villu_v
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
villu_v
Membervastupidi suuri jurakaid alati vägevam vaadata kui mineid päkapikke tõstmasTahakski näha suuri jurakaid, kelle välimuses kajastuks ka nende looma jõud, mitte aga looma jõuga pekinägusi.
Vaevalt, et võistlejaid väga huvitab, mida publik nende välimusest arvad, peaasi kui inimene ise endaga rahul on. Ilusate inimeste vaatamiseks sobiksid hästi missivõistlused või fitnessi treeningud jne. Jõutõstmine ei ole iludusvõistlus, selle eest kahjuks kohtunikelt stiilipunkte ei saa!enda välimus võiks ikka natuke huvitada
villu_v
MemberKas tugined praktikale või see on lihtsalt mõte, mis tundub ehk õige olema?Tegelen nädalast nädalasse erinevate Eesti tippsportlaste ülitäpse keha koostise (DXA) ja toitumise jälgimisega. Ja see mida julgen väita on see et tulemust mõjutab ainult rasvavaba kehamass. Mitte rasv. See kajastub edukalt ka minu rekordites, mis 90kg kaalu juures on kükis 335 ja tõmbes 347,5, samas 100kg kaalu juures kükk 335 ja tõmme 335kg.
Suurem osa jõudõstjaid võiksid siis rohkem oma toitumist jälgida, pole mõtet rõvedalt paksuks süüs. Publikul meeldiks ka rohkem ma arvan, kellele ikka paksusi meeldib vahtida.
villu_v
MemberSamal põhjusel miks naistel on rasvaprotsent kõrgem. Süüakse rohkem kui vaja. Üleliigne rasv ei paranda kuidagi tulemust.Põhimõtteliselt ei pea siis paksuks sööma et suuri raskusi liigutada?
villu_v
MemberÜks veits teemast mööda küsimus?
Miks enamus mehi suure rasva protsendiga on? Kas rasvaprotsent annab kuidagi jõudu juurde või miks see kasulik on?
villu_v
MemberKrt, ei saa mitte vaiki olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.
Särgid värgid seljast ja võistlema!
Kui nüüd rääkida pealtvaatajatest, siis ikka väga paljud ei tule kohale just nendesamuste trikoode ja surumissärkide pärast (see on fakt), kuna peavad seda naljaks, mitte reaalseks jõuvõistluseks.
Kui lugeda kasvõi kommentaare internetis, siis sealgi räägitakse, et mehed aint seepärast teevad niisuguseid tulemusi, et kostüümid seljas jne jne. Ei mingit võimalust võrrelda end võistlejatega.
Ja vigastustest ma siinkohal surumise puhul küll väga ei räägiks (kui, siis natukene ja aint mõne võistleja puhul). Vigastuste jutt on otsitud vabandus särkide kasutamiseks Eesti taseme juures, aga reeglid tulevad kõrgemalt tasemelt, seega meil pole siin midagi kobiseda.
Kui aga oleks minu öelda, kas võistlused toiumuvad ilma varustuseta või varustusega, siis mina valiksin ilma varustuseta võistlemise
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Õige jutt
villu_v
MemberAga kas sa kujutad ette mida teeb +200kg su õlgadele. Tipud püsiksid tipus vaid mõne aasta.Aga kas mitte 300 sägiga samamoodi ei mõju, kui 200 ilma särgita
villu_v
MemberTeivashüppe võrdlus on tõesti kohatu, tegemist ju ikkagi kergejõustiku tehnilise alaga. Ega vormelipiloodi puhul pole ka oluline kui kiiresti ta ilma autota liigub. Jõutõstmine seevastu nagu nimigi ütleb on idee poolest puhas jõuala st. ala kus peaks kõige naturaalsemal kujul väljenduma sportlase jõud. Pigem võiks võrrelda kõrgushüppega klassikalisel kujul või hoolaualt. Pole küll ise trikoosid kunagi proovinud, aga surumissärki sai küll mõne aasta eest korra proovitud. Sel ajal surusin särgita 130-140 kilo ja särgiga panin ilma harjutamata 180 (tõsi küll ilma peatuseta rinnal).See vomeli võrdlus on hea:)
villu_v
MemberNaelikutega ju jooksed kiiremini?
[/quotAga ainult selle arvelt et haakuvus parem, töö teevad ikka oma lihased mitte naelikud
villu_v
Member100 kg ikka
villu_v
MemberParem võrdlus on vist sprint ilma naelikuteta.Naelikud ei anna sulle otseselt kiirust.
Särgiga surumisel aga annab minumeelest särk jõudu juurde küll. või ma eksin?
Pole ise särgiga surunud, aga olen koolnud et 10 kg’ga tuleb kang alla tõmmata:)
villu_v
MemberNojah, arvata on, et võistlejatel oleks selle vastu huvi küll. Ei pea varustusega jamama, ei ole vaja tervet brigaadi abilisi, kes sulle särgid-trikood selga ajavad, ei ole vaja sidemeid, millest verevalumid jäävad jne. Kas rahval oleks huvitavam vaadata – seda ma ei oska öelda. Rahval on vist seda huvitavam, mida suurem on raskus kangil. Ilma varustuseta oleksid numbrid rahva jaoks ebahuvitavamad äkki?Ma usun küll, et ilma varustuseta surumise vastu oleks huvi suurem. Varustus ei ole ju mingi niisama turvavarustus, see ju konkreetselt aitab kaasa surumisele.
Iga mees võiks ikka ise ilma mingi särgi abita suruda.
jaanuar 26, 2011 at 8:35 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #287741villu_v
MemberVõistlusettevalmistuse üks eesmärke on säilitada nii palju kui võimalik jõunäitajaid, seda selleks ,et säilitada lihaseid. Seega ega nad väga palju ei erine sõltuvalt harjutsest 5-10% mõne harjutuse puhul säilib ka 100%. Kõige mõõdetavamad on ikka baasharjutused kükk, surumine ja jõutõmme. Lõuatõmbamine näiteks paraneb, kuna keha muutub kergemaks.Kunagi algusaastatel tegingi selle vea, et kuskilt lugesin ,et relleefi treening pikad seeriad 15 sed ja võtsin raskused maha ja tegin. Eks see toitumisalane teadlikus oli ka väike ja kokku imestasin, et võistlusteks suutsin korralikult lihast ära kaotada. Niipea kui hakkasin tegema ka sellist jõutsükleid ja superseeriaid 5-6 korduste seeriatena hakkas ka jõud alles jääma ja seeläbi muutus välimus ka võimsamaks.
Kui suur on rasvaprotsendi vahe võistustel ja võistlusvälise aja vahel? ega see vist väga suur ei ole.
Kui hakata rasvaprotsenti vähendama, kui rasvaprotsent on 20, siis peaksid vist jõunäitajad rohkem vähenema?
jaanuar 26, 2011 at 6:22 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #287728villu_v
MemberOtt kui palju erineb sinu max jõud ennem võistlusi ja võistlusvälisel ajal?
villu_v
MemberSisu on sisu…ja pinnavirvendus on pinnavirvendus.Ma ei näe sellises jõngutamises mitte mingit sisu.
Ega ma sellest jõnksutamisest ei räägi, räägin ikka sellest mida mees oma kehaga teeb.
villu_v
MemberNartsissism ruudus…Ma ei saa väita, et see ei ole kulturism, kuid ma võiksin seda vaadates hüüatada küll:”Kas me sellist kulturismi tahtsimegi!?”
Mina ei tahtnud…
Aga sisult on asi täpselt sama ju:)
-
AutorPostitused