Skip to main content

Villem666

Forum Replies Created

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Süda! #167445
    Villem666
    Member

Vabandan kui väga puusse panen, aga see et Su süda aeglasemalt lööb näitab seda, et Su süda on suuremaks kasvanud, st. seda et tal on vaja vähem tööd teha, sama vere koguse liigutamiseks. Kuskilt lehest lugesin seda, tõsistel sportlastel pidigi süda lööma 30-40 korda minutis puhke ajal.

Terv. Villu

in reply to: mõned probleemid treeninguga. #157260
    Villem666
    Member

Neid arme nimetatakse striiadeks.

Päris palju teemasi nende kohta:

http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=16538

http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=6936

Tänud.

in reply to: mõned probleemid treeninguga. #157229
    Villem666
    Member

anaboolsed steroidid, kulturisti kapis soramine , ära näpi teiste asju

Väljendasin valesti natuke…nimelt ma mõtlesin ilma mingite ainete asjadega, aga nagu ma järeldada võin vist siis ilma nendeta suht võimatu see asi. Küsimus tekkis sellest, et venitus armid on nahal, aga need on ammu juba, siis ma ei teadnud jõusaalist veel mitte midagi.Mis võib põhjus olla?

in reply to: mõned probleemid treeninguga. #157219
    Villem666
    Member

Küsimus: Kas lihas saab liiga kiiresti ja liiga palju kasvada? Ja mis selle põhjustada võib? Ja kuidas vältida?

in reply to: mõned probleemid treeninguga. #157132
    Villem666
    Member

Unustasin ennist mainida et see kava sealt mis on kulturistilie kohandatud, mitte puhas 5×5.

in reply to: mõned probleemid treeninguga. #157129
    Villem666
    Member

Aga kas nii sobiks et teen seda mingi 4-5 nädalat ja siis vahetan? Ma ise suhtkoht jõu peal väljas tegelikult. Sellest ka see kava.

in reply to: mõned probleemid treeninguga. #157127
    Villem666
    Member

Kava siit samast võetud, täpsemalt siis see: http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2795

natuke kohandatud, sest masinaid kodus ei ole.

Eks see tüüpiline viga ole jah, et kohe rasked treeningud peale, kes see ikka viitsib alustada vaikselt ja targu. Ma ei tea kas see mingi näitaja on, aga nüüd kaks nädalat tehtud seda, kolmas käsil, ning enesetundel viga küll midagi ei ole…aga vist liiga vara ka.

Kõhulihaste harjutused olid: Jalgade tõsted 3×15-20 Istesse tõus 3×8-10 crunches kõhupõikilihastele 3×8-10 Jalgade tõsted pingi äärel 3×15-20

in reply to: mõned probleemid treeninguga. #157118
    Villem666
    Member

unusta see 5×5 kava ära, kui rohkem kaalu ei taha saada ja invaliidiks jääda, võta algajate kava

kui sul toitumine korras ja treening paigas, siis nädalas 1-2kg kaotada pole mingi probleem,kuigi tervise koha pealt veits palju.

3) oleneb mis eesmärk, 1.45 very general on keskmine jõusaali külastus aeg, jällegi kõik oleneb kavast ja eesmärgist

Eesmärk ei ole kaalu langetada. Aga miks invaliidiks?

in reply to: mõned probleemid treeninguga. #157117
    Villem666
    Member

Treeneriga jõusaali peaksid kohe kindlasti külastama, et õppida harjutuste tehnikat ning seeläbi hoiduda end vigastamast ja saavutada treeningu läbi paremaid tulemusi.

1) Iga inimese päevane energiakulu on erinev. See sõltub baasainevahetusest (mille saad teada siit: BAV kalkulaator) ja kehalise aktiivsuse astmest.

2) Mis harjutustega ja kuidas sa kõhtu üldse treenid? Tüüpilised istessetõusud koormavad hoopis puusapainutajat, mitte kõhu sirglihast.

3) Üle 70 minuti ei tohiks trenn kesta. Lühenda seeriatevahelisi puhkepause, muuda treeningut intensiivsemaks.

Kui ikka üle läheb, vähenda harjutusi.

Su ema sööb kohe kindlasti liiga vähe. Juba tema baasainevahetus ületab kindlasti 1000 kcal (kilokalorit, mitte kalorit). Võid siin andmed sisestada ja vaadata palju su emal süüa vaja on.

Kuna hiiumaa inimene ja läheduses pole treeneriga jõusaali siis see variant jääb ära, muidu ise tahaks küll. Väga vb on kärdlas olemas selline jõukas aga sinna on mul ka palju minna.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)