ville1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 20, 2012 at 2:26 p.l. in reply to: Nordics 2012: Ott wins OVER ALL, Rain wins -70kg class! #327463
ville1
Memberotil on kuidagi grimm ja teravus väga hea võõreldes teistega!
oktoober 20, 2012 at 1:58 p.l. in reply to: Nordics 2012: Ott wins OVER ALL, Rain wins -70kg class! #327455ville1
Membervau! palju õnne
oktoober 6, 2012 at 4:25 p.l. in reply to: palju päevas inimene peab sööma et lihasmassi kasvatada korralikult ? #326200ville1
MemberLihasmass ei allu nii lihtsalt juurdekasvule kui rasvamass. Mina pooldan neid kes usuvad et lihasmassi kasvatamiseks peaks tarbima vähemalt + 250 ckal päevas! Muidugi eeldusel et makrode suhe oleks paigas. Ja lihaste ehitusmaterjal on valk sellest ei saa üle ega ümber!
ville1
MemberArchangel, sain ma õigesti aru, et sa sööd korraga ära umbes 10 kg kana? Viita selle kana-toote makrodele per100g, mida tarbid.
ma arvan et ta pakkus ikka pigem umbes 1 kg ,see 10 kg on ju ülepakutud. 200 g valgu saamiseks piisab 1 kg liha, kui lihas on 20 g valku 100 grammis!
ville1
MemberKõige õigem tee tõeni jõudmiseks oleks välja arvutada kõikide toitude 1 g valgu hind (piim, muna, kodujuust, kohupiim, liha kala jne). Ma kunagi isegi tegelesin sellega aga lõpuni ei viitsinud arvutada. Esimene asi mille arvutasin, siis kõige kallimaks kujunes pulbri hind, mingi massilisaja kus süsivesikuid ja proteiine on umbes 50/50 v 40/50 nende juures makstakse juba räigelt pm viinamarja suhkru eest.
Aga selle kana puhul peaks ju kondimassi maha arvestama? siis vast jääb 2 kilosest järgi 1,5+ kg
ville1
MemberKas ma saan õigesti aru, et ma kui ma lisaksin oma menüüsse 3 supilusikat oliiviõli, 200g pähkleid ja õhtuks 5 pudelit õlut, siis oleks menüü enamvähem korras ja pikemaajalisem rasvapõletus võiks alata?
oliiviõli ja pähklid on ju igatpidi ok, 5 õlut tekitaks minul igatahes päris korraliku joobe ja nii igal õhtul libistades sul suurt treeninjgutest midagi välja ei tuleks.
august 11, 2012 at 2:26 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #321610ville1
MemberLeidisin eastlabs.biz lehelt ühe vanema video MM 2005, Shanghais sain seal 10.koha -90kg, selles videos käib läbi ka praegune nimekas proff Roelly Winklaar – kes seal videos, veel inimese moodi välja näeb….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>#!
palju see Roelly praegu siis kaalub?
ville1
MemberKui sa mõtled sageduse all kui tihti ma kükki teen siis vastata saan niimoodi et olen teinud nii 1 2 kui ka 3 korda nädalas. Probleem hakkaski pihta siis kui otsustasin teha pikema perioodi kus raskused on võimalikult suured ja kordused madalad maks kuni 5. Tehnika osas ei ole erilisi vigu targemate poolt täheldatud. Selg peab ideaalselt, vb ainult üles tulles tekib surnud punkt umbes siis kui põlved on veidi üle 90 kraadi jõudnud. Aga olen arstile ka rääkinud seda asja ja muud soovitust pole olnud kui jäta suured raskused sinnapaika. Mõnel inimesel on sellised anatoomilised eripärad. Aga sellist valu ei sooviks isegi vaenlasele erti , sellepärast on suur hirm vigastada ennast tõsisemalt. Ei tahaks küll ringi käija mingi puusa implantaadiga enne kui pole veel 30 aastatki täis tiksunud. Sumo tõmbe tegemine on mulle suhteliselt ebamugav, harrastan pigem tavalist tõmmet.
ville1
MemberKuidas mulle see artikkle kahe silma vahele on jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.fitness.ee/artikkel/1373/lihasmassi-kasvatamine-labi-pikkade-kukiseeriateville1
MemberEga jõunäitajate suurendamine on kõigi kehaehitajate kui mitte primaarne siis sekundaarne eesmärk. Paraku vist võib jh öelda et vähe väiksema raskusega saab märkimisväärseid tulemusi lihasmassis, mitte jõus, samas madalamad kordused annavad nii massi kui jõudu kui õigesti periodiseerida. Ise ei teinud kükki üldse pea 2 kuud sellel samal põhjusel millest alguses rääkisin. Kuna mõõdan enda keha erinevaid osi pea iga nädal siis panin tähele et reie lihastest kadus mass 73 lt 67 le cm. Samas olen nüüd siiski kuu aega teinud 100kgx6-10 seeriaid 5-8, 90×12-30 seeriaid kuni 6 oleneb enesetundest ja motiveerituse tasemest konkreetsel treeningul jne. Lihasmass reites on peaaegu taastunud e siis 71,5 le(toitumises olulisi muutusi ei olnud). Ühesõnaga kui juba on selline probleem siis ei maksa riskida ja tuleb leppida sellega et suured raskused jäävad siiski ära ja mängida erinevate mahtude ja raskustega niipalju kui fantaasiat jagub!
ville1
MemberVahet pole, pane ikka. Ma küll ootan neid klippe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult on põnev niimodi videos jälgida, et mis ajaga milline areng on olnud. Eks neid kaagutajaid võib mis-iganes teema peale olla, seda ei saa kunagi täielikult vältida.ega jh Mister Vähi asjad on ühed esimesed mis läbi loen, olen ise ka kõvA rööbaspuudel suruja ja see projekt on igati kõva ettevõtmine, pauguta aga seal puudel edasi ja pane siia ikka vaatamiseks!!
ville1
Memberõnnitlused!
ville1
Memberaga ütleme et neil päevil kui on puhkepäev siis sa ju lihast ei lõhu. Kas siis võib natuke vähem seda valku tarbida või on sama oluline näiteks ütleme oma 200g valku kätte saada?
Kui asjale loogiliselt läheneda siis seda 200 on eelkõige lihase kasvatamiseks vaja, ma ei näe vajadust 200 g valku sisse süüa kui oled minimaalse energia kulu peal, samas kui ongi need päevad kergemad siis ei tähenda see kohe seda et eelmine üle-eelmine päev tehtud treeningust ei oleks vaja taastuda milleks on ikkagi seda 200 gr valku vaja kui ikkagi soov lihast kasvatada või säilitada võta või viska ära see nii ju on!
ville1
MemberKüsimus oli et kas lihas kahaneb märgatavalt seoses nii öelda vee väljaviimisega lihasest ja mis see nö kuivaks ajamine siis sisuliselt tähendab?
ville1
Memberok tegelikult sain aru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused