Skip to main content

Viljar

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30099
    Viljar
    Member

Pole hullu!Jama,et teiseks tulid,aga väga hea,et saavutasid teise koha!Jah,kevadise vormiga oleksid kindlasti esimeseks tulnud!Küll saabub ka sinu tähelend!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30094
    Viljar
    Member

fännidega pühapäeval esimeses reas.Edu vähile ja teistele!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30074
    Viljar
    Member

Oled siin-seal oma vaimukustega ennegi silma paistnud.Ära suhtu teistesse inimestesse nii üleolevalt.On inimesi,kellel on kaalukasvatamisega suuri raskusi,näiteks minul.Märjukese pruukimine ja tordisöömine ei anna mingit tulemust.Mind huvitavad just erinevad spordikonsentraadid ja ka trenn.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30072
    Viljar
    Member

olen kindel et siit saan ikka abi.teistes teemades räägitakse palju tarka juttu,aga mitte midagi arusaadavat.Mingid spetsiihvilised väljendid,mina tahan puust ja punaselt.Näiteks osta see ja sellega on parem kaalus alla saada.No saite mu küsimustest aru,ma ei ole mingi eriline jutumees,loodan,et aitate mind.Ma tahan rohkem energiat ja kaalus juurde saada.Jään ootama teie seisukohti ja arvamusi.Ette tänades ja vabandan,kui see minu küsimus kellegi arvates siia teemasse ei sobi,aga ma usun,et vend vähil isiklikult ei ole selle vastu midagi.Viljar

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30069
    Viljar
    Member

Mina esitan siin rahvale kohe toitumiseküsimuse.Kust kohast ja kuidas saab valgupulbrit osta?nagu ma juba ütlesin,olen maalt ja hobusega ja ei tea noid asju.Oleks vaja midagi lihtsat.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30054
    Viljar
    Member

tänasest päevast ka vend v?hi suur fänn ja patrioot.Olen seda Amasonast täna päev otsa lugenud ja see teema on siin olnud väga emotsionaalne ja andnud palju head energiat.Ma teed ise ühes Eesti alevis trenni ja seal paljud teavad seda vähki,on kuulnud.Ju ta siis ikka on selline lemmik,et inimestele meeldib.Teised kritiseerivad üksteist,aga siin teemas sellist asja ei kohta.Kui mul ükskord peaks trennikava vaja minema,siis loodangi siit abi saada.Aitähh juba ette.

Viewing 6 posts - 31 through 36 (of 36 total)