villu_v
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
villu_v
MemberÜks on hea maitsega ja teine ilma maitseta.
villu_v
Member4-5 korda nädalas
villu_v
Memberaasta olen käinud.
Rinnalt oli algu 95 nüüd 145 kg
märts 6, 2009 at 9:26 e.l. in reply to: SPORTACT 2009 – messi täielik info, ajakava ja üritused #185043villu_v
MemberSiis olen kohal kindlasti
villu_v
MemberKui saalis ikka korralik koormus peal, siis pole hommikuse isuga küll mingeid probleeme
märts 5, 2009 at 2:11 p.l. in reply to: SPORTACT 2009 – messi täielik info, ajakava ja üritused #184903villu_v
MemberKas on ka soodukaid riietele ja toidulisanditele
villu_v
MemberMa ei sa ka täpselt aru miks peaks 3 korda nädalas olema parem, kui 5-6 korda nädalas.
Ma olen asjast nii aru saanud, et kui ühele lihaskrupile anda taastumiseks 48 h peaks kõik väga hea olema.
villu_v
Memberkuidas tulemustega rahul olete?
ise teen kolmeks jaotatud kava järgi 5-6 korda nädalas, aga tulemustega väga rahul ei ole.
villu_v
Memberei näe videot
villu_v
MemberPalju se eelmistel kordadel maksnud on
villu_v
MemberKas keegi teab öelda, kui palju maksab see Võsu laager.
villu_v
Membertellisin omale toitumiskava, minu jaoks täielik pettumus
Olen täiesti kindel et saadetakse mingeid eelnevalt valmis kirjutatud standard kavasi, kuna peale tellimist oli kava viie minutiga kohal
sellise ajaga ei ole võimalik seda valmis kirjutada.
märkisin sinna ka seda et kodujuustu ma ei söö, aga siiski oli see menüüsse sisse pandud.
toitumiskava on kindlasti väga asjalik asi, aga netist tellides on se küll kellegile liiga lihtne raha.
villu_v
Memberära telli ültse seda kava, suhteliselt tuulde lastud 500 eeku.
loe natuke teemakohast kirjandust ja tee ise se kava omale
ei ole midagi keerulist
villu_v
MemberTellisin toitumiskava, kirjutasin sinna ka et kodujuustu võib heaga välja jätta kuna mina seda süüa ei suuda,
aga siiski oli se kavasse sisse pandud.
villu_v
MemberMina ei väga ei soovita tellida netis, ise tellisin ja toitumiskava oli 5 minutiga kohal.
Tundub et neil mingid standard kavad mida nad siis 500 eeku eest jagavad
-
AutorPostitused