Vilps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vilps
MemberIse õpin ka kehakultuuri, seda Tallinnas ning magistrantuuris. Tartuga võrrelda ei oska, aga seal peaks kogu see teema parem olema – vähemalt juttude järgi. Aga nüüd Tallinnas ka see halb pole. Loomulikult saab natuke nuriseda, aga ei saa väita, et pole midagi juurde õppinud. Meid tehakse pigem õpetajateks, Tartus pigem treeneriks. See nüüd ei tähenda, et kui TLÜ-sse lähed, siis seal treenriks ei saa. Ma ise saan millalgi kooli kaudu (ühe aine abil) treeneri paberid korvpallis ning jõusaali omad samuti. Eks endal peab ka tahtmist olema ning kooli kõrvalt muid asju lugema.
Mida peale kehakultuuri teha? Ma ise loodetavasti hakkan varsti korvpalli trenne andma, olen seda tööd ka minevikus teinud, väike paus oli sees. Sügisest taheti mind ühte kooli kehalise kasvatuse õpetajaks. Loodan, et selles suhtes läheb kõik hästi.
Tänapäeval selle karjääri valikuga tuleb üsna ettevaatlik olla. Pead teadma, kus ja kellest puudust on. Midagi mõttetud pole ka vaja valida ning millega tulevikus midagi teha pole.
Vilps
MemberEsmane eesmärk on suurendada jõunäitajaid ja mingil määral ka liha kasvatada. Westside sobib hästi, kuna seal on ka kiiruslikud/plahvatuslikud päevad, mis tulevad kindlasti korvapallile kasuks.Mis trenni ta veel ja kui palju lisaks sellele neljale jõusaali päevale?
Ma loodan, et viitsite natuke temaga katseid teha. Kiirust, hüpet ja vastupidavust kontrollida (enne ja pärast).
Vilps
MemberSaan siis aru, et temast tehakse pigem kulturist mitte korvpalli suunitlusega trenn?
Vilps
MemberVäga huvitav projekt – kindlasti jälgin. Mida veel tahaks näha on see, et tehke mõned testid, kui võimalik. Vertikaalne hüppe,
10-15m sprint, pikamaajooks (näiteks cooper). Tahaks näha, kui palju need selle kavaga muutuvad. Mina korvpallurina sellise kavajärgi treenima ei hakkaks. Teiseks, miks tahab 193cm (olen ise sama pikk) mees kaaluda 100kg. Olen ise seal ära käinud ja see ei ole hea.
Igatahes edu, tahaks näha, mis välja tuleb.
veebruar 22, 2010 at 5:49 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258412Vilps
MemberUdras ja Ojaste – 17
Kümmel ja Saarepuu – 7
veebruar 22, 2010 at 4:32 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258385Vilps
MemberKas teine ja kolmas kohe ei saa fitte?ei
Vilps
MemberEi oska välja tuua põhjust, miks peaks mehed solaariumis käima. Kulturistid vast võistluste tõttu, aga muude inimeste kohta küll põhjust ei tea. Kui ainult, et nende arust on neil siis parem välimus. Sellepärast käivad ka ju naised. Kui inimesel on selline normaalne tagasihoidlik pruunikas nahk, siis on veel normaalne. Aga tänapäeval naised vist ei adu absoluutselt, kus kohast see piir jookseb. Grillkanad (vabandust väljendi eest) ei ole eriti kenad, rikub välimuse ära. Liigpruuni nahaga noormeestest ma rääkima ei hakkagi.
veebruar 22, 2010 at 12:34 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258333Vilps
MemberEnnusta ja võida Vancouveri OM mängu võitjad saavad kõik 500Fit.i, kui on näiteks üks või rohkem võitja lähevad Fit.id jagamisele.Kandsin Fit.id üle järgmistele võitjatele
Kimmel
Djud
Heiki67
Midri
Mr815
Ronn
Kui veel natuke vana asja meelde tuletada, siis ühe ennustuse eest pole ma saanud. 16. veebruar LK 11 siin teemas. Olimpi toode oli auhinnaks siis.
Tean, et siin on asi väga segaseks läinud. Kui järgmisel korral sellist üritust teha, siis võiks ennustus kesta kauem. Näiteks tiitlivõistluse algusest kuni lõpuni. Ja võistluse lõpuks esikolmik võiks saada midagi.
Vilps
MemberAinult jõusaali kaarti polegi????Ilmselt sellepärast pole, sest see tavaline jõusaali ruum on kohe areeni kõrval ning keegi eriti kontrollida ei saa, et sa areenilt ikka eemale hoiad. Kõik lihtsam ongi osta seal see areeni kaart kuuks ajaks 330.- eest. Nagu ütlesin on seal areenil ka jõusaaliseadmeid ning saab seal kõik ära teha. Hantleid seal väljas küll pole, kuid muude asjade üle nuriseda ei saa. Jalgadele saab kõike teha – kükke, jalapress, mitu varianti säärtele jne. Saab ka ülakeha teha, kange ja kettaid piisavalt. Seal areeni kõrval on see eraldi jõusaaliruum samuti. Pole veel tähele pannud, et keegi seal midagi kontrolliks. Sinna saab alati sisse hiilida, kui vaja hantleid kasutada või midagi muud teha.
Vilps
MemberMina ise treenimise eest maksma ei pea…
Kuna nädalas korra on trenn ka Tallinna Spordihallis, siis kindlasti soovitan seda kohta. Hinnad on väga odavad ning hea koht on. Seal võid osta põhimõtteliselt kergejõustiku areeni kaardi kuuks ajaks 330.-. Areenil on olema jõusaalivahendid samuti.
Teine võimalus on osta seal kergejõustiku areeni + jõusaali kaart, mis on kallim loomulikult. Samas selle esimese ainult areenile lubava kaardiga saab jõusaali ka “salaja” minna:)
Vilps
Memberhahahahaa, sul ei ole aega, et teha sheiki omale ja tahad selle veel omakorda asendada millegagi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ta tahab pulbri mõne toidukorra asemele panna.
Vilps
Memberkõigil sellised karmid bicepsid no ei saa aru , mul ei arene see siis üldse hästi nagu ma aru saan.Muuda midagi treeningus. Iga paari nädalatagnt võid superseeriad (trisette jne) teha. Või teine võimalus, tee kaks trenni nädalas. Ühe võid sellise raskemapoolse teha, teine tsipa kergem.
Endal tegelikult sama mure, et käsi peaks natuke suurem tegelikult olema.
veebruar 21, 2010 at 10:35 e.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #257941Vilps
MemberKas tuleb veel kerge update enne südaööd?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et keegi ei kahtlegi selles, et sa juhid.
veebruar 21, 2010 at 9:55 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257915Vilps
MemberTzabyle tegid peaaegu kõik ära:DMina ei teinud – olen pettunud:) Ilmselt olin liiga optimistlik meie suusaturistide suhtes.
Vilps
MemberTereMis oleks umbes minu maksimum raskus mida jõuaks suruda rinnalt,kui ta tegin viitati 5×5 90kg.
Enda näitel.
Suudan ise ka hetkel 5x5x90 maksimaalselt ära suruda. Ja rekord 105. Usun, et ka sul tuleb sinna kanti. Loomulikult üldistada vist ei saa. Aga üle 110 ei usu.
-
AutorPostitused