Vilps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vilps
MemberMul läheb tavaliselt 1,5 liitrit vett 1,5h jõutrenniga(sisaldab veehulka, mis sheikki läheb peale trenni). Küll aga olen paar korda unustanud vett kaasa võtta ja sealne kraanivesi ei kõlba kuhugi(nagu otse üleval olevast basseinist tuleks) siis on küll ikka p*rsekellad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kraanivesi pole nüüd eriline jook, mida treeningu ajal tarbida.
Vilps
Memberdetsember 22, 2009 at 8:03 p.l. in reply to: Harjutuse tehnika kontroll: power clean ja power snatch #244670Vilps
MemberSnatchil tundub, et sul kang kerest veidi eemal ja tõmbad nagu õlgadega.Rinnalevõtu puhul tegelikult sama asi, mille enne unustasin mainida. Kang liigub sul hetkel otse üles, kehast eemal. Tegelikult peaks liikumissuund olema mööda sääri, reisi, puusi jne…Ühesõnaga keha lähedalt.
detsember 22, 2009 at 7:05 p.l. in reply to: Harjutuse tehnika kontroll: power clean ja power snatch #244655Vilps
MemberRandmetes valu ei tunne. Vahest on ebamugav kui kangi õlgadele püüdes ei lange ta mitte õlalihastele ega rinna ülaosale vaid sinna vahele, kontide peale. Igal juhul tähtsaim on ikkagi see kuidas randmed on, mitte see kui kõrgel küünarnukid on. Ma pole end seni sellise nurga alt analüüsinud kuid võibolla ma suudan õige randmepositsiooni saavutada ilma küünarnukke väga kõrgele viimata.Olen nõus et trapetsikehitus pole mul kõige parem. Ma vist kasutan liiga palju käsi ning rinnalevõt (see vist ongi selle eestikeelne nimetus?) on mul liiga sarnane “upright row”ga.
Smack, too need T-Nation’i artiklid lagedale.
Samas randmete koha pealt ka see, et mida madalamal on küünarnukid, seda suurem pinge läheb randmetele – suurem painutus on ju sees. Peaks loogiline olema:)
Trapetsi kohapealt, liiga vara võtad kangi rinnale – harjuta esialgu lihtsalt kergemate raskustega erifaase, et tehnika paika saada.
Vilps
MemberVabandage natuke off-topic küsimuse pärast, aga:Kaua kanafilee sügavkülmas säilib? Et näiteks kui homme saab säilivusaeg läbi, aga täna sügavkülma panna siis nädala pärast kõlbab süüa? Ja kas liha külmutamine toiteväärtust ei vähenda?
Ma ei tea, kui hea vastuse siit saad – http://www.rlk.ee/index.php?main=68 – kahtlen, kas keegi foorumis oskab sulle vastust anda.
Samas teemasse tagasi minnes. Alles eelmisel nädalal veel müüdi Maksimarketites veel 200g 0.1% kohupiima hinnaga 4.40 – kui ei eksi, siis seal käib mingi kampaania, mis vist ei tohiks läbi olla. Võin ka eksida loomulikult, eks astuge läbi, kui pood teie lähedusse jääb ja kontrollige.
detsember 22, 2009 at 6:14 p.l. in reply to: Harjutuse tehnika kontroll: power clean ja power snatch #244647Vilps
MemberMa ei tea neid inglise keelseid nimetusi, kuid rinnale võtu puhul trapets (nö. õlgaderkehtitus) ei tundu töötavat. Pead tõusma päkale ning trapetsi üheaegselt tööle saama. Kui oled nende abiga kangi juba piisavalt kõrgele saanud, siis alles kõverdad jalgu põlvedest ning võtad kangi rinnale. Teiseks, harjuta see sisse, et õlavars (küünarnukk) oleks kõrgemal. Usun, et suuremate raskuste puhul tunned juba praegu randmes valu.
Vilps
MemberEi ole seda teema väga pingsalt lugenud, aga siin on ilmselt miljon soovitust, mida nendega teha. Väike ettepanek, las üks inimene ise otsustab – siinkohal Kiivikas, muidu jäätegi neid maid siin jagama. ´a la selline teema, et keegi “ostab” endale mõttes juba asju raha eest, mida arvab kunagi lotoga võitvat.
Vilps
Memberkahjuks jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kuigi artiklis oli öeldud, et on seksikad mehed ja on mõeldud naistele …kas nad on andnud ainult naistele või
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilmselt kui tehtaks pekistest poliitikutest kalender, siis ka mõni kiidaks taevani, et nad ühiskonna heaks teinud niipalju…
Mis sa nüüd sellega mõtlesid?
Mis sul nende poliitikute vastu on, üldistada pole mõtet. Olen 100% kindel, et peaagu igaüks meist nende asemel ei erineks neist.
Vilps
MemberOsa ei kavatse küll võtta, aga tahan lihtsalt mainida, et tegemist on superhea seltskonna mänguga.
Vilps
MemberVanemad küsisid, et mida ma tahan – ütlesin, kes teab juba mitmendat aastat järjest, et pole midagi vaja. Minu jaoks need kingitused on jõuluajal viimane asi, mille peale mõelda või mida tahta. Ei oska nagu soovida ka midagi, kõik normaalseks eluks vajalik on olemas. Kui oleks võimalik, siis paar kulpi tarkust võiks juurde saada ja teiseks, kui eraelus natuke asjad selgemaks saab, siis oleks ka väga tore. Midagi paremat on raske tahta.
Vilps
Memberaga muidu kõik sobib ?
Ei ole erilist kvaliteeti selles kavas – puuduvad nii head valgud, mida üldse vähe ja head rasvad. Peale trenni võiks ka ikka valku endale lubada, mitte ainult süsivesikuid. Massi peaks nüüd küll tulema, küsimus on ainult, kui kvaliteetselt.
Vilps
MemberMa ei saa aru, miks neid seljaharjutusi nii palju on. Tee 4 harjutust, kokku ca. 12 seeriat ja rohkem pole sul vaja. Ürita igas harjutuses pigem maksimum võtta, mitte end kvantiteediga tappa. Triitsepsi päeval teeks ka väikse muudatuse, prantsus surumise või ploki surumise asendaks mõne baasharjutusega – näiteks kitsa haardega surumine või rööbaspuudel surumisega.
Vilps
Memberpaluks siis abi mõnelt teadjalt,millal ja mida süüa. tegelen olenevalt aastaajast regulaarselt korvpalli ja jalgpalliga,2 korda nädalas käin ka vabadel päevadel jõusaalis. talvel lisandub trennile õhtuti paar tundi hokit ja suvel tegelen lisaks ka kettaheitega. aga probleem selles,et sooviksin ikka korralikult taastuda,kiiremalt lihast kasvatada jne. toitumiskava mul pole,aga sooviksin siis teada,et mida on soovitav päevas tarbida,et trennist viimast võtta. mis aineid oleks vaja rohkem tarbida? ma mõtlen selle all seda et mõned söövad mingite ainete saamiseks palju muna,teised söövad kohupiima jms. olen foorumit kõvasti uurind ,kuid ei ole leidnud sellele küsimusele piisavalt head vastust. oodatud on kõik soovitused toitumise koha pealt ning igast hea nipid tervislikuks toitumiseks. praegu söön umbes nii: 8.00-võileivad,12.00-supp või kartulid,18.00-õhtusöök(kartul,liha,kala jne..) ja siis umbes 22.00 teen veel võileibu.Kindlasti peale toitumise pead sa ka omale treeningul mingisugused eesmärgid seadma – praegu ma vaatan, et sul on kõik seal segamini ja tahad mitut asja korraga saavutada. Pane prioriteedid endale paika. Kas tahad olla edukas jõusaalis, korvpallis või mõnes muus kümnest spordialast, mille sa välja tõid. Või lihtsalt mitmekülgselt areneda. Vastavalt oma põhitrennile saad paika panna ka jõusaali treeningu. St. millele peaks seal keskenduma, kas eesmärgiks lihaskasv ( kahtlen, kas seda saad, kui tegeled veel erinevate aladega) või mõne muu kehalise võime arendamine. Vaadates, et tegeled suuresti sportmängudega aasta läbi, siis usun, et peaksid oma jõusaali kava selle järgi seadma. Ehk tegelema rohkem plahvatuslike harjutusega – rinnale võtt, rebimine, hüpped kangiga jne – samuti miks mitte plüomeetriat sisse panna. Kui sa käid kaks korda nädalas jõusaalis, siis lihaskasvu on seal keeruline tahta. Usun, et kui sul teised trennikaaslased sellise trenniga ei tegele, siis kindlasti võid nende ees väikse eelise saada.
Toitumise koha pealt on sul tõesti asi paigast ära. Kasuta otsingut, sealt leiab väga palju artikleid toitumise kohta. Vastavalt eesmärkidele pead toituma. Ära jumala eest karda süsivesikuid, ka mitte kiireid, sest taastumise koha pealt, on need peale intensiivset trenni vajalikud. Sportmängudega tegeledes peabki vähemalt poole sinu päevasest energiavajadusest sisaldama süsivesikud. Kohupiima ja mune süüakse just nende kvaliteetsete valkude pärast, kindlasti ka sina peaks erinevaid piimatooteid ja mune oma menüüsse lisama.
Vilps
Member200 g kaerahelbeid4 muna
100 g võid
100 g väikseid rosinaid
50 g kookoshelbeid
2 tl kaneeli
4 tl kakao 99.9 %
1. Segada kõik kokku massiks ja teha lusikasuurused pätsid ahjuplaadile.
2. Küpsetada 225 * juures ca 30 min.
Kogused on arvestatud ühele ahjuplaadile.
Huvitav ja lihtne retsept – oleks hetkel rosinaid, siis asuks tegema:)
Vilps
Memberkoolipäevadel on nii et hommikul kell 8 sööma lõuna kell 13 siis peale kooli 15.00 või siis peale trenni 17.00 ja siis 18.00 siiis 21.00Ega siin imestada pole, et sul kaalu juurde ei tule, kui just need portsud sul pole megasuured, milles ma kahtlen.
Lisa üks toidukord hommiku ja lõunasöögi vahele. Enne trenni söö ka midagi, see kella 15 aeg oleks normaalne. 5 toidukorda võiks vähemalt ära tulla.
-
AutorPostitused