ville1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 13, 2012 at 2:15 p.l. in reply to: Nõuanded neile, kes tahavad jõusaalis käima hakata #252994
ville1
MemberLihaste kasvatamise protsess toimub järgnevalt: koormus > taastumine > esialgsete näitude suurenemine (superkompensatsioon) > uus (suurem) koormus > taastumine > superkompensatsioon kõrgemal tasemel. Juhul kui superkompensatsiooni faasis treeningut ei järgne, taanduvad näitajad endisele tasemele. Lihaste taastumine kestab 24 – 48 tundi, kui nüüd uut koormust neile ei anna, siis alustad jälle nullist, sest jääb kasutamata superkombinatsiooni tulemusena saadud näitajate kõrgem tase.
Seda õpetatakse juba I kursusel.
Kui võtta see ülemine aeg 48 h, siis kui kaua superkompensatsioon kestab, et selle aja jooksul ideaalis peaks tegema järgmise trenni! 48 h on ju ainult 2 öödpäeva? Siis ideaalis olenemata kui palju sai lihas koormust ja intensiivsust peaks sama lihast treenima igal kolmandal päeval? Aga on tippe kes teevad sama lihast igal 10 ndal päeval!
ville1
Member2×140, tundub vaevaline see teekond seekord, huvitav kas vanus hakkab ka rolli mängima?
ville1
MemberSa võid näha lõputult vaeva ja ennast lolliks töötada, aga kui sul on ebasümmeetriline kõhulihas siis ideaalseks seda ei saa.
Juhin tähelepanu sellele et ka ebasümmeetriline kõhulihas on nö ilus. Kui nii hakata mõtlema siis ei ole olemaski sümmetrilist kõhulihast. Mu käest küsiti mis sa selle all mõtled,vastasin et ju sa mõtlesid selle all ilusate kontuuridega kõhulihast! Sümmeetriline tähendab seda kui üks pool vastab telje teise poolega 1-1ele. Sellist pole olemas!
ville1
MemberHomme lähen vaatan vist selle revali üle, muidu veel lähemal on see kalevi hoone. kas seal saab ikka kangiga kükke ja jõutõmmet teha? Suured tänud kõigile!
ville1
MemberTänane uus tulemus oli 140 kg x 2. Mingi 3-4 aastat tagasi oleks olnud võrdlemisi hale tulemus, aga praegu ei ole häda midagi. Harjutamine teeb meistriks! Küll ronin varsti ka 150 ja 160 kg alla korduseid punnitama. Muidu kõik ok. Kalale tahaks hullult minna, aga nüüd vist enne kevadet ei ole võimalik. Kehakaal stabiilselt 88-89 kg, ükskõik mida ma söön või ei söö… Umbes 40 minuti pärast annan ühe bodypump tunni ja homme 3 trenni!
Toidulisanditest täna: PUMP+, BETA-ALANINE, RUSH, SHOCK ja HERA80.
Vaatan et oled suur kalastushuviline. Ei tea kas siin reklaami võib teha aga Imre me siin vennaga avasime kalastuspoe netis, aga ärieetika eesmärgil ei hakka ja ei saa siia poe linki panna, äkki annad oma emaili, kaup ise asub kõik tartu kandis!
jaanuar 8, 2012 at 9:33 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #258323ville1
MemberMul tuleb selle peale meelde eilne vestlus kolleegiga. Mainisin, et kulturismis on eestlasted päris kõvasti promo teinud riigile. Selle peale olid pilgud, what the f***, me räägime siin spordist aga millest sina. Mainisin siis, et kulturismi plaanitakse ka olümpiale viia ja selle peale küsiti, et kas postitants ka siis? Vot, päris kurb ikka.
Miks mitte vaadake lõpuni ja otsustage kui suurt treeningut ja jõudu see asi nõuab, igasugune linditants on selle kõrval NOTHING.
ville1
MemberNo ma ikka söön mehiselt. Korralik õhtusöök oli massika ajal ikka oma 2000kcal või rohkemgi. Mis ma ikka päeva jooksul nipet-näpet näksin. Ega ma jänes pole. Nii ei saagi ju kunagi kõhtu korralikult täis. Tiksud ainult “enamvähem” peal kogu päeva. Mulle ei istu selline asi. Kui juba süüa, siis süüa nii, et pärast enam rohkem ei tahagi. Isu täis ja hea olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seetõttu olengi nii vastu sellele, et hommikul PEAB sööma. No mida sa ikka seal pead. Kui ei taha siis ei taha. Ega siis sellepärast veel trennid tegemata ega lihas kasvatamata jää. Aga mõne venna juttu kuulates on küll selline tunne, et kui hommikusöök vahele jääb siis võid kuuli pähe lasta ning lihastest ainult unistama jäädagi.
See mees vaidleks vastu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Kipub olema tunne, et kui sellist vormi andis teha ilma hommikusöögita ning seda vormi hoiab ta ka aastaringselt, siis ei saa asi ikka nii halb olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Üks rumal küsimus aga loodan saada targa vastuse. Räägid et veendud info õigsuses,mitte et sellel pildil midagi väga erilist oleks, aga kuidas sa veendusid selle pildi õigsuses?
ville1
MemberLollim viga on kusagil niisuguses kohas treenides kus inventaar ei ole kõige kaasaegsem, mitte veenduda trenazööride korrasolekus. Kunagi 5 aastat tagasi tegin ühes kooli treeningsaalis plokilt tõmbeid, Mingisugune nö meistrimees oli seal trossi parandanud, ei tea täpselt kuidas. Hakkasin siis tõmbama ja mõtlesin et proovin ära kas suudam max raskusega ühe korduse teha. Kusagil poole soorituse ajal katkes tross ja sain pidemega vastu pead. Järgmine hetk oli selline kus mäletan udust pilti ja rahvast enda ümber, sõber rääkis et olin minut aega meelemärkuseta. Et jah ohutus sellistes kohtades!
ville1
MemberSa Rebasepoiss pista omale see asi oma teise asja august sisse!

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ville1
MemberLoodan et ettepanekuid võib endiselt teha, ilma et telliskivi rahe alla sattuks. See oleks järgmine, igasuguste uuringute ja vanade tõekspidamiste e siis müütide ning muu sellise kohta kohe uus teaduslik teema algatada. Lihtsalt väga raske on teemaalgatajal leida sellest suurest diskussioonist tõde või vähemalt selle lähedale jõuda!
ville1
MemberVähe. Vähe. Isegi see kotlet oleks vähe. Pigem siis juba 2-3 kotletti + banaan + õun. (puuvilju pole sul menüüs muidu üldse – tavaline õun/banaan on umbes 100kcal ja 25g süskareid)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sinu kaalu ja pikkusega inimese puhul alla 2500kcal isegi mitte ei kaaluks. Kõigepealt prooviks lausa 3000kcal ära ning olenevalt sellest, kuidas see muutusi esile kutsub, teeks omad järeldused.
Seega lükkaksin sinu asemel näiteks 50-75g valke juurde (200-300kcal) + 50-75g süskareid (200-300kcal), mis teebki umbestäpselt siis 3000kcal või nii täis. Teeksin korralikult trenni juurde ning ma ei usu eales, et sul sellise käitumise juures midagi halvemaks läheks. Kui ka kaalu tuleks, siis tuleks seda eelkõige lihaste arvelt.
Kiudaineid on ka veidi vähe. Mingi 10g võiks veel siiski saada. Kuigi sellega on teinekord rohkem mänguruumi olenevalt inimesest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt minu mõte, paar lehelkülge tagasi soovitasin kaloraaziks treeningvaba päev 3000, treeningpäeval 3300! Niiet Kaupo ära karda seda 3000 piiri.
ville1
MemberEi tunne tungivat vajadust kellelegi midagi soovitada, pruuni riisi kahjulikkusest või kasulikkusest on siingi foorumis juttu küll kujutan ette! Kasutades valgusheigi sees mistahes konsistentsiga piima ei oma tähtsust. Vb selles suhtes on sul õigus, aga ise olen aru saanud et sheigis on niigi palju kaloreid ja 1 gramm rasva annab tead ise ka palju! Kusagil isegi oli juttu “dont drink your calories” nii on lihtsalt lihtsam dieeti pidada ja kaloreid kontrolli all hoida.
ville1
Memberarchangel tegelikult ei ole sa loll nagu mõned arvavad, vaid ajad mingit oma jonni. Sa ju võid oma kallutatud artikleid lugeda, aga see ei aita anda vastust teemaalgatajale. Kui viitsid nii pikalt teisi kritiseerida, siis ole mees ja aita teemaalgatajat konkreetsemalt või tee uus teema oma artiklitest loetust, hari meid kõiki pedakoogilisemalt. Aga kriitika stiilis “oi blää” ei ole kriitika vaid pigem jätad nii endast mingi udupea delfi kommentaatori mulje!
ville1
Membereks ta sinna 2000kcal alla on jah.Ma ei tea võibolla ma söön liiga lahjasid toite(kohupiima päris palju).Üritan süüa umbes 5 korda päevas.Jõudu nagu on ja jõusaalitulemused paranevad aga kaal ei taha langeda.Vähemalt mu jaoks on suht raske seda õiget kaloraaži täis süüa.Ma ei tea kas äkki organism on juba kriisiseisu läinud ja juba rasvasid hoidma hakkanud ,et liiga vähe toitun.Kõht vähmalt tundub kohuaeg täis olevat.
Kui räägid et su BAV on 2300, ning jutust tuleb välja et kcal jäävad sinna alla 2000 siis on igati õigustatud kahtlustada et sööd natuke vähe! Aga kaal peaks langema sellegipoolest! Kõik oleneb kui kaua sa oled üritanud kaalu langetada-rääkides 2-3 nädalast ei pruugi tulemusi olla. Kaalu langetamiseks peab ergutama ainevahetust, tihedate ja väiksemate toidukordadega, ja see nö ergutamine võib võtta mõne nädala enne kui kaal langema hakkab vaikselt. Soovitan rohelist teed proovida või mugavuse pärast rohelise tee ekstrakti tablette. Aga eks see kaalulangetamine ongi keerulisem kui kaalust juurde võtmine! Nie et edu igaljuhul!!
ville1
MemberNo ma ikka söön mehiselt. Korralik õhtusöök oli massika ajal ikka oma 2000kcal või rohkemgi. Mis ma ikka päeva jooksul nipet-näpet näksin. Ega ma jänes pole. Nii ei saagi ju kunagi kõhtu korralikult täis. Tiksud ainult “enamvähem” peal kogu päeva. Mulle ei istu selline asi. Kui juba süüa, siis süüa nii, et pärast enam rohkem ei tahagi. Isu täis ja hea olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seetõttu olengi nii vastu sellele, et hommikul PEAB sööma. No mida sa ikka seal pead. Kui ei taha siis ei taha. Ega siis sellepärast veel trennid tegemata ega lihas kasvatamata jää. Aga mõne venna juttu kuulates on küll selline tunne, et kui hommikusöök vahele jääb siis võid kuuli pähe lasta ning lihastest ainult unistama jäädagi.
See mees vaidleks vastu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Kipub olema tunne, et kui sellist vormi andis teha ilma hommikusöögita ning seda vormi hoiab ta ka aastaringselt, siis ei saa asi ikka nii halb olla.
Oleks see asi nii lihtne, arvan et teemalgataja vaevalt siit nõu küsiks, sellist foorumit poleks vajagi, kellele? Mingi ulmevendadele kes tulevad ja räägivad algajale kuidas nad ainult õhtuti suure 2000+ kcal toidukorra söövad. Igasuguseid frukte on ilmas, mõnel vb on tõesti selline supergeneetika 1/1000 000 inimesel, aga see ei lähe antud teemaga kokku. Mingi suvaline lahmimis jutt!
-
AutorPostitused