Vilps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vilps
MemberSelleks, et kaalust alla võtta ei pea minema jõusaali. Lihtsalt liigu palju, sõida rattaga, kõnni jne. Mina ei näe põhjust, miks sa peaksid jõusaali üldse tormama. Pole üldse vajalik.
Vilps
MemberPlaanin teha omale õhtuks kana koos konserv ananassi ja kurkidega? Praeguseks on kõhus suht õõnes juba, et tavaliselt ma oleksin juba midagi suhupistnud ja veel pealegi.Ma olen üritanud alati 3 korda päevas vähemalt midagi süüa, vahepeal siis vahepaladega ja vahepeal ilma. Oleneb, kuidas isu on. (muidugi selline korralik toitumine, kestab mul tavaliselt paar-kolm nädalat) siis on üks pisike aps ja lähebki kõik käest(kardan neid apse kohutavalt)
Võibolla on süüdi selles ka see, et ma ei tea toitumisest suurt palju..
Vanust on mul 23 ja olen 175 pikk, kaal siis praegu 88-91 (kõigub niiviisi)
Et siis saan ma õieti aru, et hommikul rohkem süsivesikuid ja lõunal vähem ja õhtul ültse mitte? (vabandan ette, kui sai valesti aru). Selle mainin ka ära, et õhtul pärast kella 6 ma üritan tavaliselt mitte süüa.
Üks imelik asi on ka see, et mulle pole kunagi pakutud, et niipalju kaalun. Välimuselt polegi nagu kõigehullem, ainult kõht ja sangad on suuremad.. muud häirivat nagu polegi, kustkohast siis selline müstiline kaalunumber?
Õhtusöögiks kana ja juurde toorsalatit on normaalne. Selleks, et hullu nälga ei tunneks, tulebki hommikul ja lõunal korralikult süüa. Ei hakka mingeid protsente välja tooma, aga üldjuhul ongi lõuna ja seejärel hommikusöök päeva suurimad toidukorrad. Õhtul tuleks natuke kergemalt võtta. Proovi siiski rohkem toidukordi teha, kui kolm. Piltlikult öeldes, tarbid sama koguse energiat, ainult jagatud väiksemateks portsjoniteks. Ära neid apse karda, kord nädalas üks selline petupäev, kus lubad endale natuke midagi magusat, on täiesti tavaline. Ongi selleks mõeldud, et sa päris “lolliks” ei läheks.
Ära peale kella kuut süüa karda. Kellaaajad ei oma tähtsus, pigem tuleb teada, millal mida süüa.
Alati võid ju endast mõne pildi lisada, et saaks seda nö. “probleemi” siis näha. Näo võid alati välja lõigata, aga see selleks:)
Vilps
MemberMa pean uurima, kas mul see ajakiri on.. kahtlen, aga siiski võin otsida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nii armas, et te siin nii abivalmid kõik olete.. ma tõesti sellest õiget toitumisest ei tea suurt palju. Olen kuulnud, et kui jätta enamus süsivesikuid välja ja toituda valkudest ja proteiinidest siis kaal pidavat ruttu langema..
Putrudest maitseb mulle ainult 4-viljahelbe ja tatrapuder. 4-viljahelbe putru olen tavaliselt teinud piima ja veega segamini ja söönud võisilmaga.
Tänane menüü on olnud selline:
Hommikul suur õuna
Lõuna: tuunikala-konserv õliga(õli kurnasin välja) 3 keedumuna ja marineeritud kurgid. 2 tassi rohelist teed siis 1tl meega
Vahepalaks on plaanis jälle õuna ja õhtu on veel lahtine
Lihtsalt harimise eesmärgil mainin, et valk ja proteiin on üks ja sama asi. Üks õun ei ole hommikusöök. Vahepalaks ei ole ka vaja neid õunu pidevalt sisse ajada.
Üks kiire näide…
Hommikusöök – 50 gr. kuivainena putru valmistatud piimaga; 1 muna, 30g pähkleid
Lõuna – 100g kanafileed, tatar/riis/2 kartulit, roheline salat oliiviõliga
Õhtuoode – 150g 5% kohupiima, 1 puuvili (nt. apelsin või greip vms)
Siis tuleb äkki trenn, kui käid..Peale trenni kas 100g kohupiima + banaan või mõni toidulisand
Õhtusöök – 150g kodujuust, juurde lisada näiteks üks krabipulk ja suitsukala, toorsalat hapukoorega, 1 tass rohelist teed meega
Trenni ära küll karda minna. Isegi, kui oled algaja, mis siis. Teed trenni ju enda jaoks, mitte teistele.
Vilps
MemberGTFO. See kindlasti ongi selline tõmbekas, et viiendat ei näe? Eksju?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb välja, et sa oled ka p***?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vilps
Memberon see halb?Kui sa kurdad on probleemi üle, siis peaks ju see halb olema:)
Vilps
MemberVõiks mingid vastused ka olla…näiteks viienda puhul, midagi nagu näeks, samas ei saa päris aru. Igatahes viiendat ei näe.
Can’t see circle 5: Possible latent homosexuality. Can be light uncontrolled accesses of attraction to the same sex.
Vilps
Memberaitäh seda mul just oligi vaja! Proovin 2 nädalat nii toituda, aga.. kas näiteks teed meega võib juua? Lemmik tee on roheline-apelsini tee, kui ma sinna sisse natuke mett panen, kas see on väga hull?Sellepärast ei ole vaja muretseda. Joo julgelt tass-kaks päevas.
Vilps
MemberSpordiarsti juurde jh? Sest oma arst ei oska midagi öelda selle kohta.Pakub ainult fastumit ning ütleb et lõpeta siis trenn ära.Kui ma teen iga päev eraldi üht lihasgruppi kas siis iga päeva lõpus võib kõhulihased ka ära koormata.
Sinu oma arst on..ma eeldan, et perearst? Ega nemad nii spetsiifiliselt tea selliste asjade kohta.
Kas sa plaanid hakat iga päev jõusaalis käima? Järeldan seda sinu viimasest lausest. Võta siit foorumist tööriistade alt korralik kava. Kõhulihaste arenguks piisab nende treenimsest 3-4 korda nädalas. Rohkem pole tõesti vaja.
Vilps
Membermul küünarnukk (parem) läks jaanuari keskel poksides katki. Kätt sirgeks lükata ei saa, terav valu lööb sisse. Üldiselt koormata üldse ei saa. Proovides kätekõverdust teha käib valus raksakas.Hetkel olen 2 kuud ainult sörkinud selle vigastuse küüsis.
on kellegil veel analoogset jama olnud? ja kaua paranaemine aega võttis?
Kas mitte viimane aeg ei oleks arsti juurde minna?
Vilps
MemberVõin teha oma 3-4 trenni nädalas ja teen ühe nendest aeroobse/kõhulihaste trenni?Ja proteiinijooki võin ka juua?
Hmm…et siis 2 jõusaali + 1 aeroobne või 3+1? Jah, miks mitte. Kõhulihaseid võib teha tihedamini ja peaks tegema, kui ainult üks kord nädalas. Eraldi kõhulihaste trenni ei pea olema. 10-15 minutit 3-4 korda nädalas ning täiesti piisab.
Jah, võid seda proteiinijooki ka juua – ära see sind ei tapa.
Vilps
MemberTänuud, üritan siis rohkem süüa ja trenni teha !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niipalju lisan juurde, et ega see 4 kilo sind päästa. Ei usu, et suurt see välimust sul muudab. See KMI on ka selline ..ei oskagi õiget sõna sellele leida.
Kui pikk sa oled hetkel ning palju kaalud? Mees/naine?
Vilps
MemberKüsimus selline, et käin viimasel ajal suhteliselt tihti jõusaalis ning keskendun massi lisamisele. Samas on ühest ülikooli aastast ette tulnud ka arvestatav kõht ning kõhulihastest pole enam haisugi.Samas käevarred ja jalad suhteliselt peenikesed ning treening isetehtud massilisamis treeningkava järgi.Kuidas te soovitaks, kas teha enne kõvasti jooksu ja kõhulihaseid, et kõht eest ära saada ja alles siis massilisamisele keskenduda.Või saab samal ajal treenides massi ka kõhust lahti…näiteks et teen üks kord nädalas ainult kõhtu ja üldfüüsist?Võtan ka whey proteiini segu.Pead endale kindla eesmärgi seadma. Pole mõtet samal kahte lindu minna püüdma. Oleneb, mis sinu jaoks tähtsaim on? Kui oled end täiesti käest ära lasknud ja on tõsised kaaluprobleemid, siis võiks tõesti esmajärjekorras mõned kilod alla võtta. Aga, kui on kerge kõht ees, siis ei ole mõtet sellele keskenduda. Usun ja olen kindel, et kui hoiad oma kaloraaži isegi esialgu kerges miinuses või nullis, siis sellest hoolimata saad kätele midagi juurde. See on minu enda näitel.
Selline mure, et mul on vasaku käe liigesed hästi nõrgad…käevarsi tehes ei kannata välja vasaku käevarre liiges….lendamisi tehes ei kannata välja küünarliiges kuid kõige ebameeldivaim on õlaliiges…kui see kangi surudes välja tuleb siis on ebameeldiv…valus küll otseselt pole kuid järgmine päev kui lihased valutavad, siis on aru saada et vasaku käe liigesed sellised valulikud.Kas tuleks arstiga konsulteerida või midagi ise tegema?Palju on öelnud et vähenda raskusi kuid siis ei teeks ma mõndade harjutustega ju lihasmassi ning lihased ise kannataks suuremat koormust välja kuid pean kordused katkestama kuna liigesed ei vea välja…räägin siis ainult vasaku käe liigestest?Siin oleneb, kui hull see valu on. Lihastreening iseenesest peaks sul neid käelihaseid ja liigeseid korralikult tugevdama. Selle viimase kohta – mõtle ise, kas sul on olulisem lihasmass või terve olla. Igatahes natuke keeruliselt sõnastatud sinu poolt.
Vilps
MemberMa tarbin ka praegu Hera80-t ja plaanin ka viinamarjasuhkurt osta.Küsimus on siis selline, et kuna juba Hera-ga on shake suht magus,
kas siis viinamarjasuhkruga läheb ta liiga magusaks?
Seda tuleb ju 2x rohkem panna.
Kaks korda rohkem küll ei ole mõtet panna. Näiteks mina panen vastavalt vajadusele ning trenni iseloomule. Kui on tõesti selline intensiivsem ja energiat kulutavam trenn, siis rohkem, muidu vähem. Üks lusikastäis Dextrot kaalub rohkem, kui sama palju valgupulbrit. Ise olen üldjuhul banaani või midagi sellist kõrvale võrnud ning üritanud mitte liiga magusat teha. Lõpetuseks, alati saad vett rohkem panna, siis ei tule nii magus.
Vilps
MemberTean, mis tunne see. Kui sul juba kolm korda on see vigastus tekkinud, siis kindlasti tuleks ta täielikult välja ravida. Teiseks, kasuta hüppeliigese kaitsmeid/sidemeid. Eks see ole korvpallurite tüüpvigastus. Kui korra läheb, siis võib see hakata üsna regulaarselt juhtuma. Sellised väiksed väänamised on üsna tavapärased.
Mida sa veel saad teha, et seda ennetada ja ära hoida või vähemalt vigastuse saamise riski vähendada:
– Alati tee korralik soojendus ning tegele venitamisega, mis on väga oluline
– Korralikud tossud aitavad alati hüppeliigest paremini hoida
– Samuti jõu- ja plümeetriline treening on väga head. Sellised plahvatuslikud harjutused tugevdavad liigeseid, lihaseid, kõõluseid
– Siis võib teha ka erinevaid tasakaalu harjutusi. Need on selleks, et sa suudaksid ennast maandumisel ja õhus olles kontrollida.
Nii palju oskan mina aidata. Keegi võib alati veel juurde lisada.
Vilps
MemberMida sa vajad kasvamiseks, on korralik toidukava. Need toidulisandid pole ka mingid imevahendid, eriti tavalised valgupulbrid. Pigem tee see üks sheik endale peale trenni ning ülejäänud toidukordade ajal proovi midagi normaalset süüa. Valkude ja süsivesikute vahekord võiks olla 1:2. Näiteks 30 valku ja 60g süsivesikuid.
-
AutorPostitused