Vilps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vilps
MemberJooksmine on üle 95 kilostel sisuliselt keelatud, kuna kahju, mis sa sellega oma liigestele teed, ületab kasu. Pigem soovitaksin kõndida, ujuda ja ellipsi peal kardiot tehaKust kohast sa nüüd selle numbri võtsid? Kui kellelegi sellist asja ütled, siis selgita, et millistele inimestele täpsemalt. Puhtalt kaalu järgi ei saa lahterdama hakata.
Vilps
MemberSpordipsühholoogia seisukohast on oluline siiski järkjärguline eesmärkide seadmine. Me võime ju suurelt mõelda, nagu ka Gerd Kanter mainis, kuid erinevalt temast, peab 99,9% inimesi lõpuks pettuma. Loomulikult võib ühe inimese “suur” eesmärk olla teise “väike” vaheeesmärk. Seega palju oleneb ka inimesest. Iga eesmärgi seadmisel tuleb paika panna ka ülesanded, mis on selle eesmärgi täitmiseks vajalikud.
Kunagi väga ammu lugesin ühe ujujast, kes 90-ndatel tuli olümpiavõitjaks. Pole täpselt need faktid enam meeles. Igatahes point oli selles, et too ujuja oli endale seadnud väga palju vaheeesmärke enne neid olümpiamänge. “Et sel hetkel pean ma olema nii kiire, olümpial olen nii kiire ja selle tuemusega ma võidan.” Lõpuks tuligi ta olümpiavõitjaks.
Vilps
MemberHakka regulaarselt treeningutega tegelema. Olgu selleks jõusaal, harjutused oma keharaskusega, aeroobne/anaeroobne treening vms. See rasv ei ole sul praegu ainult kõhu peal ainult, vaid igal pool. Kui saad kõhtu väiksemaks, siis see välimust väga ei muuda ega mingeid lihaseid välja too. Oled lihtsalt kõhnem, kogu moos. Regulaarne trenn taha, toitumine asjalikumaks (ei ole sellega praegu kursis) ning järgmiseks suveks olen kõvasti paremas seisukorras, kui praegu.
Vilps
MemberHuvitav mees see Karask.Kangi tõsted rinnalt üles koos pöördega 3 x 12 (paus 60 sek)
Eesmärk: Delta- ja õlalihased
Tõstab kangi rinnalt ja treenib delta- JA õlalihaseid.. seda veel pöördega..huvitav kumbasid siis treenib, kui pöördeta teha, kas delta või õlalihaseid..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle tundub et tal on läbivalt probleeme aru saamisega, kas tõmbab, painutab või surub või tõstab..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sarnase harjutuse puhul võib kord tõmmata, kord suruda.. või rinnale tõsta ja sealt peakohale tõsta.. ei jäta nii professionaalset muljet, kui alguses,,Biitsepsit tehes näiteks TÕSTAB küünarvart.. mina tavaliselt painutan..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Delta ja õlalihastega on ta tõesti natuke rappa läinud. Samas, kui sinu poolt väljatoodud biitsepsi näitesse süveneda, siis tema on rohkem õigus.
Õlavars ja küünarvars on harjutuse algfaasis all ehk sirged. Siis biitsepsit treenima hakates ta ju reaalselt tõstab oma küünarvart üles poole. Tegelikult oleks õige sõnastus, mis ka sinu poolt toodud painutamine vaid hoopiski kõverdamine. Painutamine ei sobi kohe kindlasti.
Kõverdamine, sirutamine on õiged väljendid.
Vilps
MemberMissugune näeb sinu praegune menüü välja. Tihtipeale aitab juba seal mõningate muudatuste tegemine.
Pigem ära võtagi nüüd eesmärgiks kaheksa nädala pärast kergem olla. Muuda enda elustiili, et pidevalt korralikus vormis olla.
Ning hakka sellega vaikselt, aga kindlasti järjepidevalt tegutsema. Üldjuhul lõppevad sellised kiired kaalukaotused läbikukkumisega.
See tähendab, et võid ju korraks ennast kergemaks saada, kuid need kilod tulevad vähemalt sama kiirelt tagasi.
Eemalda oma menüüst igasugune rämps, maiustused, suhkrujoogid. Ära nälgi, sööd 4-6 korda päevas ca. kolmetunniste vahedega.
Kui siit mõnelt targemalt ei raatsi toitumiskava tellida, siis on ka odavamaid võimalusi. Kõige lihtsam, uuri ja loe – Internet ja see sait on igast
kasulikku materjali täis. Natuke kallim variant. Osta Muscle ja Fitness ajakiri, kus on pidevalt erinevaid treening- ja toitumiskavasid ning muud kasulikku lugemiseks. Võid kindlasti ka nende kodukat uurida, kust saab tellida vanemaid ajakirju peaaegu niisama.
Vilps
MemberKuidas jalgpalliga massi kasvatada. Aitäh!See pilt, mille sa näiteks tõid, on aastatepikkune treening. Ega ühe aastaga ei tee mitte mingisugust imet, eriti, kui tahad jalgpalli ka mängida.
Suure töö pead ära tegema off-seasonil. Igakord laod korraliku põhja alla, hooaja sees hoitakse taset ning järgmisel off-seasonil jätkad sealt, kust pooleli jäid.
Targad raamatud periodiseerimise kohta soovitavad lihasmassi arengule panustada ca. 1-1.5 kuud off-seasonil.
Vilps
MemberOn võimalik 9 nädalaga silmnähtavalt peenemaks saada, kui teha aktiivselt trenni ja toitumist ka korrastada ? Eks neid üritamisi on varem ka olnud, aga no olen niiöelda murdunud ja alla andud. Seekord sooviks lõpuni korralikult välja minna ja ka soovitud tulemisi näha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis üheksa nädala pärast hakkab? Suvi?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vilps
MemberKui sinu kavast õigesti välja lugesin, siis treenid jõusaalis neli korda nädalas ning ainult rind, triitsps ja kõht? Vastates sinu küsimusele – Ei sobi. Ma tean, et sinu eesmärgiks on suvel rannas puhvis rinnalihase ning ägeda triitsepsiga laieneid lüüa, kuid olgem ausad – see plaan sul ei õnnestu. Võta endale normaalne treeningkava, mida leiab Internetis sadu, mis on kõik kindlasti paremad, kui see praegune sinu oma.
Selle Muscle+ või ka senikauks kuskile kappi ära panna. Pole mõtet niisama raisata.
edit: Kui sul on ainult kang, siis sellega saab juba kõike teha. Minul näiteks polegi rohkemat vaja, kui üht kangi ning ports kettaid.
Vilps
MemberJälle üks selline teema, kus enne lugema asumist teadsin, et väga palju teemasse minevaid vastuseid pole ning lõpuks jõutakse kükini…nagu tavaliselt.
Treenin otseselt biitsepsit väga harva, ilmselt heal juhul paar harjutust kuu jookusl. Otseselt sellel harjutusel minu kavas kohta pole, vähemal praegusel perioodil mitte. Üldjuhul, kui teen, siis hantlitega tehes on 20kg-sed, ca 6-8 kordust. Kangiga umbes 3x10x40kg.
Ega siin mingit standardit polegi. Iga üks teeb vastavalt treenitusele.
Vilps
MemberKahju, et positiivse proovi andis. Nagu pressikonverentsilt selgus, siis olukord on keeruline. Fakt on siis see, et halvad uudised. Minu silmis on igasugu dopingukasutajad, valemängurid madalam, kui muru. Olgu see sportlane eestlane või keegi muu. Samas kuulates neid Veerpalu sõnu, kus ta ütles, et tema pole midagi tarvitanud. Siis isegi usuks teda. Raske mitte uskuda vesiste silmadega sümpaatset inimest.
Ajakirjanduse koha pealt, kes igalpool on korralikult peksu saanud, talitas minu arust õigesti.
Vilps
MemberTervist . Olen 17 aastane , kaalun 69.7kg ning oleks vaja treeningu kava / söögi kava ,et suveks vormi ajada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suurem lootus oleks saada rinnalihas / kõhulihas .
NB! Suhteliselt peenike olen ka käe vartest ning öelge mida oleks teha kõige mõtekam ja kiirem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mida sööma jne jneSuveni on ligikaudu 2,5 kuud. Ei tea sinu praegust olukorda, kuid selle ajaga enam imesid ei tee. Võta eesmärgiks järgmise aasta suveks vormi saada.
Võid rahulikult tööriistade alt valida endale meelepärase kava. Rõhku pane suuremal jaol baasharjutustele. Söö rohkem, kui kulutad ning küll kunagi seda lihasmassi juurde tuleb. Praeguses olukorras oleks sul kõige targem siit saidilt erinevaid artikleid lugeda nii toitumise kui ka treeningu kohta.
Vilps
MemberTere, tekkis selline küsimus, et Muscle and Fitnessi ajakirjas on toitumiskava, mille hommikusöögiks on: 3 muna, 3 munavalget, viil juustu, oliiviõli, 2 tassi kaerahelbeputru. 1 tass kaerahelbeputru peaks olema keskmine täiskasvanu portsion ju. Mõõtsin ka ära koguse, ning et saada 2 tassi putru, läheb tarvis 1 tass kaerahelbeid ja 2 tassi vett/piima. Kas ainult mulle tundub see toidukord ülemõistuse suur või ongi tegemist kirjaveaga?Ei usu, et tegemist on veaga. Tass on ka minu arust selline lai mõiste. Mul on kodus neid vahemikus 200-500ml. Viga sealt ilmselt pole,
sest usun, et suure tõenäosusega on massikasvatamiseks või säilitamiseks mõeldud kavaga. Anna infot, mis seal kava juures kirjutatud on. Mis eesmärkidel jne. Kõik oleneb ju päevasest kaloraažist.
Vilps
MemberHalvasti sõnastatud, tobedale küsimusele ei ole küll nüüd keegi kohustatud ilusti kenasti vastama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris tihti on siin foorumeis selliseid 14-15 aastaseid teismelisi, kelle keelekasutus pole kõige parem. Kui küsimus ei meeldi, pead seda tobedaks, siis miks sa üldse pead vaeva nägema selle vastamise. Pole ju vaja.
Vilps
MemberValimas käidud! Olen ka üks neist, kellele meeldib kastikese juures käia. Ei võta palju aega ning selline mõnus tegevus.
Lugesin seda teemat ning Reformierakonda ja IRL-i tehti maha. Mul ei ole selle vastu küll midagi. Kuid kas keegi usub, et kui oleks valituses olenud näiteks kõike lubav Keskerakond või keegi kolmas, siis kas me oleksime praegu paremas seisus? Mina küll nii ei arva. Ning Keskerakonda iseloomustab Tallinnas toimuv. Mulle need valimislubadused pole üldse olulised. Kõige tähtsam on see, et vähemalt midagi täiesti sinnasamusesse ei keerata. Nagu näiteks see, mis Lätis toimus, veel Iirimaa ja Portugal. Tegelt on Eesti majanduskriisi ajal hästi hakkama saanud. Isegi Euroopa Liit on meid kiitnud ning muu ajakirjandus maailmas – kas mitte ei võinud selleks olla üks tuntud USA ajaleht. Täpselt ei meenu. Jürgen Ligi valiti aasta parimaks rahandusministriks Euroopas, mis on jälle väike positiivne märk.
Sama rikkaks või edukas võrreldes meie põhjanaabritega ei saa me ilmselt kunagi. Loomulikult on halb, et meie palgad on neli korda väiksemad, kuid sealjuures muud hinnad samal tasemel. Kindlasti on kõrgetes hindades ka süüdi mingil määral valitsus (aktsiis, käibemaks), kuid suurem osakaal vähemalt minu arvates kaupmeeste ahnusel.
Andsin oma hääle seekord IRL-i kasuks. Usun, et vahet pole kas IRL või reform, sest koalitsiooni lähevad nad ilmselt mõlemad. Ilmselt tulevad huvitavad valimised ning põnev vaadata häälte jagunemist.
Kes eile valimisstuudiot vaatas, siis see oli ikka mõnus huumor. Teeks ettepaneku ETV-le, et iga aasta 31.detsembril oleva Tujurikkuja võiks Eesti tipppoliitikute depatiga asendada. Saaks nalja rohkem, kui üheski muus naljasaates.