ville1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ville1
MemberNiikaua kui teaduslikult keegi ei töesta et igasugune vaktsineerimine tapab/ lühendab lähemas või pikemas perspektiivis inimese elu võivad igasugused vandenõuteoreetikud asjatut hirmu külvata vaktsiinide vastu. Niikaua kui vaktsiin aitab ära hoida tõsiseid haigusi, mis kindlasti lühendavad eluiga , tasub see risk ära! Vandenõuteoreetikud kõhigu aga edasi. Ise sain teada et kanna endas kroonilist HCV-d ja igapäev uurin ja loodab et varsti leiutatakse ometi vaktsiin mis päästaks paljusid, mitte et see mind aitaks! Niikaua aga kui seda pole soovitan kõigil inimestel ennast kontrollida nii HIV kui HCV. Avalikult sellest rääkides võib tunduda mõnele vöörastav aga see on kõikide tervise huvides!
ville1
MemberRaud on ka ju kehale vajalik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nali naljaks aga sellisel kujul küll mitte!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea ei kujuta ette mida võib väike metallitükk organismis teha kui vereringesse satub?
ville1
Membernojah siis tuleb ikkagi 5 korda aga see kõik õhtune aeg ,sobiks kõige paremini. Päeval ei taha niikuinii midagi alla minna.
ville1
MemberKui ma õigesti aru saan siis põhimõtteliselt sobiks maks 2-3 toidukorda ja need umbes 4 tunni jooksul. Ise katsetan niimoodi arvatavasti. Enne trenn ca pool tundi 300-500 kcal eine. Pärast renni 700 ne tund hiljem 500 ne, tund hiljem 500 ning enne magama minekut 400-500. Saaksin om 2500 kcal kätte. Dieedil olles vähendaks ühe toidukorra võrra. Oleks selline näide see mida silmas peate?
ville1
MemberEi ole inglise keelega nii sina peal kas keegi viitsib kasvõi paari lausega lahti seletada. Kuidas see loogiga töötab. Kui suureks jäävad nt valgu osakaal 1 toidukorras jne. Teema tundub huvitav ja siit lugedes ka toimivat. Kas see süsteem töötaks ka massiperioodil(kui kaloraaz jääb mõõdukalt + poolele). Tõesti see pidev õgimine et oma 5-6 toidukorda kätte saada on nii mõnelegi inimesela juba vaimselt väljakutse.
ville1
MemberSee ongi asja võlu! Isegi kui mõnele kuivatatud ploomile on tootjate poolt kivi sisse jäetud- kõik purustatakse pehmeks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>suht kindel võid olla et terad lähevad mingil hetkel. mul naine jahvatas blenderiga suht süütuna tunduvaid kohviube. Hiljem avastasin nii mõnegi metallipuru tüki kohipuru seest. EI OLE TEGU ODAVA BLENDERIGA
ville1
Memberopaa…. selline inventaar maksab ilmselt terve hunniku eurosi. Minu aegadel 2003-2004 polnud sellisest saalist mõtet unistadagi. Meil oli minu mäletamist mööda keskmise maja kledris väikene nurgake kus valdavalt 5 kg raskused kettad olid nii et kui üks mees surumist tegi siis olid kõik 5 kg kettad selle kangi otsas ja teised 10 meest ootasid järjekorda, kuna teisi kange polnud pluss siis veel paar poolpidust hantlit ja väike kohake veel kus said nö jõumehed surumist ja tõmmet teha kus samuti koguaeg mega järjekord. Saalis oligi aega käija pärast 17:00 umbes tund aega kuna 6-7 aeg hakkasid muud toimetused. Sellistes tingimustes kadus pidevalt motivatsioon trenni teha ära!
ville1
MemberMiks Eestis sihukesi asju ei tehta?!
Eesti versioon oleks Grab all you can in 5 sec
ville1
MemberNende komöödiatega on ka nii, et igaüks võiks jääda oma teema juurde. Arnold on ikka ehk kõige tuntum Terminatorina, aga siis mingis filmis mees sünnitas ja ei olnud nagu enam õige asi. Hea, et maestro veel kusagil homofilmides puuritantsijana üles ei astu. Sama on ka Brad Pittiga, kes tegi väga võimsa esituse “Troojas” ning mõned aastad hiljem esines mees mingi nõrgamõistusliku tropina mingisuguses naistefilmis ja täiesti masendav. Kusjuures see komöödiafilm kõrbes täiega igas elemendis.
ville1
MemberVäga võimalik, aga jh mõnus komplex, mehed teevad “trenni” ja naised kõrval tantsivad mõnusalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kes vaatab musklis mehi ajakirjas, kes piilub klaasi taha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millest selline avaldus. Kõik oleneb ju vajadustest. Ma satun viimasel ajal natuke harvemini saali ja iga kord teen ma oma 5×5 kükiseeriad ära. Viimasel korral alustasin nt jõutõmbest, loomulikult millega ei läinud maks intensiivsuseni aga niimoodi rahulikult ja viimase tõmbega jõi umbes 3 kordust varuks siis 5 minutit pausi ja 5×5 kükid ning muud baasharjutused.
ville1
MemberIse ei saanud vahepeal üle 2 korra nädalas jõusaali. Kui teha pühendumusega 95% ulatuses ainult baasharjutusi ja nendest ka veel välja valida omakorda nö raskemad siis jõunäitajates minul igaljuhul tuli kiiresti ja kõvasti juurde. Selja õlad ja käed treenisin kodus on olemas 2×36 kg hantlid. Samuti paigutasin kodusesse trenni ära veel 2 rinna harjutust. Siis lisaks jõusaalis tehtud surumisele sai ka kodus lisaks mingil päeval hantlitega kaldpingil surutud +lendamised. Seljale tavalised lisaraskustega lõutõmbed ja hantlitõmbed. Kui kõiki neid eelpoolmainitud asju arvesse võtta siis kaks korda nädalas jõsaali jõudmine+väiksemate lihaste ja muude kergemate vabaraskustega harjutuste kodus tegemine töötab tegelikult päris hästi ja kindlasti on vaheldusrikas. R Mina soovitaks eelisarendust vajavad lihased treenida saalis ja teised siis kodus kui.
detsember 28, 2012 at 11:21 e.l. in reply to: Kuidas saada just sellist suuremat lihast ning massi #333275ville1
MemberÜks hea harjutus mis kõhulihaseid arendab on ületõmbed “pullover”, pärast seda harjutust on kõhulihases mõnus pinge sees ja järgmisel päeval on hästi tunda. Loomulikult pole see isoleeritud harjutus, mis vb aitab paremini, aga nendele laiskadele kes kõhulihast eraldi eriti ei treeni siis vb on selle harjutuse kaasamine rinnpäevale mingi toonus ka kõhulihasele.
ville1
MemberTegelikult peaks vist ikka kasulikum olema kaks korda läbi teha nädalas suuremad lihasgrupid kui võimalus jõusaali külastada kaks korda nädalas. Üks kord raskemalt nt kükk+rinnalt surumine ja jõutõmme kergemalt, järgmisel päeval jõutõmme raskemalt + kergem kükk nt 2-3 seeriat 75% km-ist. 2 kuuest ja üks siis 8-10 ne maksimumi lähedane. Protsendid ja kordused panin siia suvalt-näiteks. Olen mõlemal treeningpäeval täheldanud seda et rinnalt surumine ei kannata nii oluliselt, kui sellele eelneb mõni raskem harkjutus nt kükk v jõutõmme. Mis küsimus mul tegelikult on siinkohal et milline peaks olema optimaalne maht kõikige eelpool mainitut silmas pidades?
ville1
MemberSiit tuli üks hea vastus. Military pressi peaks vist jah sisse lülitama kusagile!
oktoober 20, 2012 at 2:35 p.l. in reply to: Nordics 2012: Ott wins OVER ALL, Rain wins -70kg class! #327468ville1
Memberdeem ei näinudki. Palju õnne ka Otile!
AutorPostitused