Imelik, et selline teema üldse üles tõstatati.
Mulle jäi üks asi silma. Kui mingi oksjon lõpeb, siis pärast seda käib veel mitu päeva nämmutamine stiilis “oi, ma tahtsin ka seda”, “mul jäi nii ja nii palju puudu”, “krt, unustasin ära” jne jne. Kas te tõesti arvate, et see informatsioon on väga vajalik?Tavalisest foorumist leiab väga palju informatsiooni, mis pole vajalik. Võid oma kustutuskummi käiku lasta, kui mittevajalikud sõnavõtud ei meeldi.
Vilps
MemberMul on trennis pulsikell. Mul on hästi madal pulss, kui aga teen BodyCombatit, siis läheb üles. BodyPumpis enam-vähem normis. Kui aga on kõhulihased, siis on pulss 90-100 lööki. Ma tunnen kõhulihast, aga pulssi üles ei saa. Jõusaalis, basseinis ja kõik muud trennid peale BC ja BP ei tõsta pulssi. Kas see võib olla seotud madala vererõhuga? Vererõhk 110/70.Ei näe probleemi. Sportlastel, hea treenitusega inimestel ongi madalam pulss, seda nii trennis kui ka muul ajal. Eelmisel aastal enne opile minekut imestas mu arst, miks mul rahuolekus oli pulss 40 kanti. Kas too vererõhk oli sul ühekordse mõõtmise tulemus või on pidevalt selline? 110/70 ei ole tegelikult väga madal ning mina usun, et selle pärast muretseda küll ei peaks.
Ei ole BC ega BP kokku puutunud, aga seal on pidevalt ju aktiivne liikumine, mille tagajärjel pulss tõusebki. Kui sa jõusaalis väga intensiivselt ja lühikeste pausidega ei treeni, siis pole imestada, et SLS sul tavapärasest madalam on.
Vilps
MemberMuumuu oma on jah jube kuiv ja ei kõbla süüa niisama karbist. Välja arvatud toidu kõrvale.Oleneb. Üks on neil ilma rasvata, teine on 4% rasvasisaldusega. Esimene neist on tõesti kuiv, eile kogemata ostsin – nagu heina sööks. Teine on väga hea, ei ütleks et kuiv. Igatahes maitsetutest kodujuustudest minu lemmik. Parim on siiski kodujuust murakamoosiga, mõnusamaid magustoite üldse. Apelsinimoosiga oli ka väga hea, aga kadus kahjuks müügist.
Vilps
MemberIse ei ole küll suitsetanud, aga mul mõned tuttavad on loobunud ja see kaalus juurdevõtmine on väga individuaalne. Mõned võtavad tõesti korraks juurde, aga ühel minu tuttaval kehakaal hakkas hoopis jõudsasti kukkuma ning tütarlaps on väga lühikese ajaga 6 kg alla saanud ja ta on sellest väga rõõmus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt sama siin. Üks meessoost tuttav loobus suitsust, hakkas käima jõusaalis ning tema ise väitis, et ei mingit kehakaalu tõusu vaid hoopiski on natuke alla võtnud. Eks kindlasti toitumine jms faktorid mängivad ka siin mingit rolli.
Vilps
MemberVäidetavalt olla ju sprinter, olles venemaal laagris jooksnud apteeki ja täiesti tundmatu taastuspulbri soetanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kõlab usutavalt või mis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No mina igatahes usun. Miks peaks keskpärane sportlane üldse võtma dopingut. Võib-olla tõesti lootis, et see saadab temaga imesid korda ja parandab rekordit sekundi võrra, kuid vähemalt praegune temapoolne versioon tundub ok.
Loomulikult teab tõde vaid tema ja võib-olla treener. Kes meie oleme, et hakkame üldse kellegi üle kohut mõistma. Iga inimene tehku, mis tahab.
AutorPostitused