Vilps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vilps
Memberhhaha, mul kasuisa pole kunagi trenni teinud ja sööb suvalist paska sisse mis ette juhtub ja siis hädaldab et on nõrk tervis, ma ütlen mine tee natuke trenni ja jälgi toitumist ” ma nii haige et ei saa”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama seis siin. Mu isal probleeme kõrge vererõhuga ja vähemalt viimasel ajal õgub iga päev mingeid tablette sisse. Täna jälle ütlesin, et kas äkki ei oleks targem oma menüüd muuta, probleem on ju suure tõenäosusega sealt alguse saanud. Mu isa sööb ka loomulikult “normaalselt,” soolapeki praadimine on siinmail tavaline nähtus ja õhtused võileivad on igapäevased:)
Ja siis loomulikult käib talle pinda ja muretseb minu pärast, et ma igapäev 3 muna ära söön.
Vilps
MemberSelliste noorte inimeste puhul on vanemate osakaal kogu selle treeningu ja toitumise juures väga suur. Kui ikka vanemad ei liigu ega tee trenni ning süüakse ka kõike, mis ette juhtub, siis on ülimalt suur tõenäosus, et lapsest saab täpselt samasugune.
Iseenesest oleks huvitav teada saada, mis sellest tüdrukust saanud on – täpselt aasta aega tagasi andis endast esmakordselt märku. Ideaalis võiks ta praegu olla 20 kilo kergem, nagu tahtis. Millegi pärast usun, et reaalsuses see nii pole, aga loodan, et eksin.
Vilps
MemberMa ei saa aru, miks on vaja vaeva näha ajateenistusest ärasaamisega. Enam madalamale ei saa langeda, kui lolli mängimine ja enda häbistamine teiste ees. San aru näiteks noortest isadest, kes tõesti ei peaks minema, aga kõik teised peaks siiski minema.
Vilps
MemberMulle näib, et see, mis kõnealuse saatelõigu nii elevusttekitavaks muutis polnud mitte kinesioloog, ega ka neiu, vaid saatejuhi mitteaustav suhtumine bodypumpi kui treeningmeetodisse. Selline põhjendamatu üleolev ülbus mõjus pärssivalt ka tagasihoidlikule, ent asjalikule vanakooli mehele, kelle kommentaarid jäid Reikopi pop-ülbuse taustal suhteliselt õhku rippuma ja kaootiliseks. Üldiselt tegid lõigu lõpuks kõik end lolliks! Halb režii või… või kes seal ülesehituse eest vastutav on??!Tunnen seda jõusaali treenerit, kes seal intervjuud oli Reikopile andmas. Rääkisin temaga ka sellest saate asjast ja ta ütles, et väga keeruline oli Reikopile midagi seleteda, kuna ta ei ole ekspert ning ei tea asjast midagi.
Vilps
MemberMassikava nagu aru saan? Võiks eesmärke ka selgitada, et lihtsam oleks ülevaadet anda.
detsember 26, 2009 at 6:48 p.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #245520Vilps
MemberAga millistes tavatoiduainetes muidu seda tsinki ja magneesiumi leidub rohkem ?( võimalik et loll küsimus, aga ei ole teadlik lihtsalt sellest )
Magneesiumi esineb rohkesti värskete taimede rohelistes osades, näiteks spinatis, õlirikastes seemnetes (päevalilli, seesam), mitmesugustes kaunviljades, kapsas, peedis, kartulis, sibulas tillis, peterselli- ja sibulalehtes, samuti idandites, pähklites, ning kõikides tugevakestalistest teristest valmistatud teraviljasaadustes. Loomsetest toiduainetest sisaldavad rohkem magneesiumi piim, linnuliha, kalaliha, austrid. Märkimisväärselt on magneesiumi ka pärmides ning seentes. Peamised Zn sisaldavad toiduained on molluskid, krabid, loomaliha ja -maks, kala, muna, piim ja piimatooted (juust, jogurt), kaunviljad (erinevad hernesordid), idandid, täisteraviljatooted, (rukis, tatar, kaer), tomat, sibul, salat, vetikad, kõrvitsaseemned, puuviljad (pirn, õun, ploom) ning pärm.
Keskendu pigem oma toitumise korrastamisele, et sööksid normaalselt…alati ei ole vaja tabletipudeli kallale minna.
Vilps
MemberTreenerid räägivad, et puhas vesi kõige parem. Ei ole need spordijoogid ka imetegijad kui muu paigast ära.Paluks enne mõelda, kui trükki midagi läheb:)
Vilps
Membertere olen kohnavoitu noormees,tahaks kodustes tingimustes 5kg juurde vötta nii rasva kui ka lihast mida ma selleks tegema pean.toitumise kohta olen lugend siin aga just see füüsiline pool.kaks vana hantlit on olemas kaSellest loen välja, et see on väga keeruline, vähemalt lihase juurde saamine. Kaks vana hantlit ei aja asja kindlasti ära. Kui ikkagi võimalik, siis proovi endale jõusaal leida.
Vilps
MemberHD-R(uus)Hard Trainer’s Recovery Drink
oleks vaja hädasti
Kui on hädasti vaja, siis poodides on ju alati olemas. Huvi pärast – kas ilma selleta ei saaks hakkama?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise tahaks Fasti kreatiini oksjonil näha…
Vilps
MemberTraditsioonid sellised, et jõulude ajal ikka vähe priskemalt saab süüa. Miks sa nii negatiivne oled koguaegNõustun. Iga inimene ise teab, palju endale lubab. Ei pea ju figuurile ja kehakaalule 24/7 mõtlema. Alessandro ainult vinguks, isegi jõulude ajal.
Vilps
MemberKehakultuurlasele omaselt olen üritanud ennast tagasi hoida ja tervislikult toitunud:
– 3 verivorsti
– mõned sajad grammid liha
– kaks kartulit
– riisi-makra salatit paarsada grammi
– komme hunnikute viisi
– maailma parim kringel, otse ahjust tulnud 500g +++
– Coca-cola, mida tavaliselt tarbin korra aastas
– hapukapsas
– roheline salat
– piima üks klaas
Vilps
MemberTekkis selline küsimus, et kui paljud foorumikülastajatest enamvähem arvet peavad oma treeningute mahust aasta lõikes?Minu treeningud 2009 aastal on olnud umbes nii:
200 jõusaalikorda, kuna kava on neljaks jaotatud siis iga grupp umbes 50 trenni (v.a. kõht, mida on üle trenni ja kokku seega umbes 100)
25x10km jooksu
25x10km sõudeergomeeter
80x1km ujumist
Kokku seega umbes 330 trenni aasta peale (igapäevaselt katsun ühe trenni teha, üliharva kui 2 on per päev olnud)
Keskmise harrastaja kohta käib kah:-P
Kui palju tulemused nende 200 jõusaali korra peale suurenesid?
Vilps
MemberJõutreeningu eel rohkelt aeroobset või ujumine kompenseerib selle?Kuid kumb variant oleks siiski parem. Šokimeetodiga, ehk kohe jõusaali, või siiski rahulikult keha üles turgutada, ehk kuu aega baasharjutusi kodus tehes ning sörkida?
Kohe jõusaali minek ei oleks šokimeetod – kui sa hakkaks seal kohe maksimaalselt pingutama ja ennast tapma, siis oleks juba teine teema. Loomulikult mine jõusaali ka kohe. Esimesed kuu aega tee lihtsalt rahulikult 2 korda nädalas terve keha treening, et rahulikult koormustega harjuda. Ja sörkimine, miks mitte. Aeroobne treening aitab paremini ka jõusaalis vastu pidada.
Vilps
MemberMillest see 15kg koosnes?Seletan natuke lahti oma olukorda. Alguses olin Tapal, algas NAK – esialgu üldine osa, seejärel läks erialade valikus. Valisin meditsiini ja sellega seoses saadeti 2 kuuks Tallinnasse Vahipatti. Territoorium väike, aeroobsega ei tegelenud ning tegin jõudu 3-4 korda nädalas. Hea jõusaal on seal. Muul ajal sõin ja päevad läbi istusime klassis:)
Lihast tuli kindlasti juurde, raske öelda, mis koguses võrreldes rasvaga. Aga olen rahul, käed on suuremad ja ise olen tugevam ning suurem. Korvpallis tuleb väga kasuks. Praegu enam sellise nö. kulturisimi trenniga ei tegele – pigem ÜKE ja plahvatuse arendamisele suunatud. Kui natuke oma ego upitada, siis füüsise poole pealt suuremale osale meie meistriliiga korvpalluritest kindlasti alla ei jää.
edit: mainiks veel seda, et kaal oli 100kg tipu ajal, umbes pool aastat tagasi veel, kui sealt ära tulin. Hetkel näitab pikemat aega alla 95…NATO testis kahjuks 300 ära ei tulnud, 296 jäi parimaks – pikem jutt, miks ära ei tulnud:)
Vilps
Membertervist!küsimus sidepatist.
3x päevas soe söök ( saia, leiba ei söö )
2x päevas valgusheik ( hommikul munchin pähkleid(kooritud hiina maapähklid) peale, õhtul peale trenni dextroosiga)
kreatiin tuleb ka varsti menüüsse.
mingi L-glutamiin määriti ka pähe aga seda ma hakkan kevade poole õgima, kui rasva% madalaks teen.
trenni teeb korralikult ja vahepeal joon veel palju teed.
mis on selle skeemi pros/cons ? hea skeem?
kommentaare palun!
hetke andmed: 177cm, 73kg, NATO test ~245
,aitäh
Usun, et sellega saad massi kindlasti juurde, kuna ajateenistuses toidud koosnevad suures osas süsivesikutest. Ise võtsin ajateenistusega juurde 15 kilo, hetkel olen vähemalt 5 kilo alla võtnud. Usun, et sellest dieeditsüklist, mis sul plaanis on ei tule midagi välja. Kui ma nüüd õigesti aru sain, et see sul ajateenistuse ajal plaanis on.
-
AutorPostitused