Vilps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Vilps
MemberKäisin just Sportlandis Ülemistel hindasid tsekkamas.Kang+ kettad kokku ikka tuleb küllalt soolane,oma 2k ja edasi.Arvrstades praegust nn.majandusliku seisu siis võiks ju sellise trena variandi soetada kus kang kindlalt olemas ja lihtsalt kettaid soetan juurde.Jõusaal on olemas 3km kaugusel aga esialgu tahaks nagu kodus toimetada,et mitte jõusaalis väljaprinditud algaja harjutuslehega jalus koperdada teistel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kodus ka saab kergelt põngerjatel silmapaeal hoida kuna õhtuks on emmel jõu ressusrsid otsas vahest möllust päeval.See on just hoopiski hea, et sa selle välja prinditud lehega ringi “koperdad,” sest paljud algajad või niisama muidu tegelased käivad ja treenivad täiesti lampi, ise samal ajal teadmata, kuidas see õige oleks. Mina soovitaks kindlasti seda jõusaali varianti ja kui see ei sobi, siis osta see kang ja kettad.
Vilps
MemberEnne, kui nende masinate juurde minna, siis kas kodu lähedal mõnda jõusaali pole – oleks kõvasti kasulikum. Ok, oletame, et pole ja soovite üht neist osta.
Sellised aparaadid, kus on miljon erinevat funktsiooni ei ole just kõige mugavamad, kvaliteetsemad, paremad. Selle teise masinaga olen kokku puutunud, jube leiutis:) Kui raha on, siis mina ostaks kükipuuri, tühja kangi + hunniku kettaid. Sellega saab juba kõike teha – kõige praktilisem üldse.
Vilps
MemberTäpsustan “Säärtele seistes pöialetõus, kas trenazööril või kangiga 3 x 8 – 10”Aga palun – http://www.fitness.ee/exercise_show.php?gr…ey=5〈=1
Vilps
MemberNäiteks kui seada eesmärgiks, et järgmise aasta suve alguses kaaluda 80kg, siis peaks ok olema?Jah, loomulikult.
Toon siinkohal näite endast. Võtsin üleeelmisel suvel vähem, kui poole aastaga samuti 15kg juurde. Sain elu parima vormi. Lendasin 85 pealt sajale. Täna hommikuse seisuga kaalun 94, pilt on hea. Aga minu eesmärk ei ole välimus.
Vilps
MemberAru ma ei saa harjutusest “säärtel seismine”.Milline see välja näeb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oled kindel selle harjutuse nimes?
Vilps
MemberBrasiilia – Holland 2:1
Uruguai – Ghana 1:0
Vilps
MemberViidatud artiklist loeb välja, et rasvapõletuseks on hea enne trenni kohvi juua…ma pole kunagi nii teinud…aga täna tegin..ja tõesti ma pole iial varem niimoodi higistanud…vbl lihtsalt mingi juhus.Kohvil on tõesti selline toime. Diureetikum, rohkem higi, tihedamini vaja pissil käia.
Vilps
Memberei mõtlegi kõvasti pingutada, rahulikult sörkida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aga kas vett võib juua vms enne?
Kui on hommikul plaanis teha kerge sörkjooks, siis ei ole kohustuslik tõesti midagi süüa. Jooma peab loomulikult ning vesi on selleks kindlasti parim. Samas kerge kofeiin (kohvi) aitab ka alati rasvapõletusele kaasa.
Vilps
MemberKuna kõhulihased taastuvad suhteliselt kiiresti võin ma ju teha trenni iga päev? Lihtsalt kasvõi selle pärast et peale trenni on nii mõnus tunne kõhus?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kas aeroobset trenni peab iga päev tegema?Kui pikk aeg on suhteliselt kiiresti?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõhulihaste arenguks piisab nende treenimisest 3-4 korda nädalas. Aeroobset ei pea tegema iga päev, kui sinu eesmärk on pelgalt kaalu kaotada. Samamoodi 3 korda nädalas on piisav.
Vilps
MemberParaguai – Jaapan 2-1
Portugal – Hispaania 0-2
Vilps
MemberNüüdseks on muretsetud sinna ka kükipuur. Muidu enamvähem saal. Suurim probleem seal käimisega on aeg, tavaliselt ei jätku seda kunagi et sinna jõuda, heal juhul jõuab kevadel ja nii jooksma minna. Ise tulin just Pioneerist sealt kuu aega tagasi ja kogu teenistuse jooksul sain jõusaali mingi max 20 korda. Kuigi ise olin seeru.Suurtüki omasid lastakse lihtsamalt – see on kindel. Pioneeris on ülemused karmimad, olen nendega ka ise kokku puutunud. Kohati üsna rõvadad.
Vilps
MemberUSA ja Inglismaa on lemmikud, aga nüüd kahjuks audis.
Enam pole suurt vahet, kes võidab. Holland on ka sümpaatne ja samas ka Saksamaa….
Vilps
MemberSai mind siis lõpuks 2011 oktoobriks suurtükipataljoni määratud.Oskab keegi öelda kuidas on selles väeosas jõusaaliga? Kas on ikka korralik koos kükipuuri ja kangidega?
Tuli suurtükist täpselt aasta tagasi.
Jõusaal on viisakas:) Kükipuuri pole. Muud kangid, hantlid täitsa olemas. Kükipuuri puudumine ongi suurim probleem seal. Ega alguses pole teil ilmselt suurt aega seal käimiseks, kuna päevakava kohaselt on noorteajal õhtuti üsna vähe vaba aega trenni tegemiseks. Pluss suvel tulnud tulevased seerud (Oktoobris veel õppurid) tahavad teid üsna tihti ka nu***da. Tean, olin ise üks neist turakatest:D Teiseks, teid ei pruugita sinna lasta. Kolmandaks, jõusaal/spordikeskus asub väeosast ca. 1.5km kaugusel.
Vilps
MemberNojah, aga mida ta selle “30 minutit tõstmist” sees teeb? Rebib maxi 30 minti järjest? Vehib harjavarrega?Ma ei tea, kas sa mõtlesid seda harja varre asja naljana või mitte, aga tegemist on väga hea vahendiga klassikalise tõstmise harjutuste õppimiseks. Tavalise pulgaga tulekski alustada.
Vilps
Memberkui näiteks vahepeal poolteist-kaks nädalat trenni ei saa teha, siis vist pole mõtet ka kreatiini võtta? parem selleks ajaks kuur pooleli jätta ja siis uuesti alustada, kui trenni hakkan tegema?Jah, kui sa trenni ei tee, siis ega sellest kreatiinist suurt kasu ka pole. Kui sa enne seda pausi oled kreatiini mõnda aega tarvitanud, siis kindlasti säilub ka selle tase selleks perioodiks, kui sul tekib see väike nädala-kahe pikkune paus. Ühesõnaga võid julgelt väikse pausi teha.
-
AutorPostitused