Vilps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vilps
MemberÜks mu lemmik harjutusi, treenib kogu keha. Tehniliselt aga üpris keerukas, võttis ikka päris kaua aega et enam vähem selgeks saada ning siiamaani vajab tehnika lihvimist.Harjutuse nimetus on minu meelest veidi ekistav: kang võetakse tegelikult ju õlgadele, mitte kusagile rinna ülaosale.
Ütlen ausalt, sinu tehnika on üsna jube. Esmapilgul ei pannud tähele midagi, mis seal õige oleks olnud. Võib-olla see, et kang oli käes.
– kang peaks üles tulema möödas sääri, reisi jne…
– trapetsi töö (ehk õlgade kehitamine) + pöidadele tõusu on väga olulised. Need tuleb teha plahvatuslikult, et raskemat kangi, endale rinnale saada.
– tol hetkel, kui sa kangi jube üles saada oma trapetsi toel, siis pead ise kangiga alla pugema.
See video siin on ideaalne –
Vilps
MemberKirp on paksuks läinud:)
aprill 17, 2010 at 8:00 p.l. in reply to: Paluks asjatundlike kommentaare minu tänasele menüüle :) #265480Vilps
MemberÜtlen ausalt, tahaks sinu välimust ja probleemi näha. Kaalud kõigest 49 kilo, ma ei saa aru, kuhu maani sa tahad veel alla võtta. Te naised pingutate ikka tihtipeale üle. Ok, rasvakiht on jala peal – küsiks, mis selles halba on? Kui selle ära saad, siis peaks seal ju ainult lihas olema. Palju sul reie ümbermõõt üldse on?
Vilps
MemberOtt võiks siis mõne võistluse vahele jätta vahelduseks ja anda ka teistele “ilmselgelt peajagu kehvematele” võimaluse midagi saavutada
Vilps
MemberTervist!Uuriksin siin, et kas on kellelgi olnud tükk rinnas ( täpselt rinnanibu all, või isegi selle küljes nagu ). Ise olen noormees, vanust 18 ning selline tükk on rinnas olnud nüüdseks vähemalt poolteist kuud. Katsudes on väga vähe valulik ja selline väike ebamugavustunne on kohati. Hakkasin kasvama ka suhteliselt hilja, kas võib olla tegemist normaalse nähtusega noore mehe puhul?
Kõik kellel kogemusi või teadmisi sel teemal, siis aitäh vastuste eest!
Ära kuula soovitust, et kaob varsti ära või midagi sellist – usun, et too inimene ei ole jumal….
Kindlasti, tuleks arsti juurde minna. Ise tunned oma keha kõige paremini. Kui avastad midagi, mida varem pole olnud, siis kindlasti lasta kontrollida. Endal oli 2 aastat tagasi ka üks opp, kui kaela katsudes avastasin ühe mügariku.
Vilps
MemberMingisugune programm on hädiselt meeles “Air alert” vmsOtsi netist selle kohta infot,pidi arendama hüppevõimet
Vilps
Memberulme
Vilps
MemberSelline küsimus, et kui trenninädalas 3s trennipäev on suhteliselt pikk, mis koosneb soojendusest – õlg/jalad – venitused.Soojendus u 20-30 min, õlg 30 min, jalad 40-50 min ja venitamine 15-20 min
et kokku läheb kuskil üle 2 tunni tavaliselt.
Et kui põhimõtteliselt ennem trenni korralik söök all ja trenni ajal vett lürpida ja peale trenni kohe toidukord alla lasta kas siis ei tohiks hullu olla, või on trennikord liiga pikk, küsimus sellest et kui tavaliselt asun jalgu treenima siis tuleb jube tühja kõhu tunne ja venitamise ajal on söögiisu eriti hull
Küsiks, miks nii pikalt teed? Soojenduse puhul 5-10 minutit ratast, jooksu jms, +5 minutit venitamist. Võid trennile alati intensiivsust juurde lisada, mis ei ole üldse halb. Teiseks, kui trenn läheb liiga pikaks, siis alati võid ju valgujooki tarbida, kui on liiga suure mure. Samas halb ta pole, aga nii vajalik ka mitte. Mingi ca. 6-8% süsivesikute jook käib ka.
Vilps
MemberOlen 14 aastane,mul vaja j6udu,aga kava pole:/Keegi saaks siia mingi kava kirjutada,millega saaks ylakeha tugevamaks.
Rinnalt surun 50.
Ülevalt menüüst tööriistad – treeningkavad.
Vilps
MemberAlles eile oli endalgi säärtega probleem.Distants ei olnud nimelt üldsegi suur,aniult 400 meetrit ja suutsin ikkagi oma mölemad sääred krampi joosta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Enne jooksu tegin veel 3 ringi soojendust,venitused ja soojendus harjutused lisaks veel.Soojendus ringidel kiirendasin lõpus 30 meetrit. Peale jooksu olid sääred krampis,alguses üks siis läks kõndides teine.Viskasin pikali end ja katsusin korralikult veel venitada ja saingi lahti sellest jamast.Kuigi täna on veel sääred valusad.
Niiet kindlasti korralik soojendus ja korralik venitus lõppu peale jooksu.
400m jooksu võrrelda rahuliku aeroobse treeninguga on nagu öö ja päeva vahele võrdusmärgi tõmbamine.
Vilps
Memberoskab keegi anda lehte kus on naidatud kuidas tehakse säärte painutamise harjutustSa ilmselt mõtled säärte kõverdamisi mitte painutamist. Painutamine pole õige sõna.
http://z.about.com/d/weighttraining/1/0/v/1/-/-/leg_curl.jpg
Vilps
MemberTeema algataja käib mu meelest 3 korda ndl trennis, aga eks mina olen sellise põhimõttega, et ta ise peab tundma kuidas tal parem on. Aga, treenerid väga ei tee neid jõuharjutusi, kui aga teevad siis on super. Teema algataja, tee omad järeldused ja tee trenni:)14-aastane poisslaps ei ole selline, kes teab palju on normaalne trenni teha ja mismoodi. Sellepärast ta vajabki oma treeneri või mõne muu juhendaja abi. Olen ise korvpallitreener ning tean, kuidas selles vanuses ja ka nooremad lapsed trenni teevad.
Vilps
MemberVilps, mismõttes et kui ta on 14, siis jätaks selle jõuka hetkel ära? Ega vanus ei pane asjale punkti. Kui ta suudab jõusaali ilma vigastusetta teha siis on kõik korras. See kasvu teema on ju müüt mida ei tasuks uskuda.Ma ei kasvuteemat maininud. Mis kasu saab ta sellest ühest korrast jõutreeningust nädalas? Jah, õpiks ära erinevad harjutused, aga arengu poole pealt sellest mingit kasu nüüd pole. ÜKE käigus hooaja eel luuakse juba piisav baas hooajaks, et kui see algab, siis käiakse jõusaalis oma teatud taset hoidmas (üldjuhul nii 2 korda nädalas). Kui ta käib 4-5 korda jalgpallis, siis usun, et ta saab sealt juba piisava koormuse. Loodetavasti teeb ta treener muid füüsilisi harjutusi (keharaskusega) ka peale palliharjutuste. Ma usun ja loodan, et tema treener on ja peaks olema pädevam, kui meie, mis puudutab jõusaal vs jalgpall teemat. Mina valdan seda teemat suuresti korvpallurite vaatevinklist.
Vilps
MemberNo mul toitumine nii et ei saa korraga valke ja süsivesikuid eriti süüa, see oleks üks lahendusiSeleta pikemalt palun, et mis teema sellega on? Miks valke ja sv-d ei saa koos süüa.
Vilps
MemberRasva % saad mõõta Tartus Eedenis 2 korrusel Fitshopis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olgem ausad, see aparaat on ikka jama:) Seda on nii lihtne mõjutada erinevate väliste faktoritega.
AutorPostitused