villu_v
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
villu_v
MemberNje poiman, nje vor…Senikaua, kuni keegi ei ole tunnistanud, et tema myys Argole dopinguainet…ja Argo tarbis, miks ma ei peaks?
Jutt ei olnud ju ültse sellest, kes Argole müüs
Usa kohtupraktikas on olemas selline väljend nagu probable cause ehk siis kui on olemas tõenäosus, et mingi väide või omada loogiliselt võttes tõepõhja all või vastupidiselt on väär, siis ei saa 100% kindlusega inimest selle tõendi alusel süüdistada. teemaks siis vandekohtunike tegevusjuhend. Miks ei võiks argo juttu uskuda. on olemas tõesti selliseid USA toidulisandeid ja sealhulgas ka massilisajaid, mis panevad inimese kasvama mis mühiseb. eks seal midagi vastavat ka sees on. Ka näiteks Nutrexi Lipo 6x pakendil pole täpselt kirjas, mida sisaldab. vaid toodud välja mingi asi, et nn rasvapõletust ergutav vahend. Mida see aine aga ühele naisterahvale tekitas oli konkreetsed hormonaalsüsteemi häired ning perioodi paigast löömine.Jah, ka mina usun Argo juttu selle massilisaja koha pealt. Miks ma ei peakski uskuma, kui väidet pole uuringutega ümber lükatud. Ja kas Sina hoidsid voodis jalgu, kui väidetav petmine toimus?
villu_v
MemberMina ei usu, et keegi teist j2taks valgupulbri v6i massilisaja s88mise pooleli, kui te seda syyes tavalisest rohkem arenema hakkate.Veel v2hem usun ma v6imalusse, et te maksate siis yyratu raha, et kindlaks teha, kas seal midagi kahtlast sees ei ole.
Tundub et Aile usub Aderi juttu
villu_v
MemberKäesoleva tsirkuse kõige suurem kloun on Kalmus.Mis moodi Kalmus kloun on?
Ainuke mees kes räägib kuidas asjad on.
villu_v
Memberodavad plastikkannuga, millel seespool tugevndusribid, on jamad.
Kohupiim jääb ribide külge kinni ja ei segune hästi.
villu_v
MemberTotsna, sealt hakakegi selle stoori jälgi ajama.Muide Arnold, see mis sa delfis enda kohta ütlesid on hea tunnistus. /annab lootust, et võid paremaks saada/ EKFL-i juhatuse esimees võiks enda kohta sama öelda aga vaevalt ta seda teeb. Tahtsite ehk parimat aga välja kukkus nagu alati. Meekonnatöö on kehvake. Oleks see paigas, oleks siiani vaikus mõisas ja asjad sujuks arvatavasti plaanide kohaselt. St, siis, et Argo võistleks MM-l mis peagi Hisp toimuvad. Minu arvamus, et nii oleksi õige aga kuna kokkumäng teil seal liidus on null siis on just nii nagu hetkel on. Süüdistama ei pea praegu mitte ARGOT vaid iseendid. (muide imestada pole siin midagi, kõik te seal rohkem vähem kulturistid, individualistid, edukat koostööd sellise seltskonna puhul loota ongi natuke liiast)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saab äki mõne lingi, kus sellest MM teemast juttu
villu_v
MemberSiuke mees võiks olla küll.
villu_v
MemberÄkki kellelgi on samasugust probleemi esinenud, öösel vahepeal üles ärgates tunned et osa sõrmi on surnud ning surisevad, ning igal hommikul on sama lugu. Kui neid rapudada ja alla poole lasta siis läheb surin kiirelt küll üle, aga ebameeldiv tunne on ikka. Mis võiks selle põhjuseks olla? äkki mõne aine puudus või mingi tõsisem asi?Mul oli kunagi sama jama, kui töötasin sellises kohas kus pidi pidevalt raskuseid tõstma.
Vahetasin töökohta ja see probleem kadus.
Jõsaalis käimine ei ole seda põhjustanud.
villu_v
Memberesimene punkt on küll veits mööda.
Need küll nagu valgurikkad snäkkid ei ole.
villu_v
Membervillu_v
MemberSibula ja suitsulõhega on väga meeldiv.
villu_v
MemberJama
august 29, 2009 at 5:37 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #216165villu_v
MemberPalju Kaidol pikkust on?
villu_v
MemberPalju osalemistasu järgmisel aastal võiks umbes olla?
villu_v
MemberKas laagrist mingi video ka tuleb?
villu_v
MemberKui alustasin olin 27 ja kaal oli 97 kg, siis läks rinnalt max 90 kg.
Peale 1,5 a trenni on kaal sama ja rinnalt läheb 9 x 120 kg, max 150 kg, võibolla ka rohkem juba pole proovinud.
AutorPostitused