ville1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ville1
MemberJust laia korduste vahemikuga treenides tuleks treenida kui peamine eesmärk lihast kasvatada. Samuti ütles hästi üks profi kulturist et kui sul ei ole kaasa antud korraliku rinnalihast siis ühe harjutusega ei kasvata kunagi endale korralikku rinnalihast. Minul hakkas rinnalihas siis arenema kui alustasin rinnatreeningu päeva kaldpingilt hantlitega surumisega, millele järgnes alles horisontaal pingilt surumine. Vahelduseks alustan ka horisontaal pingilt surumisega. See on hoopis vastupidi mida valdav enamus teeb, aga minul mõjus see süsteem kõige paremini. Esimesed kaks seeriat teen kergema raskusega kusagil 12-15 lööb lihase korralikult täis, siis võtan täpselt sellise raskuse millega suudan teha 6-8., ja teen 2 tööseeriat hästi kontsentreeritult ja suutlikuseni. Tegelikult sellise süsteemi puhul piisab täielikult 2 tööseeriast harjutuses, kui need on tehtud nö tehniliselt puhtalt ja korduse pikkus võiks kokku olla vähemalt 5 sek.
veebruar 24, 2012 at 10:56 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #196869ville1
MemberOn see siis nüüd mingi peopäeva hommikusöök? Või oli see nali.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 22, 2012 at 10:02 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #199639ville1
MemberMa pean tunnistama ka ,et viimane kord tundsin rinnalihases valu just eelkõige lendamiste järel, mitte 160 surudes….seega olen ka ise seda harjutust seeläbi hakanud natuke pelgama ja teen muid isoleeritud harjutusi pec -tech ja trossid.
Nagu mina olen aru saanud siis igasugused lendamisharjutused nii õlale kui rinnale jne. on sobivad ainult kergemate raskustega ja kõrgemate kordustega 10+ isegi kuni 20. ei kujuta ette kuidas tehakse õlale lendamist 40 ste hantlitega nt 6 kordust. Sellist tehnikat oleks jube vaadata!
ville1
MemberVägevad varud on sul ikka, mis muud öelda!
ville1
Member13.veebruar 2012
Täna olen teinud siis 2 trenni- bodypumpi ja jõusaalitreeningu. Jõusaalis võtan vaikselt hoogu üles ning püüan oma ettevõtmist ka toidulisanditega reguleerida, aga sellest hiljem. Tänane trenn:
Soojendusteks jooksin maadlussaalis 15 minutit keskmist sörki. Siis edasi jõusaali:
1. Jalgadele istudes reie nelipealihase harjutus masinal 3 x 30-35
2. Säärele seistes ühe jala peal seistes varvastele tõus lisaraskusega 3 x 30-40
3. Seljale laialt haardes lõuatõmbed kuklale 4 x 8-12
4. Seljale kitsalt haardes lõuatõmbed rinnale 3 x 10-15
5. Rinnale lamades surumine 5 x 4-30(4 x 130 kg ja 30 x 50 kg)
6. Rinna ülaosale hantlitega surumine kaldpingil 3 x 10-12
7. Bicepsile istudes hantlitega harjutus 3 x 10
8. Bicepsile harjutus kangiga 4 x 8-12
9. Õlgadele istudes lendamine hantlitega 3 x 25-30
10. Tricepsile rööbaspuudel surumine 3 x 12-20
Lõpetuseks kõhulihased.
Nüüd siis toitumisest. Selles suhtes, et ma olen nii andekas mees, et enne palavasse jõusaali minekut libistasin umbes 10 kapslit PUMP+ koos soolase tuunikala konserviga. No ei olnud hea- iga natukese aja pärast oli kurgus Sahara kõrb! Praegu katsetan PUMP+ tavalisest suuremas koguses(kuni 20 tk päevas), lisaks rohkem HT-R. Kui vaja siis veel eraldi ka kreatiini juurde. Kõik siis kindla eesmärgiga- suruda ükskord ometi ära 200 kg! Selle nimel tasub pingutada!
Lisaks veel olen eile-täna lisanditest kasutanud WHEY+, JOINT+, PROMIX, FEED, BLOCK, RUSH ja SHOCK imelisi lisandeid. Ükskord peab paugutama hakkama!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küsin lihtsalt et kas selline treeninglähenemine on selle 200 kg surumiseks parim? Ok sõnastan veidi ümber kas sellega on võimalik sinu puhul jõuda siis sinna 200 kg?
veebruar 11, 2012 at 7:31 p.l. in reply to: Kas selleks, et õppida ja maailmale väärtust luua, on vaja ülikoolis käia? #217321ville1
MemberTeema püstitus on minu meelest väga kohane. Mis on formaalse hariduse eesmärk? Õpetada, et süsteemi paremaks muuta ja et inimeste elukvaliteeti tõsta ehk maailmale väärtust luua.
Kui ülikool pärsib loovust, takistab inimeste tugevuste ja kirgede arenemist, vähendab motivatsiooni, et tahta maailma rohkem väärtust luua, siis sellisel juhul on ju ülikool inimesele kahjulik. Selle üle, kas ta selliseid negatiivseid omadusi tekitab, võib muidugi sügavalt arutleda.
Ühiskonna suur väärtus on inimesed. Ja need kes loovad ühiskonnale lisaväärtust on olemuselt loovad inimesed. See tegelikult on tühine osa elanikkonnast. Eestiga on tänapäeval kahjuks nii need keda ühiskonnale loetakse väärtuse loojateks (lugege töökohtade loojateks) on liigkasuvõtjad ja äärmiselt madlalate töökohtade loojad valdav enamus. Ei soovi et keegi hakkab siin Skyipi või Playtech eeskuju tooma kuna need on erandid! Üleüldse ongi ühiskond üles ehitatud eestis nii nagu mul kadunud sugulasest majandusdoktor ütles et kapital liigub lollide käest tarkade kätte nii on ja nii see jääb.
ville1
MemberNo mina nt alustan Horisontaalpingil surumist
“> ja valin raskusi et teha 4×4… Kui suudan teha juba 6×4 siis t6stan 5kg ja hakkan tegema j2lle 4×4… tuleb umbes 10kg rinnalt surumisele juurde 1 kuuga… et praegu surun umbes 95kg 4×4 ja rinnalt l2heb 105 v2hemalt… aga jh…. et rinnalt surumist suurendada ei tohi unustada ka teisi lihaseid…nagu õlad… käevars .. triitseps…. jne… Soovitan teha k6iki lihaseid..jaotada nädalapeale… palju annab juurde ka kükk ja jõutõmme…. teeb keha tugevaks)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui teed 95kg 4×4 siis see vähemalt 105kg max on küll tagasihoidlik tulemus!
ville1
MemberUsun et siinkõnelejatel on väga raske sind aidata kui sa ei avalda oma toitumiskava üksikasju!
veebruar 11, 2012 at 4:09 p.l. in reply to: Kas selleks, et õppida ja maailmale väärtust luua, on vaja ülikoolis käia? #217650ville1
MemberVaata, matroxx, trammijuhil peab ka tunnistus oli, kuigi tramm sõidab kogu aeg mööda rööpaid ja kuhugi mujale minna ei saa. Ja intelligentsusega ei ole siin mingit pistmist.
Võiks veel küsida nii ..kas kutseoskus=intelligentsus?
veebruar 8, 2012 at 3:29 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #222043ville1
MemberProovige ja andke tagasisidet, sest nagu ütlesin ,siis kui triitseps ei töötaks, siis ta järgmisel päeval valusaks ei jääks….
proovisin seda tehnikat aga tundub et põhiidee on sellise liigutuse puhul siiski see et saab kasutada märkimisväärselt suuremat raskust. Prantsuse surumist nö puhtalt tehes nagu kellegi härra video pealt siit näha oli ei tea kas keegi teeks seda 100+ kg ?
veebruar 6, 2012 at 4:45 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #224909ville1
MemberPanen ka paar rida kirja. Kaal tõuseb.. raskused suurenevad samuti vaikselt. Peale viimast võistlust olen juurde võtnud umbes 6kg headel päevadel
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgmisena on kindel plaan võistelda 25. veebruaril Eesti karikavõistlustel,ilma varustuseta.
Järgmise nädala jooksul võibolla proovin ära ka RAW maksimummid kolmel ala, ehk siis saab aimu ka alguraskustest.
Kaal oli täna peale trenni 63,1 kg
Panen kirja ka baasharjutuste raskused jms.
Esmasp. surumine 3×3 85kg -järgmine nädal- 3×3 90kg
Teisip. 15cmi kõrguselt jõutõmme 130×3 140×3 160×6 -järgmine nädal võtan viimases seerias natukene raskust maha ,et tehnikat korralikuna hoida.
Täna kükk kergelt seotud sidemetega 110×3 120×3 130×3
Oot mis sa oled 11 aastat vana ? Ja sellised numbrid?
ville1
MemberMa ei saa täpselt aru mis vastuseid sa üritad saada kui küsid küsimuse “mida arvate jõunäitajatest” kuid ma arvan et asi mida sa otsid on see:
äkki seletad mida see tabel eelkõige näitab?
ville1
MemberJah põhimõte on õige, et tihti lahmitakse kaal peale ja tehnika on olematu, kuid ma ei ole päris veendunud, et ilma raskuste mõttes edasiminekuta ka mingit tugevat progressi toimuks. Selle kütuse pealt millel on Kai, ei ole tõenäoliselt vaja suuri raskusi tõstagi ,et lihast kasvatada….
Peas tekkis selline küsimus et põhimõtteline vahe peaks ikkagi olema jõutõstjate ja kehaehitajate vahel. Kui kaugele peab siis kulturist raskustes püüdlema või mis selle asja sügavam mõte on?
jaanuar 14, 2012 at 11:20 e.l. in reply to: Nõuanded neile, kes tahavad jõusaalis käima hakata #252036ville1
Memberkas reaalselt on see võimalik et tehakse alakeha ja ülakeha ainult üks kord nädalas läbi. Mõlemal päeval siis nii et maht tuleks suurematele lihasgruppidele 16-20 seeriat väiksematele 6. Nädalas seega ainult kaks saali päeva.Kas selline asi töötaks isegi edasijõudnutega?
jaanuar 13, 2012 at 3:15 p.l. in reply to: Nõuanded neile, kes tahavad jõusaalis käima hakata #252914ville1
MemberMa mõtlesin ka siin et kui ma pääsen max 2x nädalas saali siis mul pole mitte mingeid väljavaateid lihast kasvatada, olgugi et teen nii ülakeha kui ka alakeha korraliklult läbi. Või millised need argumendid oleks kui mu jutt pole päris õige. Kas ülakeha ei ole nt võimalik maksimaalselt koormata ühe treeninguga, millele järgneks normaalne 7 päeva puhkus,t sama alakehaga?
-
AutorPostitused