Vilps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 16, 2010 at 9:56 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #256707
Vilps
MemberMeeste 12.5 km. jälitussõidu laskesuusatamises ennustuse võitja on _T_!!! PALJU ÕNNE!!!Eestlased olid siis vastavalt- Tobreluts 48 ja Käiv 50
Siin siis kogu järjestus
1._T_ -5
2.Nesatur -8
3.Raino6 -9
3.-AJ-Styles -9
5.kike89 -10
5.LauraL -10
7.JarmoOberst -11
7.RaigoKuusnõmm -11
7.vaher -11
7.Alar -11
7.Midri -11
12.Ronn -12
13.smitser -13
14.Erkko -18
14.cubone -18
16.Djud -20
16.Draakon40 -20
16.kimmel -20
16.soomusk -20
16.re1nart -20
21.Samakamees -21
22.Larry -22
23.RistoTeng -23
24.mr815 -24
24.HEIKI67 -24
26.bebe -26
27.ranger -27
28.kaspa -28
29.-Egert -35
30.monkeymon -36
31.Tzaby -39
Aitäh!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui võimalik, siis võib mulle auhinna näol taas fitte lisada, kui just sponsoritel selle vastu midagi pole. Mul väga vahet pole, lihtsalt endal mugavam.
veebruar 16, 2010 at 7:24 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #256656Vilps
MemberMa ei saanud nüüd sellest mõttest aru, et miks oli nutvat Eveli Sauet vaja intervjueerida…Kuuse oleks võinud ta kiirelt minema lasta.
Vilps
MemberPajulahti on suht kobe tüdruk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul jäi esimese neiu peale suu lahti. Enam ideaalsemat pilti pole võimalik vist teha.
veebruar 16, 2010 at 3:01 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #256578Vilps
Memberhaah, kavaal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Otil nüüd vähem peamurdmist, mida teha, kui tuleb ette esikoha jagamist. Win-win olukord kõigile:)
Tänud Indrek Viska!
veebruar 16, 2010 at 2:39 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #256567Vilps
Member20.30 Naiste 10 km, jälitussõit
Eveli Saue – 35
22.45 Meeste 12,5 km, jälitussõit
Indrek Tobreluts – 43
Kauri Kõiv – 50
Vilps
MemberJep. Neid on jummala hea igale poole toppida
??:”> Kastmeks teha on eriti luks värk veel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Head on nad küll, keedan neid nädalas paar korda salatisse. Väga odav võrreldes tavalise kanafileega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2010 at 2:26 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #256564Vilps
MemberMeeste ja naiste auhinnad on ikka eraldi nagu lubasin, lihtsalt mõtlen mida teha kui on 4 õieti ennustanut….
??:”>
Panen lähiajal välja kuidas auhinda jagada.
Lihtsalt ettepanek – mul seda Olimpi kilost pakikest nii väga vaja pole. Võin leppida ka samas väärtuses FITidega:D
veebruar 16, 2010 at 6:34 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #254328Vilps
MemberKas siin meeste ja naiste sõitu kokku ei võetagi – jääb eraldi arvestus? Ilmselt Ott, kes siin sponsor on oskab paremini öelda.
veebruar 15, 2010 at 8:50 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #256464Vilps
MemberVäga tihe ennustamine oli (just eesotsas)Ega siin midagi keerulist polnud. Teada oli põhimõtteliselt, et Smigun lõpetab kõrgel. Mannima oli pähkel:)
Kas siis tuleb eraldi või mehed ka juurde?
Vilps
MemberKolmapäevase ülekeha kava võid siit võtta – http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=20
Mina ei teeks esmaspäeval ja reedel peale hüppeid veel ülakeha. Usun, kui sa ikka selle kava korralikult läbi võtad, siis ka ise näed, et lihtsalt ei suuda.
Vilps
MemberKiidad oma ülekeha, aga kuidas on lood jalgadega? Need ka lihases?
Selleks, et kõhulihased nähtavale tuleks, pead oma toitumist korrigeerima. Loomulikult on keeruline head kõhtu saada, kui magusale järgi annad ning õhtuti süsivesikuid (tavapärane õhtusöök) sisse ajad. Kõhulihaste treening kena 6-pakki saamises on minimaalne. 3-4 treeningut nädalas on täiesti piisav. 98% osal sinu rasvakihi kaotamises lasub toitumisel + aeroobsel treeningul.
Usun, et su tuttavad on lihtsalt ektomorfid, kõhnad poisid, kel massikogumine tsipa keerukam. Noortel ja kõhnematel on ikka kõht paremini väljas.
Kui tahad kaalu kaotada (DIEET), siis tähendab, et pead päevas vähem energiat tarbima, kui endale sisse sööd. Dieet ei tähenda nälgimist, see pole kunagi hea. Lihtsalt menüü kohandatakse vastavalt vajadustele. Süüakse ikka 4-6 korda päevas, ainult väiksemates kogustes ning õigetes vahekordades toitaineid.
Aeroobset võid alati ka peale jõutrenni teha 2-3 korda nädalas 30 minutit. Vaata, et end üle ka ei treeni.
Soovitan otsingut kasutada ja artikleid lugeda. Trüki sisse näiteks kõhulihased, aeroobne…leiad kindlasti midagi head.
Kuidas sinu praegune jõusaali kava välja näeb?
edit: kirjavead
veebruar 15, 2010 at 5:26 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #256394Vilps
MemberAivar Rehemaa – 28Karel Tammjärv – 69
Aga kas need lähevad siis eraldi arvestuse alla ka?
Usun, et siiski kokku…Mõttekam ka ühtepatta panna. Mõlemal alal ainult 2 sportlast.
Vilps
Memberkäisin arsti juures ja rääkis siis et mul on nõrk süda ja soovitas 1 kg alla ka võtta ise muidu18a vana poiss see neljapäev saan 19
pikkus:173cm
kaal:77kg
jõusaalis olen käinud hetkel siis 6 kuud ja 4korda nädalas .
oskab keegi öelda siis kuidas saaksin südame paremasse vormi ja 1kg alla
iseenesest teen sõudeergomeetril umbes 10min sooja kiiremas tempos aga jah kaal suht kõigus 77 ja 65kg vahel.
Sain ma õigesti aru – arst soovitas ÜHE kilogrammi alla võtta? Või siiski 10?
Südame tugevdamiseks on mõeldud aeroobne treening. Ehk ükskõik milline vastupidavustreening – ujumine, jooksmine, suusatamine, rattasõit.
Vilps
Member60min ujumist nädalas on kindlasti hea koormus südamele.Tegelikkuses jääb sellest koormusest kindlasti väheks, et aeroobset võimekust arendada. Ideaalvariant oleks kolm, aga usun, et esialgu piisab ka kahest mingile tasemele jõudmiseks.
Vilps
MemberTrennis käin 3päeva nädalas,oleks muidugi tahtnud 5 aga aega pole.Minu jaoks on oluline mis tõhusam on,arvutasin välja et hinnasuhtes teeb sama.Mida ise jood peale trenni?Ise olen toidulisandeid (valgu+süsivesikute pulber) just selle mugavuse tõttu tarbinud. Praegu ei joo peale trenni mitte midagi – kohupiim või kodujuust ja banaan.
-
AutorPostitused